Bildirim
Sömürge İle İgli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyun içinde sol taraftaki listeden galaksi ye tıkla. Bulunduğun galaksi ve güneş sistemindeki gezegenlerin 1-15 arası bi listesi gelcek. 1-15 arası sıralama da hangisinde bi oyuncu yoksa boşsa orası boş gezgeen ve sömürgeleştirilebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökgür -- 14 Haziran 2006; 16:59:32 > -
quote:
Orjinalden alıntı: gkr
bos gezegen bulmamız gerekıo somurge için bunu bilıorum faka gezegenın bos oldugnu nerden anlıcaz?? kac gundur ugrasıorm somurge için fakat daha yapmadım cku bos gezegen bulamıorum.. nasıl bulacıgımız bilen warsa bi yardım etsin ltfen..
oyuna gir orda ayarlar diye bi yer var ordan hesap silmeyi bul
birader senin okuma yazman yokmu gir hesabına foruma bas oku !
-
tsk.ler dostum.. hiç bilmıodum o bos yerlerin somurge yapılabılecegini tsk.ler -
quote:
Orjinalden alıntı: tkots
quote:
bos gezegen bulmamız gerekıo somurge için bunu bilıorum faka gezegenın bos oldugnu nerden anlıcaz?? kac gundur ugrasıorm somurge için fakat daha yapmadım cku bos gezegen bulamıorum.. nasıl bulacıgımız bilen warsa bi yardım etsin ltfen..
neden bukadar sert cikiyorsun hani olayın benle ilgisi yok ama tavrın cok yanlış bu şekilde bilgi ve paylaşım yapılmaz asıl sana
-
dostum 4-5 ve 6 dan birisini al bulabilirsen. diğerleri küçük olur. -
quote:
Orjinalden alıntı: Quadriceps
quote:
quote:
neden bukadar sert cikiyorsun hani olayın benle ilgisi yok ama tavrın cok yanlış bu şekilde bilgi ve paylaşım yapılmaz asıl sana
arkadaşım STRATEJİ oyunu bu. action değil fps değil strateji . sıradan bir oyuna girdiğinde bile tutorial ı oynuyosun oyunu anlamak için doğrudan bir foruma gidip ilerleme tuşu neydi demiyorsun değil mi? bi çok evren sonra yanında i ya da I yazan oyuncularla dolu ve bi evrene girene kadar canımız çıkıyor dediğim bu. Araba kullanmaya niyeti olan birinin vites nedir sorusu sorması kadar abes bir durum bu.
bizim millet olarak derdimiz bu biri gelecek bişeyi bize anlatacak biz de anlayacaz. hiçbirzaman tutup bu nerde bulunur deyip bi kaynaktan araştırmak yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 14 Haziran 2006; 22:26:36 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: overlord
dostum 4-5 ve 6 dan birisini al bulabilirsen. diğerleri küçük olur.
bende katiliyorum 4-5-6 dan birine yolla sonra başla dua etmeye benim gibi bahtsız biriysen 4 teki gezegenin alanı 62 çıkar
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Quadriceps
quote:
quote:
arkadaşım STRATEJİ oyunu bu. action değil fps değil strateji . sıradan bir oyuna girdiğinde bile tutorial ı oynuyosun oyunu anlamak için doğrudan bir foruma gidip ilerleme tuşu neydi demiyorsun değil mi? bi çok evren sonra yanında i ya da I yazan oyuncularla dolu ve bi evrene girene kadar canımız çıkıyor dediğim bu. Araba kullanmaya niyeti olan birinin vites nedir sorusu sorması kadar abes bir durum bu.
bizim millet olarak derdimiz bu biri gelecek bişeyi bize anlatacak biz de anlayacaz. hiçbirzaman tutup bu nerde bulunur deyip bi kaynaktan araştırmak yok.
iyide bunun vitesle veya oyunun ilerleme tusuyla ilgisi yok sen cok kolay ornekler vererek sanki adamın sorusu cok abesmis gibi gösteriyorsun kanımca cokta abes olmayan bir soru sormuş ve yazacağın şey ufacık bişey yazmak zorunda da değilsin ayarlara gir oradan kayıt sili tıkla yazana kadar gezegen i tıklayıp boş olan yere yolla koloni gemini desen belki daha kısa sürecek ben tartışmak istemiyorum benim anlatmak istediğim bilmediği bir konuda soru soran birini bu şekilde eleştirisen bilgi ve paylaşımı engellersin gkr arkadaşım 2. soracağı soruda daha çekimser olacak.
-
lütfen bu tip sorular için bu linki kullanın
http://forum.donanimhaber.com/m_7601316/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X