Şimdi Ara

Sony, 23 MP kameraya sahip Xperia X serisine ait reklam filmini yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

samsung 3 lük malı 5 e satıyor artı arayuzu sux. bu iki sebebten hiç bakmadım o markaya. düşünmemde.

Ben 950ye aldım ve z5c 1500 küsü.Benzer eşdeğer cihazlarda sony samsunga göre daha pahallı satıyor, arayüze gelirsek şimdilik bi sorunu yok gibi aslında eski telefonum sonydi ama şuan sony nin düzgün 4.7içten küçük alınabilir güzel modeli olmadığı için a3ü aldım aslında xperia x te iyide tahminen 1900e çıkar zaten almam onu

işlemci ayn ı değil
    batarya aynı değil
    ram aynı değil
    kasa aynı değil

kaçırdığım birşey mi var?

• Rahletli iyiydi (öldü)

• markalar ertesi gun piyasaya suremeyecegi telefonu tanitmamali. mesela bu xperia X serisini gecen sene tanitilmis, 1 senelik model gibi hissediyorum.
  • x serisi camda z leri eziyor. karşılaştırmalı bi video var bakın dehşet.

• sony telefon alıcam deyip almıyorum ama adamalr sürekli bir şeyler yapıyorlar, bravo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY şu S-Master Digital Amplifier'i bi türlü getirmedi telefonlarına.
    Millet harıl harıl ses üzerine yeni şeyler yapıyor ama SONY hala yazılımla devam.
    Clear Bass filan var ama fos.Öyle bass ses mi olur.
    Hiç bilmiyolarsa gitsinler Viperle filan anlaşsınlar adam gibi bir ses kontrol yazılımı yapsınlar.
    Tutturmuş markaların çoğu kamera da kamera.Nedir bu yahu?
    Biraz da ses olayına odaklanın.Herkes kamera için almıyor telefonu.
    Nerde o MD Walkmanlar, Mega Basslar

• Sonydeki fanboylar ne appleda var nede samsungda. Adam fotograf makinesi detayinda kamera yapiyor abi cebimden cikarip sak diye cekmek istiyorum ve bu sekilde cektigim fotolar lagim gibi. Ama olurmu yedirtmezler. Ben ekrana bakinca biraz doygunluk istiyorum. Hayatin yeterince solgun zaten. Telefonda gerceklik olsa ne olmasa ne biraz renk katsin iste hayatima ama olur mu sony bir numero onu yedirtmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefonu sony tanıtmasa iyidi arkadaş. Yarım yamalak bişeyler gördük haliyle telefonlarda tam hazır olmadiğı için kötüymüş izlenimi verdirdi sony.

Bekleseydi sessizce tam hazirken patlatsaydi haberleri. Sony Xperia X performans da gayet güzel Xperia X de gayet güzel.

Sony kamerayı düzeltti bence ekran zaten en kötü telefonunda bile iyiydi( e4g )

Ben bu parmak izinin yerini cok dogru buluyorum sony cok iyi düsünmuş.

Samsung da mesela güç tuşu var ama parmakizi tuşu baska yerde telefonu uyandırmak icin güçtuşunu kullanan yok zaten artık telefonu bi kapatırken işe yarıyor genel kullanımda ise pasif.

Sony de ise o güç tuşu tam hayatın merkezinde parmak iziyle zenginleştirilmiş en iyi guçtuşu

Birde kamera benim icin deklanşör tuşu varsa iyidir.2 kademeli Deklanşör olacak kamerası iyi olan telefonun. Deneyimi oldukca artırıyor.

Kafamizı karıstırdı sony bu X serisi ile begeniyorum ama fiyatları nasil olacak kesinlikle tam bir soru isereti ?

e4g vardı en kötü sony telefon 780 saat calışırdı da bir kere de teklemezdi stabil bir işletim sistemi vardi. ( Ram 1GB )

• quote:

Orijinalden alıntı: der_Kaiser

SONY şu S-Master Digital Amplifier'i bi türlü getirmedi telefonlarına.
    Millet harıl harıl ses üzerine yeni şeyler yapıyor ama SONY hala yazılımla devam.
    Clear Bass filan var ama fos.Öyle bass ses mi olur.
    Hiç bilmiyolarsa gitsinler Viperle filan anlaşsınlar adam gibi bir ses kontrol yazılımı yapsınlar.
    Tutturmuş markaların çoğu kamera da kamera.Nedir bu yahu?
    Biraz da ses olayına odaklanın.Herkes kamera için almıyor telefonu.
    Nerde o MD Walkmanlar, Mega Basslar

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tupacamaru T kullanıcısına yanıt
    Sony daha istediği kâr'ı alamadı ki xperia serisinden.

Firmalar arge yapiyorlar samsung Galaxy serisi için 10 milyar dolar harcıyorsa Sony xeria serisi için 1 milyar Dolar harcayamıyordur bile ( bu sayilar tahmini )

Ar-ge nin büyük bir kısmı playstation 4'e harcanıyordur. Birde sony kendi içinde iletişim eksikligi yaşıyor.

Alpha serisi kameraları var alpha R7 II bence dünyanın en iyi full frame kamerası firma bunda kullandigi kamera teknolojisi telefona getirmek istemiyor.

Mesela ultra yüksek ses kalitesine sahip mp3 ler çıkartıyo walkman kalitesi sonynin kendi ses özellikleri felan bunu telefonunda kullanmiyor. Tam japon kafası ama Xperia X performans kotu bir telefon degil. Grafik anlamında da en performansli

Xperia X performans tutupda 2800 Tl den çikarsa en kotu telefon olur gozümde ama 1900 Tl den çıkarsa snapdragon 820 ile o fiyata alınacak en iyi telefon olur. 800 Tl daha verip ne S7 ne G5 alır nede 1000 TL daha verip Htc 10 alırım . Fiyat çok önemli burda ki mantıkli olan fiyat 1900

• sonynin bu seriyi neden cikardigini hic anlayamayacakmisiz gibi geliyor.
    -en iyi tasarım en dusuk ozellikli xa'da var.
    -telefonlar cikmadan eskiycek haziranda satilacak 2 ay sonra yeni telefon tanitilacak
    -tasarim xa haric aynı fakat ekran kuculdugunden kasa/ekran oranları kotulesmis
    -xp'de ciddi bir kalinlik var buna ragmen pil kuculmus.
    -teller ucuz degil sd650li xperia x 600 eurodan on siparis aliyorlar z5'ten pahali durumda su an, evet boyle bir sacmalik var.performance'in fiyati ne olur Allah bilir.xa'nin fiyati kismen uygun 300 euro.
    -gozuken o ki xperia x'de chipset desteklmesine ragmen 4k video yok, su anda x performance'in manuelindede gozukmuyor gelmezse sasirmayin.

bu telefonun 3 artisi metal olmasi,on kamera baya iyi deniyor ve birkac guncel yazılım iyilestirmesi olabilir z5 serisine gore başka arti goremiyorum, eksileride mevcut.sony bence pek arge yapmamis bu modeller icin.hani bir flagship ayarında telefonlar olarak goemiyorum ben bunlari.
    htc,lg,samsung,huawei ,çinliler bile değişk şeyler yapmaya çalışıyor sony denememiş bile.

bu tellerin fiyatlarını 1999,1599,1299 olarak konumlandırısan baya is yaparlar ama muhtemelen fiyatlar dusuk olmayacak xp yi 2799 iyi ihtimal 2499'dan piyasaya surerler,sd650li xperia x'inde 2000 ustunde olmasi cok olasi 600 euroluk almanya fiyatını hesaba katarsak.piyasaya cikacagi tarihlerdede zaten s7,g5'in fiyati dusmus olur kapismasi zor bu yuzden.

• Xperia X M4 Aqua gibi eğiliyor ya plastik çünkü. Performance metal o sıkıntı yok da Normal X bükülüyor :/

• Snapdragon 650 en fazla 23Mp'i destekliyordu dimi, aynn

• O değilde forumda ne kadar çok bilim adamı var hawkingden tutun teslaya kadar hepsi burada

• Şu telefon bir an önce çıksın da xperia z5 premium'un fiyatı düşsün. Benim için tek önemi bu.
  • o nasıl başlık yahu?

• Telefon güzel şuan çıkan amiral gemilerden hangisini alırsanız alın en ufak pişman olmazsınız. Önceden böyle değildi telefon alırken bariz farklar olurdu şimdi yok.

• Z5 premium varken bu cihaz alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

Yav bu firma başka firmalara lensin satıp kendilerine en iyi lensi kaldırdığı halde diğer firmalar sonynin kamerasıyla harikalar yaratırken kendisi bu işin altında eziliyor bu iş nasıl oluyor halen aklım ermiyor arkadaş

Aynen G3 ile Z2 mi Z3 mi aynı dönemin telefonuydu hatırlayamadım arkadaşta vardı G3 kamerası bariz çok daha iyi çekiyordu sony lens olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

sonynin bu seriyi neden cikardigini hic anlayamayacakmisiz gibi geliyor.
    -en iyi tasarım en dusuk ozellikli xa'da var.
    -telefonlar cikmadan eskiycek haziranda satilacak 2 ay sonra yeni telefon tanitilacak
    -tasarim xa haric aynı fakat ekran kuculdugunden kasa/ekran oranları kotulesmis
    -xp'de ciddi bir kalinlik var buna ragmen pil kuculmus.
    -teller ucuz degil sd650li xperia x 600 eurodan on siparis aliyorlar z5'ten pahali durumda su an, evet boyle bir sacmalik var.performance'in fiyati ne olur Allah bilir.xa'nin fiyati kismen uygun 300 euro.
    -gozuken o ki xperia x'de chipset desteklmesine ragmen 4k video yok, su anda x performance'in manuelindede gozukmuyor gelmezse sasirmayin.

bu telefonun 3 artisi metal olmasi,on kamera baya iyi deniyor ve birkac guncel yazılım iyilestirmesi olabilir z5 serisine gore başka arti goremiyorum, eksileride mevcut.sony bence pek arge yapmamis bu modeller icin.hani bir flagship ayarında telefonlar olarak goemiyorum ben bunlari.
    htc,lg,samsung,huawei ,çinliler bile değişk şeyler yapmaya çalışıyor sony denememiş bile.

bu tellerin fiyatlarını 1999,1599,1299 olarak konumlandırısan baya is yaparlar ama muhtemelen fiyatlar dusuk olmayacak xp yi 2799 iyi ihtimal 2499'dan piyasaya surerler,sd650li xperia x'inde 2000 ustunde olmasi cok olasi 600 euroluk almanya fiyatını hesaba katarsak.piyasaya cikacagi tarihlerdede zaten s7,g5'in fiyati dusmus olur kapismasi zor bu yuzden.

Haziran 2 de geliyo ve 2900 TL civarı fiyat
    Sony işi zor bu gidişle çok geç kaldı bu cihaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.