Şimdi Ara

ŞOK!!! UEFA'dan Sivasspor ve Eskişehirspor'a soruşturma (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
4.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fenerbahçe nerde ceza aldi ben görmedim ? Uefa verdi ya dersen eger uefa şikeyle adin geçerse veriyor cezayı. Örneğin yarin bir gun bir savci hakim cikar bir iddaanane hazirlar alırsınız cezayi bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TERAPIST kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim;

1. etik kurulu ile 2. etik kurulu raporların arasında farka öncelikle bakmanı tavsiye ederim.

Aziz yıldırım ve saz arkadaşları mahkemede neden haklarında ki tapelere itiraz etmediler. Sadece medya itiraz ediyorlar bunu da bi açıklasınlar.

Başbakana ne kadar küfür de etseniz siz fenerbahçeliler olarak adam sizi nasıl küme düşürmem diye uğraştı didindi durdu. Yıldırım Demirören gibi bir iş bilmez adamı getirdi allem etti kallem etti küme düşürme maddeleri gitti yöneticilerinizden 2si ceza aldı ama fenerbahçenin şikesi sahaya yansımadı dendi kapandı.

Yakın zamanda Uefa'dan bir hamle gelmez ise Trabzonspor'un açacağı davaları daha çok duyarsınız. CAS'a soracağız madem bu adamları avrupadan men ettiniz hani adalet hani şampiyonluk diyeceğiz.

Nasıl aziz yıldırımın içeri girmesi gerekiyor cezayı uygulayın dediğimiz gibi.

Bu ülkede ADALET işleseydi bambaşka bir ülke olurdu.

Kimsenin VİCDANI rahatsız olmazdı.

Bu arada erkeklik yapıp laf sallayan mecnun odyakmazın foyası da ortaya çıkacaktır en kısa zamanda. Bakalım Uefa'da nasıl savunacak kendini.

Millete çamur atacağına kendi üzerindeki pisliği temizlemeye baksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TERAPIST

Fenerbahçe nerde ceza aldi ben görmedim ? Uefa verdi ya dersen eger uefa şikeyle adin geçerse veriyor cezayı. Örneğin yarin bir gun bir savci hakim cikar bir iddaanane hazirlar alırsınız cezayi bu kadar basit.

+ olarak bu haberi de bi okursan.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/766934-sike-davasinda-gerekceli-karar-aciklandi
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

quote:

http://www.haberturk.com/gundem/haber/766934-sike-davasinda-gerekceli-karar-aciklandi

Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Odyakmaz'ın, futbolun gerçekleri adına yaptığı açıklama ve haklı isyan, tarafımızdan sonsuz destek ve takdirle takip edilmektedir.

Bu açıklamaların ortaya koyduğu gerçek, yeniden ve adil yargılama hakkından, kimlerin neden ve nasıl bu kadar rahatsızlık duyduğunun anlaşılmasıdır ki artık açıkça görüldüğü üzere bu, sıradan bir rahatsızlık değil bir "Korku"dur.

Bu korku;

Hasıraltı edilen Bucaspor maçlarında yaşananların ve buna dair kulübümüze itiraflarda bulunanların,

Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçından sonra "Trabzonspor için oynadık" diyen Gençlerbirliği futbolcularının,

Fenerbahçe-Ankaragücü maçında alınacak puanlara karşılık 'Gabric'i Ankaragücü'ne bonservissiz verecek' olanların,

Karabükspor maçında uzun pantolonlu adamla kurulan kirli tezgahların,

Karabükspor'da forma giyen Bülent Ataman'ın teşvik itiraflarının ve bu itirafları duyan gazetecilerin savcılığa yaptığı başvuruların,

Antalya'dan gelen 'demir profillerin',

Eskişehirspor Teknik Direktörü'ne ulaşanların,

300 milyarlık kuvvetli üfürüğü olan hocaların,

Sivasspor Fenerbahçe maçında, Sivas'ın attığı golü müteakiben Sivas'a yollanmak üzere teklif edilen balıkların ortaya çıkma korkusudur.

