Şimdi Ara

Smasung Galaxy J7 Prime (SM-G610F) Yazılım hatası - telefon açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
6.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonuma root atmayı denedim ve başarımda yada ben öyle sandım telefon kapandı ve 2 gündür artık hiç açamadım sorunum şöyleki hiç açamadım ama sorun gittikçe arttı arkadaşlar. şöyle söyliyim tel kapandı açarken logo ekranında sürekli CUSTOM BİNARY BLOCKED BY FRP LOCK hatasını aldım tabi bu hatayı aradım sürekli bişey bulamadım tele yazılım yüklemeye çalıştım hepsi başarısız oldu ve durum dahada kötüleşti şimdi artık ne telefon logoya kadar açılıyor yani hiç açılmıyor ve recovery (siyah ekran) açılmıyor ve şu anda aldığım hatalara birisi daha eklendi fotosunu atıcam o hatayı alıyorum telefonda hiç bir işlem yapamıyorum yazlım yükleyemiyorum her denememde FAİL hatası veriyor ha ayrıca fotosunu attığım hatada Smart swich kullanın diyor malesef oda cihazımla uygun değil (bu arada sadece download ekranını açabiliyorum ama yazılım falan yükleyemiyorum) lütfen yardımcı olun biliyorum servise götürmem lazım ama belki bi çözümü vardır en azından deneyebilirim
    Smasung Galaxy J7 Prime (SM-G610F) Yazılım hatası - telefon açılmıyorSmasung Galaxy J7 Prime (SM-G610F) Yazılım hatası - telefon açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nets136 -- 3 Mart 2017; 1:15:7 >

• J7 prime en fazla 2 ay oldu alali , açılışında çıkan animasyonlu samsung yazisinin ilk 3 harfi göründükten sonra donup kalıyor

Karşılaşan varmı? çözümü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusluk -- 29 Mart 2017; 0:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.