Şimdi Ara

Sony'den Marshmallow güncellemesine özel tanıtım videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'den Marshmallow güncellemesine özel tanıtım videosu 
    Pazartesi günü itibariyle sizlere haberimizde de belirttiğimiz üzere global olarak Xperia Z5 serisi cihazlarına Android 6.0 Marshmallow sürümünü dağıtmaya başlayan Sony, onun hemen ardından Xperia Z3 Plus ve Z4 Tablet modellerine de güncellemeyi dağıtmaya başladı.

Android'in getirdiği Doze modu ve uygulama izinleri gibi yeniliklerin yanında Sony'nin kendi yeniliklerini de barındıran güncelleme 32.1.A.1.163 yapı numarasını taşıyor. Güncellemeyle gelen yeniliklerin daha rahat anlaşılması için bir tanıtım videosu hazırlayan Japon firma, hazırladığı videoyu YouTube kanalı üzerinden yayınlamış durumda.

Google'ın Android 6.0 Marsmallow sürümüyle işletim sistemine kazandırdığı uygulama izinleri ve gelişmiş paylaşma seçeneklerinin gösterildiği videoda Sony'nin güncellemeyle birlikte sunduğu yenilenen kamera uygulaması ve geliştirilmiş metin yönetimi de tanıtılanlar arasında. Sony'nin yeni güncellemeyle Xperia cihazlarınıza neler kazandıracağını aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz. 

• sony beşiktaş gibi lige lider başlayarak lig sonunda nerelerde olduğu belli olmayan firma. T200 den başlayan sony ericsson macerama Z1 de son vermiş biri olarak sony markasini satan boş cihaz üreticisinden başka birşey değil. bakiyorsunuz reklamlar mükemmel aliyorsn eline bomboş bi cihaz. kamerayi açiyorsn apple samsung a kamera veren firma kendi kendine üvey evlat muamelesi yaptiği sürece yol alamayacaktir. bakiyorum ne yapmiş diye ortada hiç bişi yok. şimdi vereceği güncelleme gibi mesela. boş reklamdan başka bişi değil kamera ekran düzelmediği sürece sony zarar etmeye mahküm firma olma yolunda ilerleyecektir. sony pişmanlıktır.

• Videodanda görülebileceği üzere google yazılımsal olarak bişeyler sunmayınca biz hiçbirşey ekle(ye)miyoruz mesajı veriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video bitince şaşırdım bu kadar mı diye allah razı olsun kamera ışık ayarlarını eklemişler sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Video bitince şaşırdım bu kadar mı diye allah razı olsun kamera ışık ayarlarını eklemişler sadece.

???
  • C5 ultra yok mu?

• get lots of new stiickers packs

ooo yeni sticker lar gelmiş çok heyecanlandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse de çıkıp dememiş ki başlık Sony'dem :D

• Dahili hafızayı hafıza kartı ile birleştirme özelliği eklenecek mi acaba bu sürümde

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Video bitince şaşırdım bu kadar mı diye allah razı olsun kamera ışık ayarlarını eklemişler sadece.

???

Hiç bir şey eklememişler yani

• Adamlar Google uygulamalarını kaldırmaya bile izin vermişler güncelleme ile hala boş güncelleme diyenler var. İlle tabi alengirli videolar lazım sanırım.

• Vay be mesaj yazarken kopyala yapıştır yapabileceğiz müthiş bir düşünce merakla bekliyorum güncellemeyi gerçekten güzel bir video bekliyordum her güncellemeden sonra performans gittikçe düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

sony beşiktaş gibi lige lider başlayarak lig sonunda nerelerde olduğu belli olmayan firma. T200 den başlayan sony ericsson macerama Z1 de son vermiş biri olarak sony markasini satan boş cihaz üreticisinden başka birşey değil. bakiyorsunuz reklamlar mükemmel aliyorsn eline bomboş bi cihaz. kamerayi açiyorsn apple samsung a kamera veren firma kendi kendine üvey evlat muamelesi yaptiği sürece yol alamayacaktir. bakiyorum ne yapmiş diye ortada hiç bişi yok. şimdi vereceği güncelleme gibi mesela. boş reklamdan başka bişi değil kamera ekran düzelmediği sürece sony zarar etmeye mahküm firma olma yolunda ilerleyecektir. sony pişmanlıktır.

Z5p için uzun süredir beklediğim 6.0 yazılımı tamamen hayal kırıklığı.
    yazılımı yükledim fakat en ufak bir değişiklik yok, herşey birebir aynı.
    tek fark fullhd olarak kullanılan 4k ekran, normale dönmüş.
    Ancak bu nasıl bir 4k ekran oda tartışılır. sanki çakma 4k ,
    fullhd mi 4k mı ayırt etmek imkansız. 4K dan beklediğiniz o keskinlik yok.

Dediğiniz gibi bomboş bir cihaz ,özellikle samsung kullandıktan sonra
    diğer telefonların arayüz ve kameraları çok yavan kalıyor.
    heleki sony nin şu kamera arayüzündeki saçma sapan kısıtlamalarına
    anlam vermek mümkün değil.
    Güya manuel mod koymuş ,ama manuel modu kullanmak istediğinizde
    23mp lik sensörü maximum 8mp olarak kullanabiliyorsunuz.
    o zaman niye 23mp sensör var diye reklam yapıyorsun diye sorarlar adama...

• Hayir android 6ya yeni olarak ne geldi ki sony 1trilyon yenilik sunsun. Bu guncelleme daha cok performans ve bataryayla ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Adamlar Google uygulamalarını kaldırmaya bile izin vermişler güncelleme ile hala boş güncelleme diyenler var. İlle tabi alengirli videolar lazım sanırım.

bu kadarı bana yeter , çok bile diyorsunuz yani ?
  • Değişen şeyleri merak edenler için bu video daha aydınlatıcı... Hala herşey aynı diyenler var...https://www.youtube.com/watch?v=4qzmnxLOJWY

• Kendi telefonum için konuşmam gerekirse ısınma sorunu büyük ölçüde azaldı performans arttı zaten az değildi fakat şu an çok daha iyi oldu kamerada otomatik mod da iyileştirmeler mevcut kalite olarak stamina olmamasına rağmen eskiden3 4 saat arası olan ekran sürem şu an 6 saati geçiyor ve daha stamina gelecek google uygulamaları kaldırılabiliyor . Daha ne lazım size ben bilmiyorum sanırım 6 ay sonra donan bir arayüz güncelleme desteği 1 - 1.5 yıla kesilen plastik telefonlar lazım size güle güle kullanın diyecek birşey yok
    Mesajımı alıntılazsanız mutlu olurum
    İyi forumlar

• aman tanrım stickerlar bu bir devrim
  • sony xperia m5 e ne zaman gelecek

• Sony dem yazmışsınız sony den olmayacakmış?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.