Şimdi Ara

Sony, 23 MP kameraya sahip Xperia X serisine ait reklam filmini yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony, 23 MP kameraya sahip Xperia X serisine ait reklam filmini yayınladı 
    Sony uzun bir süredir Xperia Z serisiyle amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürüyordu. Şubat ayında strateji değişikliğine giden üretici bu seriye son vererek amiral gemisi modellerini artık Xperia X adındaki yeni seri ile birlikte duyuracağını duyurdu. Serinin ilk modelleri ise Xperia X ve Xperia X Performance olmuştu.

Bu iki modelin en dikkat çekici özelliklerinin başında ise 23 MP'lik kamera modülü geliyor. Fotoğraf çekimi konusunda iddialı üretici yayınladığı yeni reklam filminde de bu konu üzerinde duruyor. Kameranın sahip olduğu öngörülü hibrit odaklama teknolojisi de dikkat çekilen önemli noktalardan birisi.

Şubat ayında duyurulan modeller hala raflara çıkabilmiş değil. Z serisinde 6 aylık döngülerle modelleri yenileyen Sony'nin aynı döngüyü X serisinde yakalaması oldukça zor görünüyor, zira tanıtımın ardından neredeyse 3 ay geçmiş olacak ancak satışlar hala başlamadı. Reklam çalışmalarının başlamış olması ise kısa bir süre sonra ürünleri raflarda göreceğimiz anlamına geliyor.

• kullandığı ekran teknolojisini artık değiştirmeli ve amoled ekrana geçmeli ayrıca kenarları biraz daha kavisli üretmesi gerekli.ayrıca kamera yazılımınada ağırlık vermeli,ayrıca menu home tuşunu artık alltaki boş kısmına koyarsa ekran kullanma oranı büyür bu şekilde ekran küçük gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

kullandığı ekran teknolojisini artık değiştirmeli ve amoled ekrana geçmeli ayrıca kenarları biraz daha kavisli üretmesi gerekli.ayrıca kamera yazılımınada ağırlık vermeli,ayrıca menu home tuşunu artık alltaki boş kısmına koyarsa ekran kullanma oranı büyür bu şekilde ekran küçük gözüküyor.

Ayrıca, Ayrıca bunları yaparsa markası Sony değil Samsung olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın kimseye yedirtmem gayet iyi bence, sony kullanmayan adamlar bilmeden eleştri yapmasın lütfen

• Sony'lerin kamerası tamamen fiyasko. daha önceki modeller için reklamlarla realite arasında dağlar kadar fark var. anlamıyorum nasıl oluyor da en iyi kamera bizde diye reklam yapabiliyorlar =/ büyük ihtimalle X serisi de aynı akıbeti yaşayacaktır =(

• quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

kullandığı ekran teknolojisini artık değiştirmeli ve amoled ekrana geçmeli ayrıca kenarları biraz daha kavisli üretmesi gerekli.ayrıca kamera yazılımınada ağırlık vermeli,ayrıca menu home tuşunu artık alltaki boş kısmına koyarsa ekran kullanma oranı büyür bu şekilde ekran küçük gözüküyor.

Kardeşin tespitleri yerinde ,2 nesildir sony kullanıyorum ....Mesela denklanşöre basınca arada kahve için ,duş alın döndüğünüzde fotograf cekılmış oluyor.

• Reklamdan anladığım kadarıyla kamera yine çöp bunlara kim demiş sizin en sorunlu yeriniz otomatik odaklama diye? Gece çekimi ois ve kamera yazılımı konusunda hala bir şey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke kameraya bu kadar ağırlık vermeseydi SONY. Zaten kamera konusunda KRAL bir firma.

2014 yılında satın aldığım SONY Xperia™ Z2 telefonumda 21 MP kamera var. Başka bir konu üzerinde fark yaratmış olmasını dilerdim.

• Kameranin fiyasko oldugu felan yok sadece pro mod koysunlar yeter

• herkez kameraya sallamış ama tek yapmadığı farkı renk donlarıyla oynamıyor gereksiz şekilde renkleriyle oynamıyor kenar yumuşatma falan yapmıyor kamera ne çekiyorsa o diyemeyiz belki ama diğer firmalar kadar abartmıyor bu işlemleri o yüzden biraz kötü görünebilir görüntüler iyimi kötümü tartışılır ama bu kadar gömecek kadar bi farkı yok

• Telefon piyasası kısır döngüye girdi yenilik hiç yok

Yeni modellerde hep aynı kamera bir tık daha iyi, hemen koşalım alalım mı yani ?
  • Tanıtilmasinin üzerinden kaç ay geçti hala bırakın piyasada ondan haber bile yok. Z olarak adlandırma daha iyiydi.. Adamlar tam bir seri oluşturdu derken başka bir seriye başladı. Şu an herkes Lg G serisi Samsung note ve S serisini çok rahatlıkla bilir ve bunlar üst seviyedir. Ama Sonye bakarsan X serisi dersen yeni bir seri olduğu için ben orta sınıf diye söylerim...

