Arkadaşlar lumia 640 xl telefonumu değişerek sony c4 almayı düşünüyorum ve ilk defa da android kullanıcağım bu arada telefondan beklentilerim; -oyun performansı güzel olsun akıcı olsun kasmasın. (oyun oynamayı çok sevdiğim için bu benim için çok önemli bir etmen) -ön kamerası güzel olsun,arka kamerası normal olsa yeter. -arayüzü stabil olsun takılmalar olmasın (malum windows phone'den geldiğim için stabilliğe alışmış durumdayım :) -şarjı 1 günü çıkarsa yeter Bu beklentilerimi karşılar mı sony c4? ve telefonun bir kronik sorunu var mı kullananlar beni bilgilendirirse sevinirim.Teşekkürler
Kaslı oyunlar oynamayacaksan karşılar, herhangibir kronik sorunu yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: 14alper41
Kaslı oyunlar oynamayacaksan karşılar, herhangibir kronik sorunu yok
cevabın için teşekkürler baktığım incelemelere göre mağazadaki bütün oyunları oynuyor tek merak ettiğim husus aslında kronik sorunu olup olmamasıydı içim rahatlattın sağol :)
jokicJ
kullanıcısına yanıt
-arayüzü güzel bence 5 aydır bi kasmasını görmedim. -oyun performansı güzel mortal kombat x rahatça oynuyordum. -arka kamerasını beğenmiyorum ama akşam c4 kadar güzel çeken telefon görmedim flaşı az ama güzel çekiyor nedense. -şarjın gitmesi oyun oynamana bağlı çok oynuyorsan 1 gün gitmez.ağır oyunlar oynuyorsan su gibi şarj gider.bu telefonda 3g açıkken şarj daha çok gidiyor o yüzden 2g geziyorum mobil veriyi kullanıcağım zaman 3g yi açıyorum.
bir de benim için fazla önemli olmayan bir şeyi var arka kapağı plastik vurduğumda tık tık ses geliyor biraz kötü olmuş ve mat plastik kılıfların boyası kapağa geçiyor.son olarak son ses açtığında telefon elinde olunca sesi hissediyorsun arkasının sağlam olmadığını düşünüyorum.
Benim görüşlerim bunlar ama telefonu aldığım için asla pişman değilim.bunlar senin için ufak sorunlar ise al derim :D.
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhandere5858
-arayüzü güzel bence 5 aydır bi kasmasını görmedim. -oyun performansı güzel mortal kombat x rahatça oynuyordum. -arka kamerasını beğenmiyorum ama akşam c4 kadar güzel çeken telefon görmedim flaşı az ama güzel çekiyor nedense. -şarjın gitmesi oyun oynamana bağlı çok oynuyorsan 1 gün gitmez.ağır oyunlar oynuyorsan su gibi şarj gider.bu telefonda 3g açıkken şarj daha çok gidiyor o yüzden 2g geziyorum mobil veriyi kullanıcağım zaman 3g yi açıyorum.
bir de benim için fazla önemli olmayan bir şeyi var arka kapağı plastik vurduğumda tık tık ses geliyor biraz kötü olmuş ve mat plastik kılıfların boyası kapağa geçiyor.son olarak son ses açtığında telefon elinde olunca sesi hissediyorsun arkasının sağlam olmadığını düşünüyorum.
Benim görüşlerim bunlar ama telefonu aldığım için asla pişman değilim.bunlar senin için ufak sorunlar ise al derim :D.
öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler güzel bir kılıf ile düzeltilecek şey onlar bence :D telefonu incelemekteyim almayı düşünüyorum bakalım :D
Almak isteyen varsa beklemesin şarjdan,sesten,dokunmatik tepkilerinden,görüntüden,performanstan kısacası herşeyden memnunum. Zaten görüntü ayarlarını yaparsanız görüntüyü hissediyorsunuz. Çok iyi cihaz. Şimdiki hedefim oyun kolu bulmak ve performansı denemek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme