Vodafone da sıkıntı. Benim VDSL2 SOLda da sıkıntı yok. VPN ile giriyorum. Sizin derdiniz ne tam olarak onu açıklarsanız kolay yollar bulabiliriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sol fiber hiçbir VPN çalışmıyor. (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: eagleoneyeVodafone da sıkıntı.
Benim VDSL2 SOLda da sıkıntı yok. VPN ile giriyorum. Sizin derdiniz ne tam olarak onu açıklarsanız kolay yollar bulabiliriz.
xcloud oyun servisine android üzerinden bağlanmak istiyorum. Bu program ingiltere gibi bir kaç ülkede olmayı şart koşuyor.
Denediğim vpnler ya hiç bağlanmıyor ya bağlanıyor ama aynı sol ipsini alıyor. 176... ya da yurtdışı ip alıyor ama program yutmuyor.
Şu da olabilir. Xcloud (xbox gamepass) hesabının ingiltere olarak programdan ayarlanması gerekiyor olabilir. Bunu bir araştırayım.
Ek: Cep telefonundan namecheap vpn ingiltereye bağlandı ve Uk ipsi aldı. xbox programından ülkemi ingiltere seçtim ama oyunlar çalışmadı.
Openvpn ile bağlandı.
Ek2:
Android telefonda namecheap vpn ile xcloud programında ülkemi UK yaparak oyunları açabildim.
Ek3: namecheap programını win10da tekrar deneyeceğim.
Ek4: namecheap programı win10 da vpn aktif olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 29 Aralık 2020; 23:15:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X