• Baktı Z ile sıvıyor dediler bari şimdi de X'e geçelim biraz da öyle milleti.

• Sony telefon dünyasının Amd si gibi adamlarda laf var icraat yok. Seviyoruz sizi ama yeter artık nereye kadar bu tasarım bu kamera yazılımıyla gidiçeksiniz.

• z 5 compact kullanıyorum.
    birincisi telefon kalas gibi dizayn edilmiş. masadan almak bile dert. az biraz kavisli yapta hem ince gözüksün hemde tutuş kolaylaşsın. g2 de bunun bu kadar önemli olduğunu farketmemiştim. düğmelerde hakeza öyle. saçma sapan yerlerde duruyor. iphonedaki gibi ön yüze almalı. heleki parmak okuyucun varsa farz. öteki türlü aleti sadece sağ elle açabiliyorsun. dokunmatik konusunda çalışmalılar zayıf. herkes android saf desede kullanıcı dostu ozellikler eklemeleri lazım g2 deki gibi. bu yazıyı dahada uzatırım ama yer gereksiz.
    maaaaaaaaaaalesef 4.7 inc ve altı telefon secenekleri yok. iphone sevmesemde sırf seçenek olmadığından oda alternatif oluşturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

z 5 compact kullanıyorum.
    birincisi telefon kalas gibi dizayn edilmiş. masadan almak bile dert. az biraz kavisli yapta hem ince gözüksün hemde tutuş kolaylaşsın. g2 de bunun bu kadar önemli olduğunu farketmemiştim. düğmelerde hakeza öyle. saçma sapan yerlerde duruyor. iphonedaki gibi ön yüze almalı. heleki parmak okuyucun varsa farz. öteki türlü aleti sadece sağ elle açabiliyorsun. dokunmatik konusunda çalışmalılar zayıf. herkes android saf desede kullanıcı dostu ozellikler eklemeleri lazım g2 deki gibi. bu yazıyı dahada uzatırım ama yer gereksiz.
    maaaaaaaaaaalesef 4.7 inc ve altı telefon secenekleri yok. iphone sevmesemde sırf seçenek olmadığından oda alternatif oluşturuyor.

z5c yerine galaxy a3 aldım şık ince güzel ve kullanmasıda zevkli.Tek sıkıntı ram 1,5gb oda şimdilik sıkıntı oluşturmuyor bakalım.2si arasındaki fiyat farkıda nerden baksanız 500 tlden fazla

• Yav bu firma başka firmalara lensin satıp kendilerine en iyi lensi kaldırdığı halde diğer firmalar sonynin kamerasıyla harikalar yaratırken kendisi bu işin altında eziliyor bu iş nasıl oluyor halen aklım ermiyor arkadaş

• Z5C aldım gayet memnunum.pil performansı 2015'in en iyilerinden.4G ile 35 saati çıkarıyor.kamerası çok iyi çekiyor ama arayüz olarak daha hızlı olmalıydı.onun dışında ekranı mükemmel.tuşları geyet ergonomik.ses tuşları da foto çekerken zoom yapmayı kolaylaştırıyor.ilk başta yadırgasam da 2 haftada alıştım.parmak izi okuyucusu ise çok hızlı ve yeri de çok akıllıca.sağ sol elde orta ve başparmakları tanımladım.iki elle de çok rahat açıyor.

X'te Z5'e ilave sadece selfie kamerası var.ama compact modelden de yoksun geliyor.bence çıkmasa da olurdu.kameralarda çıta bu sene yükseldi.2016 amiral gemileri artık daha gece çok ışık alabilmek için f/1.8 civarı lensle geliyor.sony ufak lens açıklığı yüzünden gece çekimerinde ISO'ya yüklenmek zorunda kalıyor.X serisinde tanıttığı özellikler hep z5 özellikleri.
  • samsung 3 lük malı 5 e satıyor artı arayuzu sux. bu iki sebebten hiç bakmadım o markaya. düşünmemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

samsung 3 lük malı 5 e satıyor artı arayuzu sux. bu iki sebebten hiç bakmadım o markaya. düşünmemde.

Ben 950ye aldım ve z5c 1500 küsü.Benzer eşdeğer cihazlarda sony samsunga göre daha pahallı satıyor, arayüze gelirsek şimdilik bi sorunu yok gibi aslında eski telefonum sonydi ama şuan sony nin düzgün 4.7içten küçük alınabilir güzel modeli olmadığı için a3ü aldım aslında xperia x te iyide tahminen 1900e çıkar zaten almam onu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.