Şimdi Ara

Sony’den kötü haber, önceki modellere Android 7.0 güncellemesi durduruldu (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gcb1903

Niye Sony 1400 liraya mı satıyor tepe modelleri? Fanlığın alemi yok. Gözlükleri çıkarıp bakmayı deneyin. Böyle bakış alanınız çok dar.

Xperia Z5'i 1700'e satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemrut17 N kullanıcısına yanıt
    Geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Geliyor

Media markda kredi veren banka personeli bir arkadaş bana bu telefona iki ayrı güncelleme geliyor biri otadan diğerinini elle atıyoruz dedi.
    Bunu anlamadım (kendiside en son modelini kullanıyor)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemrut17 N kullanıcısına yanıt
    İkisi de aynı olması gerek

Birini hemen yüklüyorsunuz vb

• android ne zaman MS gibi oem donanımlar için
    bir işletim sistemi çıkartacak diye sabırla bekliyoruz !

• LG sony bunlar zaten kendi sitelerinde açık kaynakları paylaşıyorlar ! biraz emek ister ama yeni kodları fanboylar toparlarlar !

• Fanlığı bi kenara bırakalım dostlar çamur at izi kalsın misali tutarsız ve kayda değer önem taşımayan yorumlarla haber başlığını doldurmayınız. Ortada bir sorun var ve dile getirilmiş ki sadece z5 serisi değil zenfone 3 samsung S7 S7 edge ve htc 10 bu cihazlar içinde geri çekilmiş ki şöyle bir ayrıntıyı atlamayın bu haber gelmeden önce zaten bir çok kullanıcı güncellendi kimisinde sorun yok kimisinde var fakat buda ek bir stabilite Güncellemesi ile çözülebilir görüyoruz ki s6lar M9 lar g4 ler ile aynı sene çıkan cihazlar S7 zenfone 3 htc10 gibi 2016 model cihazlar ile aynı anda güncelleme alıyor neyin isyanıdır bu anlamak gerçekten güç her markanın her cihazın kendine göre artısı eksisi sorunsalı vardır diyorum ben yazımı tamamlıyorum sadece biraz daha mantıklı konuşalım.

• Ooooo çok iyi. Apple'da 5s'i 1500'den satıyor. Demek ki fiyatlar çok uygunmuş. Boşa sabah akşam pahalı diyorlar desene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

İkisi de aynı olması gerek

Birini hemen yüklüyorsunuz vb

Bu markayı kullanan 5 arkadaşım var dediklerine göre içinde iki yazılım varmış biri otadan biri elle yükleme yapmak gerekiyormuş.
    Yani bana uygun değil.
    Kullanan arkadaşlar memnunsa sorun yok.
    Ben herşeyi otadan olan ürün almayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android pişmanlıktır. Özellikle güncelleme konusunda.

• ekrem71 ios hariç her haberde her markayı yermeye devam ediyor. adama bak sonyden kötü haber gecikmedi diyor. sanki her güncelleme sonrası sony güncellemeyi çekiyor. yıllardır ilk defa duydum. ufak bir bug için geri çekilmiş. yollayıp sonrasında yama yapsa anlamazsınız bile. dönde apple ın güncelleme sonrası çekmeyen telefonlarına bak bundan büyük sorun mu olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Sony, Samsung, Lg, Htc. Artık Xiaomi var.

3000 lira istediğiniz telefonu 1400 liraya veriyor.

2 yıl arayla 2 tane alıyor toplam 4 yıl hem yazılım hem donanım olarak en güncel oluyorsunuz.

Htc, Sony, Lg bitti sayılır. Şimdi sırada en rezil ama en büyükleri olan Samsung'da.

Doların artışından en az etkilenen markalar dururken paso dolardan etkilenen markalara yanaşmayın. Hem de bu kadar ucuza bu kadar iyi alternatif varken. Xiaomi Mi 5, 5s, max candır can.

Lg, Samsung neyse de iki kuruşluk Çin telefonlarıyla nasıl Sony'i bir tutuyorsun? Yazmadan önce hiç düşünme zahmetine girmedin mi acaba?

devir artık xiaomi huawei gibi çinli üreticilerin devri siz hala sonylere para bayılın.

• Zamanında eğer Z5 nougat güncellemesi alırsa mucize olur demiştim, bu nedenle şaşırmadım bu habere, halan da söylüyorum eğer alırsa siz eski Z5 leri unutun, Z'nin spesifik özelliklerinden kırpacaklar...
  • HighTechLife kullanıcısına yanıt
    G*t cebinde yamulan iphone 6'ları daha unutamadık henüz, bombeli camından ötürü bir düşürüşte ekranı kırılan pek çok iphone kullanıcısı da cabası. Bir tane bile Sony ürünü kullanmamış trollün teki geliyor burda çamur atıyor.

Z2'nin usb portundaki boşluğundan dem vurmuşsun lakin adamların orayı açmaya mecbur kalma diye yaptıkları manyetik şarj portunu ihmal etmişsin, adamlar zaten o kapağı açıp mümkün mertebe o usbyi kullanma diye sana çözümünü sunmuş, ağzı olan boş bir trollsün sadece.. Sony'e soyguncu diyip 3000 tl'yi İphone gibi gereksiz bir ürüne bayılmak da ayrı kafa, konuşmaya devam et, klavyeden sallamak bedava nasılsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 22 Ocak 2017; 22:20:50 >
  • Vay vay vay bu sony de neymiş be kardeşim. Adamlar güncelleme de hata çıktı diye geri çektiler düzeltmek için olay kocaman kaosa dönmüş. Neymiş bu sony be.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    5s 4.5 sene önceki telefon z5 geçen seneki

yaw siz bir şey yazarken düşünmüyormusunuz ya?

• beğenilmeyen XZ'in 2016'ın ikinci yarısında çıkan telefonların en çok satanı olduğunu biliyor muydunuz :)

iptal değil gecikme haberi.çok büyütülecek birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Ocak 2017; 11:39:6 >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Sadece Z5 ve Z3+ tan çekildi diye biliyorum Nuga güncellemesi, X serisindekilere güncelleme tam gaz gelmeye devam ediyor düzeltme yamaları ile, XZ cephesinde sorun yok. Ayriyetten HtC 10'un da Nuga güncellemesi askıya alınmış bu da ek bilgi olsun arkadaşlar, Sony güncelleme konusunda cidden başarılı...
  • Güncellemeyi gördüm Allah'tan yoksa sinirden parçalıyordum bilgisayarımı

• gecikme haberini neden iptal gibi ansıtmışlar onu anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.