Rektör ağam 2 saat sonra konuşma yapacakmış. Şu an oyalanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Rektör ağam 2 saat sonra konuşma yapacakmış. Şu an oyalanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Meyler mitti bekle beni gazi tıp 😭😭🙏
|
Sen bakma bunlara dostum
Biri zaten iyi maddi imkanlarına ve eğitimli ebeveynlerine rağmen kendine bir şeyler katmayı becerememiş , hayatı şu ana kadar rahat olduğu için devamında da kolay olmasını kendisine ilke edinmiş bir kız yüzünden ( gerçek mi şüpheli ) 100 lerce konu açıp ilgi açlığını orda burda tatmin etmeye çalışan , bir gün savunduğu şeyi öteki gün yerden yere vurabilen , sana yaptığı yorumdan da anlaşılabileceği üzere açık bulduğunda veya herhangi bir konuda kendisinden daha altta birini gördü mü anında saldırıp aşağılamaya yönelik söz ve yönelimlerde bulunan dengesiz bir arkadaş Diğeri de aynı vasıfsızlıkta yancısı :) Sen umursama bunları, akademik hayatları iyi olsa ne olucak bu kadar çürümüş yapıları olduktan sonra ... |
%99,9 yeni okulum sabancı.
|
Bilkent Lisesine gidiyor |
Şaka maka iyi ki gazi veya odtü’ye geçmemişim. Şu okulun da semtin de atmosferi bir farklı. Az daha kız için saçmasapan bir şey yapacaktım. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çağrı git ders çalış abicim. |
|
knk hiç besleyici değil yokmu bilkoda sucuklu yumurtayla çay tüketebileceğin yer |
Sabah kahvaltı yaptım. Olm milletin içine çıkcaz ne sucuğu. Sanırım sabah 7’de açık bir yer yok kampüste veya kampüs çevresinde. Askerlikten alışkanlık artık 5’te kalkıp 11’de yatıyorum. Gün çok verimli geçiyor. |
aga neden bu kadar erken açılıyor okul ? |
Bilkent Lisesine gidiyor |
|
Starbucksta kazıklanacağına B binasının altındaki Mozart Cafe'ye git |
Mozarttan kahve almam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boş yapma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Antidepresanı bıraktın mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hemen bırakılmıyor o maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
reis nasılsın nasıl gidiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |