Şimdi Ara

Smartnet modem hakkında bir uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatına kandık. Yorumları okuduk gittik aldık.

Yorumlar şöyleydi:

"Dün aldım harika"

"Şimdi elime geçti süper"

Ben de aldığım ikinci gün memnundum. Fakat 4-5 ay kadar sonra açma kapama düğmesi bozuldu.

Neyse devamlı açık bırakalım dedik, ondan bir ay kadar sonra tamamen bozuldu.

Teknik servisine gitti. Tamir edilemeyecek sadece iade/değiştime yapılacak olduğu belli modemi tam 1 ay tuttular.

Evet bugün tam bir ay oldu. Ve en sonunda değiştime kararı çıktı. Ellerinde de yenisi yokmuş, fark ödeyerek başka modem alacakmışım.

Fiyata kanmayın uzak durun... Ve sinirliyim.
    Bozulmasına değil, ellerinde bulunmamalarına değil..

1 ay boyunca ellerinde gereksiz yere bekletip, en sonunda değiştirme yapılacak dedikleri için.

Sanıyorum kont bilişim bunun ithalatçısı teknik servisi de bu. Tek kelime ile berbat bir alışveriş idi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serimc -- 20 Eylül 2008; 2:27:13 >

• Peki modelini de yazabilir misiniz mümkünse? Ben de HB.com'da satılan Pro-W modelini almay düşünüyordum. Dediğiniz gibi yorumlar onda da iyi görünüyor...
  • aman kardeş sakın alma bende aldım kablolu ucuz diye şapa oturduk. yükleme yapamıyorum aradım. gönderin yazılımını güncelleyelmim dediler böyle saçma bişe olabilirmi. alalı 2 ay olduı . sanki 10 senelik modem de yazılım atıyorlar. alacaksan air ties al ben almadım pişmanım
  • %0 bir işe yaramıyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyn1982 -- 25 Ocak 2009; 11:04:10 >
  • Bende de Smartnet modem var yükleme olmuyor %99 durup kalıooo sinir olmamak elde değil..:(
  • bende smartnet wireless var, aylardır hiç sorunsuz kullanıyorum. Elektronik işi sanırım şans işi.
  • Bende aynı markanın routerını almıştım. Lazım olduğundan değil, elimde bulunsun diye. Cihazı daha 2. denememde tamamen bozuldu. Cihaz artık üretilmediğinden parasını iade ettiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede smartnet var 2 yıldır kullanıyorum, hatta yenı eve aırtıes hedıye edınce ttnet ben yıne eskı modemımı bırakamamıstım.
    sanırım bu iş şans işinden cok, kullanıcının yorumuna baglı, mesela örnek vermek gerekirse kablosuz secenegını secmeden, gittim yorumlara baktım bu modemı aldım 3 haftadır laptopumla baglanamıyorum gibi... lanet olsun boyle modeme gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.