< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 7 Kasım 2024; 6:25:41 > |
Kablonet fiber geldi (Kocaeli Gebze)
-
-
Gözünaydın; hayırlı uğurlu olsun.
-
sagolun hocam
-
Türknet'e niyet; Telekom'a kısmet.
-
Kablonet hocam 😂 -
O da olur; Telekom!a niyet, Kablonet'e kısmet.
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Darısı tüm ftth bekleyenlerin başına. Kablonet ftth çok sınırlı yerlerde var. İnşallah memnun olursunuz. Bu arada kaç hız alacaksınız hocam paket olarak?
-
Sağolun hocam 1000 mpbs hocam alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 31 Ekim 2024; 16:23:34 > -
Hayırlı olsun :) Kuruluma dair fotoğrafları da bekleriz :) Testleri de bekleriz
https://forum.donanimhaber.com/vie-valve-net-ping-sonucumuzu-paylasalim--152311117-55
Bir de şu konunun ilk mesajını inceleyin derim ben
https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269
-
Sağolun tekrar hocam tabiki atarım kurulduğunda -
Tamamdır hocam inşallah en kısa sürede aktif olur kullanmaya başlarsınız :)
-
1 hafta içinde sinyal vereceklermiş hocam abone bile oldum 1000 mpbs lik pakete sinyal gelince kurucaklar eve -
Hangi paketi seçtiniz hocam? Detaylar nelerdir?
-
tam anlayamadım hocam işte çalışıyordum ama tvli paketi teklif etti engelli indirimiyle ilk 12 ay 600 ikinci 12 ay 700 falan olacak dedi onlıne işlemlerde aktif olsun detaylı yazarım paketi hocam
-
Tamamdır hocam hayırlısı olsun
-
sagolun
-
Yakında bizim buralarada gelir artık hayırlı olsun hocam
-
sagolun hocam inşallah sizede gelir
-
daha önce doccis altyapı varmıydı
-
Yok hocam kablonetin hiç alt yapısı yoktu geçen sene gümüşpala caddesine komple fiberi getirdiler bi bizim sokağa getirmemişlerdi baya ugrastım getirmeleri için sonunda buradan bi arkadaş sağolsun o yardımcı oldu bizim binayada çektiler fiberi
Benzer içerikler
- kablonet us ışığı mavi yanıyor
- kablonet dns değiştirme
- telefon wifi sınırlı bağlantı sorunu
- stbc tx nedir
- netmaster modem resetleme
- internetim çok yavaş
- turkcell abone sayısı
- statik ip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X