Şimdi Ara

Sony Daha Fazla Remastered Oyun Sunmak İstiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir!

Üretemiyoruz,eskileri ısıtıp cillop gibi de para kazanıyoruz demiyorlar da hasbam!

Neymiş "daha fazla remastered sunmak istiyormuş" bak bak!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnight Club LA çıkmasın da ne çıkarsa çıksın sonra yenisi yapmazlar filan Allah korusun...

• gerçekten hayret verici bir durum; ''ama ps4 1080p 60 fps'' ci sony kar ortakları, henüz konuya uğramamış.
  • Benim için iyi diyenlere söylüyorum, gidin bi ps3 alın arkadaşım. Var mı böyle bir muhabbet yok xboxtan geldim yok pc den geçtim. Abi git o zaman bi tane ps3 al, zaten üç tane remaster parasına içi oyun dolu bir ps3 alabilirsin ikinci el. Sana da zarar bana da zarar. Ama sony'e iyi. GT 5 ve 6 çıksınmış yok artık.
  • Tabiki efsane oyunların remastered'ları gelsin ama biraz da yeni efsane oyunlar gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Sony böyle yaptıkça insanlar xbox a geçmeye devam edecek

arkadaş gayet doğru yazmış ancak xbox kelimesi geçince bolca eksilenmiş

sony bu politikasına devam ettikçe geçen jenerasyon oyunları takip etmiş bir oyuncu niye ps kullanmaya devam etsin

ya satar ya xbox excler hitap ediyorsa ona geçer

bu arkadaşın haklı olarak yazdığı mesaja alınması gereken biri varsa o da Sony dir oyuncular değil
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış hocamBenim online grubundan arkadaşlarımdan 6-7 kişi xboxa geçti ve hala geçmeye devam edenler var ve bu sadece benim çevrem. Sonynin bu nesilde oyuncuyu düşündüğü falan yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine de olaya iyi yöneden bakmak lazım. PS4'e o kadar az oyun çıkardılar ki , PS5 çıkınca remastered yapacak oyunları olmayacak. Bu konuda Sony artık paragöz tavırından vazgeçmesi lazım. Microsoft geride uyumluluk verirken Sony'nin bu hamleleri çok yanlış.

• Ben bunda bir sakinca gormuyorum, ozellikle last of us remastered versiyonu gercekten muhtesemdi. Arti olarak gow3, unc 1-2 heavy rain gibi oyunlari Turkce oynayacak olmamizda bir ayricalik..

• Remastered oyunları serinin ana geliştiricisi değil başka firma yaptığı için yeni oyunlarının çıkmasına bir engel oluşturmuyor. Mesela Uncharted 4'ü Naughty Dog geliştirirken, Nathan Drake Collection paketini Bluepoint Games yapıyor. PS3 kullanma fırsatı bulamayıp oyunları kaçıranlar veya tekrar oynamak isteyenler alır, istemeyen almaz. Bu işi bu kadar büyütmenin bir anlamı yok. Görende Remastered oyunun diski PS4'e takılı olmadan cihaz çalışmıyor sanacak.
  • MAG gelsin MAG heavy rain de isterim.
  • PS4'ün donanımına "çöp" diyenleri, remaster'ları buna bağlayanları anlamakta zorlanıyorum.

Çıkış zamanındaki PC'lerle karşılaştırdığımızda, PS4, PS3'e göre daha iyi bir donanımla çıkmıştır:

- Bellek kapasite yetersizliği yok ve unified yapıda.
    - GPU'su RSX gibi geri teknolojili değil.

PS4'ten hızlı ekran kartları 2011'de çıkmış olabilir; ancak bu tek başına anlamlı değil.
    Kartlardaki gelişim hızı, fiyatlar, yapımcıların PC'yi ne kadar önemsediği belirleyici oluyor.