Trabzonspor taraftarının dikkatinin; 'kaynağı ve nereye harcandığı açıklanamayan milyon dolarlara rağmen ortaya çıkan sportif ve yönetsel başarısızlığa' yönelmesinin,

Kulüp tarafından ödendiği ileri sürülen milyon dolarlık avukatlık ücret makbuzlarının akıbetinin sorgulanmasının,

Ve Trabzonspor ikinci başkanının, istifa sebeplerini anlattığı açıklamalardaki cevaplanamayan gerçeklerin, korkularıdır.

2009'da yapılması planlanan, şampiyonluğu kaybettiğimiz son maç ile ertelenerek 2011'de hayata geçirilen operasyona dair tüm gerçeklerin ortaya çıkacağının korkusudur. Bu korkuları haklı ve yerindedir.

Zira gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.

Ve bir gün gerçekler mutlaka yargılanacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, bu konuda her türlü hukuki girişimi yapmaya hazır ve kararlıdır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

• quote:

quote:

quote:

Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Odyakmaz'ın, futbolun gerçekleri adına yaptığı açıklama ve haklı isyan, tarafımızdan sonsuz destek ve takdirle takip edilmektedir.

Bu açıklamaların ortaya koyduğu gerçek, yeniden ve adil yargılama hakkından, kimlerin neden ve nasıl bu kadar rahatsızlık duyduğunun anlaşılmasıdır ki artık açıkça görüldüğü üzere bu, sıradan bir rahatsızlık değil bir "Korku"dur.

Bu korku;

Hasıraltı edilen Bucaspor maçlarında yaşananların ve buna dair kulübümüze itiraflarda bulunanların,

Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçından sonra "Trabzonspor için oynadık" diyen Gençlerbirliği futbolcularının,

Fenerbahçe-Ankaragücü maçında alınacak puanlara karşılık 'Gabric'i Ankaragücü'ne bonservissiz verecek' olanların,

Karabükspor'da forma giyen Bülent Ataman'ın teşvik itiraflarının ve bu itirafları duyan gazetecilerin savcılığa yaptığı başvuruların,

Sivasspor Fenerbahçe maçında, Sivas'ın attığı golü müteakiben Sivas'a yollanmak üzere teklif edilen balıkların ortaya çıkma korkusudur.

Trabzonspor taraftarının dikkatinin; 'kaynağı ve nereye harcandığı açıklanamayan milyon dolarlara rağmen ortaya çıkan sportif ve yönetsel başarısızlığa' yönelmesinin,

Kulüp tarafından ödendiği ileri sürülen milyon dolarlık avukatlık ücret makbuzlarının akıbetinin sorgulanmasının,

Ve Trabzonspor ikinci başkanının, istifa sebeplerini anlattığı açıklamalardaki cevaplanamayan gerçeklerin, korkularıdır.

2009'da yapılması planlanan, şampiyonluğu kaybettiğimiz son maç ile ertelenerek 2011'de hayata geçirilen operasyona dair tüm gerçeklerin ortaya çıkacağının korkusudur. Bu korkuları haklı ve yerindedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, bu konuda her türlü hukuki girişimi yapmaya hazır ve kararlıdır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Eğer okuyup anlama kabiliyetin varsa okumanı tavsiye ederim. Çok temiz ts li az kaldı yaptıgınız bütün davalardaki hukuksuzluğunuz kanıtlanacak ve ipe dizilecek bunu yapanlar ;) Ayrıca yaptıgınız şike de kanıtlanacak kim suçluymuş görecez ;) Az kaldı kaybolma bir yere. Ben en kötü zamanlarda buralardaydım bakalım sen nerde olacaksın ?

