Şimdi Ara

Sony'den Marshmallow güncellemesine özel tanıtım videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: sonyu

Kendi telefonum için konuşmam gerekirse ısınma sorunu büyük ölçüde azaldı performans arttı zaten az değildi fakat şu an çok daha iyi oldu kamerada otomatik mod da iyileştirmeler mevcut kalite olarak stamina olmamasına rağmen eskiden3 4 saat arası olan ekran sürem şu an 6 saati geçiyor ve daha stamina gelecek google uygulamaları kaldırılabiliyor . Daha ne lazım size ben bilmiyorum sanırım 6 ay sonra donan bir arayüz güncelleme desteği 1 - 1.5 yıla kesilen plastik telefonlar lazım size güle güle kullanın diyecek birşey yok
    Mesajımı alıntılazsanız mutlu olurum
    İyi forumlar

Hocam herhangi bir problem yaşadınız mı güncellemeden sonra? Bazılarının küçük uygulamaları çalışmıyormuş sanırım

Ayrıca SD kart durumu ne oldu, uygulamaları tamamen taşıyabiliyor muyuz?

Hafıza kartım bulunmuyor fakat o özellik şu an stamina gibi pasif galiba kısa zamanda eklerler.ben bir sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyu -- 9 Mart 2016; 18:05:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• z3 e ne zaman gelir ağaç olduk valla (:
  • arayüz çok boş sony kendi biraz bir şeyler eklemeli....

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

sony beşiktaş gibi lige lider başlayarak lig sonunda nerelerde olduğu belli olmayan firma. T200 den başlayan sony ericsson macerama Z1 de son vermiş biri olarak sony markasini satan boş cihaz üreticisinden başka birşey değil. bakiyorsunuz reklamlar mükemmel aliyorsn eline bomboş bi cihaz. kamerayi açiyorsn apple samsung a kamera veren firma kendi kendine üvey evlat muamelesi yaptiği sürece yol alamayacaktir. bakiyorum ne yapmiş diye ortada hiç bişi yok. şimdi vereceği güncelleme gibi mesela. boş reklamdan başka bişi değil kamera ekran düzelmediği sürece sony zarar etmeye mahküm firma olma yolunda ilerleyecektir. sony pişmanlıktır.

yazdıklarınıza z3+'a kadar sonuna kadar katılıyorum.ama bu z5'le değişti.kamera s6 ile başabaş,6s+'dan ise daha iyi.şimdi s7 gelince daha iyi sonuçlar verebilir ama konu teknoloji ise her yeni model eskilerden iyi olacak zaten.her telefonu bunu bilerek almak lazım.

ekranda da z3 serisinden beri bir eksik yok.son derece kaliteli,keskin ve parlak.arayüzün sadeliği ise bence sony'de olumlu bir özellik.samsung'da devreden çıkardığım uygulamalar sayısız derecede fazlaydı.

zevk meselesine birşey diyememem.şahsen samsung'dan sony z5c'ye geçmiş biri olarak memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 10 Mart 2016; 12:20:54 >

• güzel bir tema değişikliğine gitseler artık ne güzel olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.