Geçen nesilde olduğu gibi, şimdi de, yüksek hızlı kartlar, çözünürlük ve FPS dışında pek bir işe yaramıyor. Çözünürlük de eskisi kadar anlamlı değil; 1080p birçok kişiye yeterli.
  • assasins creed 2'yi çıkarsalar yeter bana. 10 defa bitirdim, ömürlük arşiv olarak alabilirim.
  • Buna ne diyeceksiniz master race'ler

http://merlininkazani.com/PC_oyuncularinin_sadece_34u_oyunlari_1080pde_calistirabiliyor-oyun_haber-83228p1.html

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    %34 kaç kişiye denk geliyor acaba?
  • Red Dead Redemption oynamadim onceki nesilde, umarım remastered'ı gelir.
  • Yapsın da biraz da ucuz yapsın 180 TL ye remastered mı olur????
  • Genel olarak oyuncu kitlesinin şikayeti Ps4 ün Ps3 deki sıçramayı yaşatmaması tanıtılan oyunların konsollardan dolayı downgrade yemesi ve üstüne exc sayısının geçen nesile göre çok az olması. Böyle sorunlar olunca adam 2-3yıllık önceki pc si ile ps4 ayarında hatta daha iyi oynadığı oyunlar oluyorsa. Oyun dünyasına katkı sağlamıyorsa şikayetler normal.

Onun dışında ps3 zamanı pek hatırlamıyorum eski kartlar ile 720p de rahat oyun oynandığını. Xbox 360 ve ps3 deki grafikleri öven yaptıklarına hayran olan insanlar vardı ilk çıktığı dönemlerde. Şimdi göremiyoruz.

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Stratejide hata var yapsın yapmasın demiyoruz remastered oyunları fakat yeni nesil oyunları ,exc oyunları artırıp plus üyelerine her ay 1-2 oyun ücretsiz olmalıki millet mutlu olsun ps4 almak birşey ifade etmiyor . Çalışan adam 1 oyunu belki 1-2 ayda bitiriyor vakit bulamıyor ama evden çıkmayan kesim leblebi gibi oyun bitiriyor 200-300 tl oyunu kardeşlikle alsan nolur adam zaten öğrenci . Bence sony bunu düzeltmeli plus'la verdiği oyunlar bu çocukların sabah kahvaltısına yetmez

Ek olarak bu plus olayından nasılsa para alıyor sony bi havuz oluşturup yapımcılara burdan para aktararak kendi cihazına özel sonuçta daha çok ps4 ve plus satışı sağlanabilir hatta patlama yaşar bu bahsettiğim olayı sadece remastered oyunlar için yapması yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 12 Ağustos 2015; 16:14:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Genel olarak oyuncu kitlesinin şikayeti Ps4 ün Ps3 deki sıçramayı yaşatmaması tanıtılan oyunların konsollardan dolayı downgrade yemesi ve üstüne exc sayısının geçen nesile göre çok az olması. Böyle sorunlar olunca adam 2-3yıllık önceki pc si ile ps4 ayarında hatta daha iyi oynadığı oyunlar oluyorsa. Oyun dünyasına katkı sağlamıyorsa şikayetler normal.

Onun dışında ps3 zamanı pek hatırlamıyorum eski kartlar ile 720p de rahat oyun oynandığını. Xbox 360 ve ps3 deki grafikleri öven yaptıklarına hayran olan insanlar vardı ilk çıktığı dönemlerde. Şimdi göremiyoruz.

PS4'ün, PS2-3 farkını sunmadığı doğru; ancak aynı durum PC tarafında da geçerli. Ekran kartları, eskiye göre yavaş gelişiyor.

--------

Xbox 360 etkileyici bir çıkış yapsa da, PS3 için aynı durum geçerli değildi. Gecikerek, kendinden 2-3+ kat hızlı 8800 GTX ile beraber çıktı; 1 yıl sonrasında ise, 8800 GT gibi düşük fiyatlı kartları gördük.

PS3'ün iki sene sonrasına baktığımızda, GTX 285 gibi kartların olduğunu görüyoruz. En az 4 kat hızlı bir modeldir.
    PS4'te de, iki sene sonrasında, 980 Ti görüyoruz. 4 kat hızlı bir model. Fiyatı ise 285'ten çok daha yüksek.

Kısaca, PS4'ten hızlı kartlar, 2011'de çıkmış olsa da, PS4'ün durumu kötü değil. Bellek ve teknolojik avantajları ise, PS3'ten iyi olmasını sağlıyor.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Ağustos 2015; 7:12:17 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.