|
Bildirim
|
çok kasıyorsun uberjager, wot'ta da çok kasardın zaten..
işte akaryakıt pahalılığının vatandaşı getirdiği nokta, km'de 3-5 kuruş az yakmaya çalışan vatandaşın kafayı yediğinin göstergesidir. yaz kış farketmez, aracı çalıştırın, emniyet kemeri taktığınız zamanda vitesi boşa alıp debriyajdan çekin şöyle bir şanzıman dönsün yağı karışsın.. akabinde ısınana kadar yüksek devir çevirmeyin bitti gitti.. uzaya roket göndermiyorsunuz yahu alt tarafı araba kullanıyorsunuz. |
Araclarınızı ısınana kadar devir ve yükte kullanmayın yeter. Durduğu yerde ısıtmak müsriflik olur. EN iyi ısıtma yöntemi 2000 devirde yüklenmeden sürmek. soğuk motor üretilen her 10 newtondan 1120 watt güç çalınmasına sebeb oluyor |
Konuyu açan arkadaşın sadece az yakmakla ilgili olmadığını bunu bir çeşit hobi edindiğini yaptığı araştırmalardan anlamak mümkün. Zaten sadece az yakmakla ilgili olsaydı durum videoları nette paylaşıp internetini harcamazdı diye düşünüyorum.
Çalışmalarını takdirle izliyorum. Teşekkürler. |
1.4 atmosferik i20de ilk çalıştığında 2bin devire yakın çalışıyor 1 dakika sonra bin devirin altına inince kullanıyorum.Acelem varsa direk vitese takınca zaten direk bin devirin altına iniyor ama beklemek daha sağlıklı gibi geliyor.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 20 Ağustos 2020; 12:43:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 20 Ağustos 2020; 22:31:51 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahaKaradeniz -- 21 Ağustos 2020; 10:41:37 > |
|
|