Z5 Kullanıcısıyım Nougat güncellemesi geldi ve telefon muhteşem bir hale dönüştü. Güncellemeden önce hiçbir iyi tarafı farkedilmiyordu yani yazılımsal bir buhran vardı kamera bile yetersizdi. Birton şikayet yazıp güncellemede bulunması gerekenler başlığı altında kendi tespitlerimi e-posta ile merkezlerine gönderdim defalarca ve sanki hepsi okunmuş gibi tüm istediklerim ve unuttuklarımı bile yapmışlar. Numara engelleme olayı hele eski bir iphone kullanıcısı olarak çok özlediğim bir kolaylıktı ve yoktu. Ama şimdi IOS taki gibi tek dokunuşla engelleyebiliyoruz arayanları . Muhteşem tek kelimeyle muhteşem :) Kameraya gelince 23MP modda HDR desteği yoktu ISO ayarlanmıyordu güncellemeden önce. Şimdi HDR seçeneği seçilebiliyor ve ISO ayarlanabiliyor. Ortam ışığı algısıda hassaslaştırılmış. Adamlar gerçekten hakkını vermişler, ekranı ikiye bölüp iki farklı uygulamayı aynı anda kullanabilme yolunuda açmışlar. Çok beğendim , WIFI sıksık kopuyordu o düzeldi ve ISINMA problemide daha dengelenmiş. Birde kulaklık multimedia headset problemleri oluyordu bir takılıyordu kulaklık çıkartıldı diye bir ton bildirim durdurana kadar canımız çıkıyordu. O sorunda yüklediğimden beri yok. Ben çok beğendim herşeyi ile Nougat on numara yakışmış bu lazımdı. Her telefonun kendine göre artısı var ama bence SONY gerçekten iyi işler başarıyor son zamanlarda. Samsung dayanıksız çok kullandım beğenmedim. IPHONE güçsüz ve güncellemeleri adaletsiz. Ayrıca Appstoruda yetersiz ve halen 2gb ram sınırlı telefonlar üretiyorlar ki bence büyükötesi AYIP buyüzden yeni telefonları vasat banagöre. Sony iyi ve tatmin edici, hızlı gayet ve kamerası çok çok iyi işler çıkartıyor. Bundan bir sonra alacağım XZ den sonra çıkacak model olacak. Şimdilik beni idare eder ozamana kadar
Yeni gelen nougatda sorunlu ! , sony xperia z5imi güncelledim bi kac tabe video izledim ve en son izlediğim videonun ortalarinda alt hoparlör patladi, yeni güncellemeyle ses kisilinca haliyle son seste kullaniyoruz ama patlamamasi lazimdi suan tel garabtide kesin sokecekler ve 5 aylik nokta cizigi olmayan telim mahvolcak
Xperia x aldım birkaç gün önce. Telefonu guncelledim fakat devamli guncelleme istiyor. sebebi ne olabilir acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme