Tskler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (28. sayfa)
-
-
hocam 55w805c için denedim olmuyor acaba bir yolu var mı?
-
Yazılım tabanı farklı olduğu için uymuyor olabilir.
-
55w807c de kullandığım kendi kanal listem işine yarar belki dostum.(zip dosyasından çıkarıp aktar)
https://s2.dosya.tc/server28/j3imk4/sdb.zip.html
-
Hocam tv yi formatladım kanal ayarlaması yaptı çoğu kanal goruntulenmiyor . dsnec ayarı da A olarak gorunuyor. neyden kaynaklı olabilir. meela fox haber zamanı cızırtılı oluyor akşam filmlerde oluyıor trt müzik falan hiç yok.
-
Çanak ayarı veya lnb arızası olabilir.Eğer sorun yoksa attığım kanal listesini usb ile sorunsuz atıp izlemen lazım veya konu sahibininkini..Kendi çanağınızmı merkezi sistemmi bilmiyorum ama disecq ayarına dikkat etmek gerekli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KD-65XG9505 gelir mi acep
-
Bende Xh 8196 var bazı kanalları silmiştim şimdi arasam da geri gelmiyor ne yapmalıyım, bilgisi olan var mı?
@hakan2200 Hocam, kanalları güncellerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Mevcut listedeki kanallara baktım. Açılmayana rastlamadım.
Açılmayan kanalları belirtirseniz eklemeye çalışırım.
Sıfırdan tarama yapıp düzeltme yapmak çok zaman alıyor.
Açılmayan kanallar vardı hocam ama uydu anteninden kaynaklıymış. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
-
Programda kanal isimlerini değiştirme özelliği yok.
Notpad ile açıp uzun isimleri kısalttım.
Güncelleme kapalı old halde kanal açınca ismini güncelliyor
55XD8505
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 5 Şubat 2024; 18:55:33 > -
Hakan hocam bu eski fox yeni now otomatik gelmedi. Kendimiz mi girmemiz gerekiyor frekansları?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
az önce fox hd kanalının üstüne tıkladım.
6. sıradaki yerinden kayboldu. kanal listenin sonunda otomatik şekilde ismi Now olarak göründü.
-
Çok teşekkür ederim. Ben de bir bakayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel kanal listesini de ilk mesaj da az önce paylaştım.
istersen oradan alıp ta kullanabilirsin.
-
Sony marka tv'lerin kanal listesi özürlüsü olması tek kötü tarafı. fox sıralamada 7 deydi, now olunca kayboldu. malum fav listesi ve genel liste birbirinden farklı olunca haliyle evdekiler görememiş. neyse buldum 428 e gelmiş. fav a attım, şimdi sıralama 1-2-3-4-5-6-428-8-9 şeklinde. flasha alıp düzenlesem bi ton iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainJack -- 18 Şubat 2024; 14:5:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X