• Şike Operasyonunu yapan Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu.Terfi olarak Silahı ve polis kimliğine el konulmuştur.
  • quote:

quote:

1.Etik kurulu ile 2.Etik kurulu raporu niye farklı ? Kim ne yaptı da değişti ? Ne baskılar oldu ? Cornuya kim ne söyledi ? Hani çok fazla delil vardı ? Bir tanesini göstersene ? Tapelere kimse itiraz etmedi. Tarafsız bölge programını bir izle de anla tape mevzusunu ;). Trabzon kaybetmeye doymayanlar kulubu her actıgınız davaya ret yediniz. Anlamıyonuz artık o şehirde oksijen yokda ne var anlamıyom :)) Adalet yok haklısın belki de tek haklı tarafın bu :)) Adalet olsaydı bu hukuksuzluklar olmazdı sadece bu dava değil. Az kaldı gerçekler ortaya çıkacak bir piyon oldugunuz ortaya cıkacak. Bence siz onu da anlamazsınız bu yüzden sizi seçtiler işte :)) 2013-2014 ŞAMPİYONLUGUMUZU KUTLARKEN SİZİN GS İLE OYNADIGINIZ MACA 2010-2011 SAMPIYONU ts DİR DİYE PANKARTLA ÇIKMANIZ ZATEN PİYON OLDUGUNUZU ORTAYA KOYUYOR.2010-2011 ŞAMPİYONU FENERBAHÇEDİR. TFF NİN SİTESİNE BAKARSIN OLMAZSA :)))

• Fazla gaza gelmişsin Terapist arkadaş.

Seviyeyi düşürmeyeceğim.

Sizin gibi dogma beyinli bir çok kişiyi sildim ben hayatımdan sırf bu konudan sebep. Devam edin elbet adalet yerini bulacak. Burada olmasa bile Ahirette hakkımızı alacağız. Benim ahdım var senin gibi bütün fenerlilerden hakkımı alacağım.
  • quote:

Fazla gaza gelmişsin Terapist arkadaş.

Seviyeyi düşürmeyeceğim.

Sizin gibi dogma beyinli bir çok kişiyi sildim ben hayatımdan sırf bu konudan sebep. Devam edin elbet adalet yerini bulacak. Burada olmasa bile Ahirette hakkımızı alacağız. Benim ahdım var senin gibi bütün fenerlilerden hakkımı alacağım.

Gaza gelmedim dogruyu söyledim. Sadece sen cevap veremedin. Herhangi bir hakkın varsa gerçekten al. Ben bu dünyada da ahirette de bu işin arkasını bırakmayacam sonuna kadar gidecem. Nefretim büyük ama gözümü kör etmiyor yol gösterici oluyor. Benim davam sadece ts lilerle değil sizi kullanananlar da var bu işin içinde. Allah nasib eder inşallah güzel günler yakında...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu korku;

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Eğer okuyup anlama kabiliyetin varsa okumanı tavsiye ederim. Çok temiz ts li az kaldı yaptıgınız bütün davalardaki hukuksuzluğunuz kanıtlanacak ve ipe dizilecek bunu yapanlar ;) Ayrıca yaptıgınız şike de kanıtlanacak kim suçluymuş görecez ;) Az kaldı kaybolma bir yere. Ben en kötü zamanlarda buralardaydım bakalım sen nerde olacaksın ?

İşinize gelince doğru mu oldu tapeler ? Ts li sanıklar ordaki iddiaların hepsinden yargılandı sonuç BERAAT.Ya Fenerbahçe ? Gezegendeki tüm hukuk kurullarından şikesi onaylandı.Yok kim suçlu yok şikeniz onaylanacak falan kullandığın madde baya sağlam galiba.

• quote:

quote:

Fazla gaza gelmişsin Terapist arkadaş.

Seviyeyi düşürmeyeceğim.

Gaza gelmedim dogruyu söyledim. Sadece sen cevap veremedin. Herhangi bir hakkın varsa gerçekten al. Ben bu dünyada da ahirette de bu işin arkasını bırakmayacam sonuna kadar gidecem. Nefretim büyük ama gözümü kör etmiyor yol gösterici oluyor. Benim davam sadece ts lilerle değil sizi kullanananlar da var bu işin içinde. Allah nasib eder inşallah güzel günler yakında...

