Şimdi Ara

Sony C4 ekran değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde ekranı kırık biri sony c4 var. Servise versem en az 500 kağıt veririm herhalde. Tamircide 300 falan kurtarabilirim ama ne kadar dayanıklı olur bilmem. Telefonun ederi de çok olmadığından yeni telefon mu almalı ya da sizce tamir mi ettirmeli? Özel tamirciler iyi yaparlar mı? Telefonu bu haliyle satmaya çalışsak satabilir miyiz? Bu işlerde tecrübe yaşamış biri cevaplarsa sevinirim.
    Edit: arkadaşlar Ankara'daki serviste yaptırdım. 275lira fiyat verdiler. 15 iş günü sonra cihazı aldım. Yedek parçası gelecek diye beklettiler. Ben servis fiyatı ne olur diye çok aramıştım benim gibi arayanlar için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seaseman -- 5 Ekim 2016; 20:14:35 >

• hocam ben ankaradayım siz sanırım istanbuldasınız
  • Hocam aliexpres'den uygun fiyata sipariş verip kendiniz değiştirin yoksa o cihaza astarı yüzünden pahalıya geliyor telefoncularda değiştirtmek bir ekran sparişi birde 2 dolaea tornavida seti isteyip youtube'dan bakarak yarım saatte değiştirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsm istanbul kullanıcısına yanıt
    hocam doğrudur da ben başında olmadan çok güvenemem, kusura bakma
  • paker kullanıcısına yanıt
    hocam öyle tamirata merakım vardır da elimde kalmasın? ekranın yapışkan kısımdan ayırmayı çok becerememe gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: seaseman

hocam öyle tamirata merakım vardır da elimde kalmasın? ekranın yapışkan kısımdan ayırmayı çok becerememe gibi geliyor

Hocam ozaman internetten ekran siparişini ucuza verip ekran geldikten sonra en yakım teknik servise gidip cüzzi bir el emeği verip taktırın hocam en az %50 uygun olacaktır sizin için

• Tamam hocam sağolun görüşleriniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.