Şimdi Ara

Sony Bravia XR 2021 (Google TV) Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
24
Favori
25.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atm41 -- 25 Ocak 2022; 16:53:36 >
  • evet iade seçeneğiniz var mı? bir bakın benim arkadaşımın ise 65 LG pledde ekran yanığı oldu daha bir sene geçmeden yani şans işi.

• atm41 A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • outlander O kullanıcısına yanıt

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atm41 -- 25 Ocak 2022; 16:49:52 >
  • atm41 A kullanıcısına yanıt

Kosede ki kararmalar normal..Normal derken yeni nesil Led tv'lerin cogun da var..Benim Tepe model Xh9505 de de var..Xh9096'da da var, Xf9005'de de var..Samsung'da da var..Cogu Led Tv 'de var malesef...Isik sizmasi degil aslinda Vinyet etkisi..Led tv calisma karakterine ozgu bir durum..

Koseler de ki kararmalar icin soyluyorum..Tv izlerken sorun teskil edecek bir durum degil..Bosuna yorulmayin bence servislerle vs....Isik sizmasi degil gordugunuz..Acin simsiyah bir ekran o zaman anlarsiniz isik sizmasi var mi yok mu diye..

Isik sizmasi dediginiz olay Ips paneller de gozukur genelde..Va panel de gozukmez..Full array Tv'de olmaz..Siz sorun var saniyorsunuz aslinda..Gule gule kullanin kazasiz belasiz..

Sony Bravia XR 2021 (Google TV) Ana Konuyoutube
    Ömer Yılmaz kardeşim için çok daha kapsamlı bir video daha sonra çekecek olsam da, en azından kafalardaki soru işaretlerin giderebilmek adına çok kısa bir vi...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=kJsKyBIhFGY
    Sony Bravia XR 2021 (Google TV) Ana Konu

( Rtings incelemesi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 10 Ocak 2022; 12:44:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sony kd ile xr serisi arasında belirgin fark var mı?

• X89J televizyona JBL SB160 soundbar bağlamaya çalışıyorum. HDMI3 portuna bağladım (arc/earc destekliyor), televizyonda da gerekli ayarları yaptım ama TV'de altta sürekli bir TV Hoparlörü bir de Ses Sistemi yazıyor ve sürekli ikisi arasında gidip geliyor. Sorun kablodadır diye 3-4 değişik kablo da kullandım ama aynı.

Bağlantıyı optik üzerinden yapınca sorun kalmıyor, ses düzgünce soundbar'a gidiyor ama bu defa da kumandalar birbirini kontrol edemiyor.

Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba var mı fikri olan?

• Sony oled alıp uzun süredir kullanan arkadaşlar Sony Bravia XR 2021 (Google TV) Ana Konu yanma olayı ile karşılaşan var mı ? Örneğin 55A80J

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.