Şimdi Ara

Snopy V5H USB PRO Direksiyon Seti Önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Snopy V5H USB PRO Direksiyon  Seti Önerirmisiniz

Belki forumda kullananlar vardır birkaç sorum olacak....
    Ben yarın 70 liraya bu seti alıcam, german\scania truck simulatör ve shift 2 unleshead oynamak için alıyorum
    Sizce paraya değermi , bu için max bütçem 70 lira olduğu için bunu alıyorum,gönül isterdiki logitechten alayım ama maşallah en ucuzu 350 tl.
    Birde bunu 2 gün kullanıp kenara atacak değilim , en az 2 yıl civarı kullanmak istiyorum,dead zone diye bir olay oluyormuş ben anlamadım o işi sizce o olay olurmu ?
    Sensetiği nasıl ?
    Ben win 7 kullanıyorum,oyunlarla ve işletim sistemi ile uyumlu olurmu ?
    Direksiyonda demir gibi görünen şey gerçekten demirmi yoksa demir görünümlü plastikmi,bide pedaller plastikmi demirmi ?
    Cevaplarsanız sevinirim :)

Edit:
    Forumdaki araştırmalarım sonucu başlıkda dahil olmak üzere konuyu tamamen değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyusuf17 -- 24 Ağustos 2012; 9:53:32 >

• Arkadaşlar bilen yokmu german\scania\euro truck felanda oynanmıyomuş doğrumu birde onu soracaktım ben
  • max 70 tl ise durma al derim 70 tlde snopy ch5 prodan daha iyisi yoktur bence ayrıca nerede bulduysan oradan al vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/snopy-v5h-snopy-v5h-usb-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=29031 daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu26

max 70 tl ise durma al derim 70 tlde snopy ch5 prodan daha iyisi yoktur bence ayrıca nerede bulduysan oradan al vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/snopy-v5h-snopy-v5h-usb-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=29031 daha pahalı

Cevabın için sağol,peki bu set ile german\scania truck simulatör ve shift 2 unleshead oynanırmı ?
  • ben germen truck snacia truck oynadım çok benzeyen bir direksiyonla ama shift 2 oynamadım ama kesimlikle çalıştırıcağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu26 -- 24 Ağustos 2012; 22:05:24 >
  • Kardeşim araştırmadan alma. Dün ben Snopy FT33C4 aldım. 59 TL. Bimeskte 70 civarı. Vatan Bilgisayarda 90 civarı. Şuan gayet memnunum. Seninki de iyimiş. Tavsiye ederim. Logitech alamıyorsan Snopy iyi markadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali554

Kardeşim araştırmadan alma. Dün ben Snopy FT33C4 aldım. 59 TL. Bimeskte 70 civarı. Vatan Bilgisayarda 90 civarı. Şuan gayet memnunum. Seninki de iyimiş. Tavsiye ederim. Logitech alamıyorsan Snopy iyi markadır.

Nereden aldıgınızı sorabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkof

quote:

Orijinalden alıntı: ali554

Kardeşim araştırmadan alma. Dün ben Snopy FT33C4 aldım. 59 TL. Bimeskte 70 civarı. Vatan Bilgisayarda 90 civarı. Şuan gayet memnunum. Seninki de iyimiş. Tavsiye ederim. Logitech alamıyorsan Snopy iyi markadır.

Nereden aldıgınızı sorabilirmiyim?

Media Markt Merter Meydan'dan aldım. Son kalanı ben almıştım galiba. Gelir belki. Yakın olan Media Markt mağazasına bakın eğer yoksa getirtirsiniz.
  • arkadaşım media marktın hangi mağazasından aldın ben dün kentparktaki media markt a gittim orda 99 lira . Bide sen şu an aldınmı memnunmusun, hangi oyunları oynayabiliyosun
  • arkadaşlar bu cihazda ps2-ps3 desteği var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıkıncı el dusunursen logıtech almanı tawsıye ederım momo racing force dusunebılırsın ürünü kullandım ve sorunu yoktu
  • Hiçbir sıkıntı yok dinleme hiç düşünmeden alın lfs gibi oyunlarda muhteşem direksiyon sert değil hassas lik müthiş vites te de sıkıntı yok el freni normal fren city car driving de biraz sıkıntı yaşadim hassasiyet biraz fazlaydı okadar alın şiddetle tavsiye ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.