Şimdi Ara

SONY Cyber-shot DSC-W55 Black 7.2 MP- Arıza Acil Sonuç Almam Gerekli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY Cyber-shot DSC-W55 Black 7.2 MP 2.5" 115K LCD 3X Optical Zoom Digital Camera

Arkadaşlar Makinem Bozuldu Açma Tuşuna Basıyorum Lensi açılıp kapanıyor 2 3 defa kafasına göre sonra gücü kapatın tekrar deneyin diyerek makineyi kapatıyor,üst tarafta her zaman yeşil olan işaeret ledi bu sefer turuncuya dönüştü aranızda bu işten anlıyan varmıdır tamiri nasıl olur veya ne kadar ücretle olur yurt dışından aldığım için garantisi bulanmamakta

Makine Bu :

Teşekkürler iyi Akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@RUB -- 26 Mayıs 2010; 22:36:41 >

• Bu makinayı çok seviyorum, Benim makinamda seninkinin aynısı, benim makinamın sorunuda aynı, Floryada sony servisi 100 tl istedi çok buldum vermedim..istanbulda daha uygun bir yer arıyorum bulursamyazarım..geçmiş olsun..
  • Sony lerde bu arızaya sık rastlanıyor. Bende de S600 modeli var. Lens kapanırken plastik koruyucu kapanmıyor. Bazen açarken de kapatıp tekrar açın uyarısı veriyor. Ama foto video çekiminde soru yok görüntüler cam gibi. Ben sorun detmiyorum bozulana kadar böyle devam.

Senin makina çekim yapıyorsa sen de idare et derim çünkü bana da yüklü bir miktar çıkardılar.

Yaptırmam. Demek ki cihazın miladı dolmuş, uygun bir çözüm olsaydı iyi olurdu ama tamir fiyarına biraz daha ekleyip Fuji AV100 alırım daha iyi :))

Hayrullah, hakikaten, Sony nin 2004-2007 arası W ve S serisi modelleri çok net çekiyor. Özellikle Carl Zeiss olmaları, Super Had CCD si ve sensöre göre Megapikselin fazla olmaması gerçekten iyi iş çıakrıyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone pro max 15 vs Sony Zv1
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.