Şimdi Ara

Sony akıllı telefon pazarında strateji değiştiriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk sıvı korumalı telefon sony de sanırım.Samsung ve Apple da bu özelliği telefonlarına koyunca insanların bu telefonu seçmedeki en belirgin özellik kayboldu bence.Ben androidde samsung dışında kullanmam.Samsung dışında para verilen markaya acıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gageracer

Tamamen katılıyorum.Z5 den sonra Z ler bitince direk aklıma"ulan adamlar cart diye seri bitiriyolar, yarın HE serisini alsam devamı gelmeyecek öksüz gibi kalacak cihazda."

Z3 Compact la yaşıyorum hala.32bit olmasına rağmen yetiyor işte.
    Sony de bir huy var, her türlü değişik ürünü yapıyor sonra da devamı gelmiyor.En yakın örneği SmartBand Talk SWR30.E-ink li güzel ama eksik bir ürün.Devam ettirsene arkadaş,güncellesene.Yok.Sürekli Ar-ge ama hiç devamı yok.

bir de marka olması için ismin devamı gelmeli.samsung S serisi,lg g serisi,huawei p ve mate serisi...hatta vw passat,opel insignia,toyota avensis...diye aynı isimlerle arabalar da güncelleniyor.
  • O odun gibi çerçeveler, bir de ekranda sanal tuş. 2011yılında bile tuhaf görünürken artık komik oluyor.

Aslında köşeli ve maskülen tasarım hoş olabilir ama her şeyin belli bir ölçüsü olmalı, Sony'de çerçeveler cebi delecek gibi. Ses teknolojisindeki yerin tartışılmaz ama bu konuda hiç bir şey sunmuyorsun. Malzeme kalitesi iyi değil.

Kendi adıma Sony'den çıkabilir güçlü bataryaya sahip metal kasalı, üst düzey ses çipine sahip ve kabul edileblir ölçülerde çerçeveleri olan cihazlar beklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 kullanıcısı olarak pişmanım
    1: ses az
    2 aksesuar Yok
    3 ısınma sorunu
    4: nadirde olsa kendini resetlemesi
    5: yan kapakların kullanışsızlıgı
    6: 20 mp kameranın kullanışsızlıgı
    7: güncellemede fakir oluşu
    8: ikinci elde sürünmesi
    9: arıza durumunda muhattap bulamama

• telefon pazarının chp si sony hiç bir zaman iktidar olamadın olamayacaksın bu kafayla sen anladın sony :)

• Ekran kasa oranını değiştirse yeter . satışları min 2 ye katlanır. Ama ısrarla müşteriyi dinlemiyor sony.

İlk akıllı telefonum Xperia Neo idi. Hey gidi günler hey. 7 sene geçti. Çok sağlam telefondu. O telefonun ekran kasa oranı ile xz premium aynı. Koca sony ye yakışmıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.