Bu işin hesabı Ahirette elbet sorulacak o zaman görüşeceğiz. Bu yazdıklarımızı dahi hatırlayacağız.

Sana cevap veremedim değil vermek istemedim. Çünkü bıktım sizin gibi fenerlilere anlatmaktan bıktım. Sizin gibi olmayanlar da var. Farklı düşünenler.

Bu durum başka bir takım olaydı iş değişirdi.

Daha ilk gün Ali Koç bizi küme düşürün diye ağlıyordu. Sonra nasıl bir destek geldi de işler tersine döndü anlamak güç!

Ve Ali Koç bir aydır gezmediği kapısını çalmadığı adam kalmadı ülkede feneri kurtarma operasyonu adına.

Trabzonspor başbakan yalakalığı yaptığı için bu iş sonuçlanmıyor. Çünkü fenerbahçeyi kurtaran adam başbakandır. Siz ne kadar sevmiyoruz desenizde..

Konu uzar gider.

Sana belgelerle herşeyi ama herşeyi ispat ederim. Lakin uğraşmak istemiyorum. Bu dünyada elbet hak ettiğiniz cezayı alacaksınız.

• Aziz Yıldırım bu iki güzide anadolu kulübümüzüde harcadı ya ben ona yanarım.2011 sezonunda şike yapmaktan aynen Fenerbahçe gibi men olacak bu iki kulüp.Yapcak bişey yok.Suç işlendi ve cezası çekilecek.Hayırlısı olsun.İbret olsun.
  • Eveet, Sivas ve Eskişehir hakkındaki UEFA disiplin kurulu sevki kararıyla ilgili toplantı başlamış. Bakalım, sevk kararı alınırsa ve bu 2 klüp de şikeden suçlu bulunursa "tek başımıza mı şike yaptık yeaa" savunması da uluslararası arenada yerle bir olacak demektir. Gerçi UEFA'nın FB ve BJK'yi suçlu bulduğu soruşturmada zaten bu klüpler ve çeşitli yöneticileriyle ilgili tespitler mevcut, bir tek karara bağlanması kaldı işin.
  • birazdan karar açıklanacak ve biz SİVASSPOR CAMİASI olarak bu kurulan tezgahtan tertemiz çıkacağız. bu soruşturma neticesinde suçsuzluğumuz da tescillenmiş olacak. bu soruşturmadan nemalanmak isteyenlere de lafım şu ki: o sezon bizim 3 gol atıp yenildiğimiz takıma 2-0 yenilmediniz mi?? yenseydiniz de şampiyon olsaydınız...
  • Eskişehirspor'a ceza gelmeyecek bence, Sivasspor'a ceza gelmesi ise kaçınılmaz.
  • Aziz ve mecnun un yalanları saymakla bitmez.

Adam Korcan bizi ilgilendirmez diye savunma yapmış . Şimdi den geçmiş olsun Sivasspor a 1-2 yıl men gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

SİVASSPORİ UEFA'YA SKANDALI İSPATLADI!

http://www.milliyet.com.tr/sivasspor-uefa-ya-skandali-sivasspor-1893506-skorerhaber/
    http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2011/05/24/korcan-fitik-ameliyati-oldu
    http://m2.samanyoluhaber.com/Sivasspor-UEFAya-skandali-ispatladi-haberi-1053104.html

Çatırdamış mı bari UEFA

• UEFA Tahkim Kurulu, Sivasspor ve Eskişehirspor'a 1 yıl Avrupa'dan men cezası verdi
    http://www.sporx.com/futbol/sivas-ve-eskisehire-1-yil-men-SXHBQ389074SXQ

eğlence yeni başlıyor
  • Şikeyi tek başımıza mı yaptık !!1
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.