Şimdi Ara

SONY DSC-W360 Hayal Kırıklığı-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar uzun süre Sony Dsc-w55 kullandım. Performansından son derece memnundum. Ancak düşüp kırılınca son çıkan modellerden olan SONY DSC-W360 aldım. Daha üst model olması nedeniyle en azından W55' den daha iyi bir performans beklerken tam tersi oldu. W55 kullanırken son derece canlı ve parlak resimler çekiyordum. Renkler gayet kendini belli ediyordu. DSC-W350' de ise fotoğraflar solgun,mat ve cansız renkler kendini belli etmiyor. genelde otomatik ayarlarda kullanıyorum. Diğer ayarlarıda denemeye çalıştm ancak bir türlü olmadı. Sony' nin bu serisini kullanan arkadaşlardan özellikle kapalı mekan(ev işyeri) ve dış mekan ayarlarını bilderebilirlermi.

• arkadaşlar foto makinası alırken araştırın. birkere şu piksel büyük olunca 14,16,20 iyi çeker. diye bir şey olmadığını öğrenin
    makinaların pixel density düşük olmasının önemli olduğunu ve f değerinin en azından f2,8 kadar başlamasına dikkat edin hd video
    çekiyor diye bu özellikleri yabana atmayın.
    ve ona göre makina alın verdiğiniz paralar boşa gitmesin.
    w55 ondan tabiki iyi olacak 29 MP/cm² pixel density düşük bilinçli tüketiciler oldukça üretici firmalar makinalara fazla piksel ve zoom
    ve hd ekleyerek kandıramıyacak saygılar.
  • o zaman sony de alınabilecek en uygun ve kullanışlı modeli ne önerirsiniz..
    ben 5x optik zoom ve sesli video çekimi yaparken zoom yapabilsin istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

o zaman sony de alınabilecek en uygun ve kullanışlı modeli ne önerirsiniz..

f/p olarak uygun olup olmadığını bilmiyorum ama yeni modellerde
    Sony Cyber-shot DSC-WX1 olabilir range F2.4 - F5.9 çok iyi video çekerken zoom araştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

o zaman sony de alınabilecek en uygun ve kullanışlı modeli ne önerirsiniz..

f/p olarak uygun olup olmadığını bilmiyorum ama yeni modellerde
    Sony Cyber-shot DSC-WX1 olabilir range F2.4 - F5.9 çok iyi video çekerken zoom araştırın

teşekkürler
  • Yazık oldu o kadar paraya
  • Sayın NETÜN megapiksel oranınını düşürmemin bir faydası olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony dsc-hx400v ve tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakut

Sayın NETÜN megapiksel oranınını düşürmemin bir faydası olurmu

keşke olsaydı ama olmaz sensöre 14piksel bindirerek üretildiyse Pixel density yinede yüksek olacaktır.
    siz düşük piksele ayarlasanızda makina 14 piksel çekip yazılımsal olarak küçük piksele ayarlayacak.
    zaten sizin şikayet etmeniz zannedersem ışığın yetersiz olduğu yerlerde detay,keskinlik ve renklerin iyi olmaması
    ve kumlanma dediğimiz noise.
  • Tam olarak bu piksel density ne demektir. Ayrıca (F) ne demektir. Fotoğraf makinası alırken bunu nasıl değerlendirip tespit edeceğiz. Örneğin F=2,4-5,9 ile F=3,5-5,5 olan her iki makinada iyidir diyebilirmiyiz.
  • pixel density 1 cm2 alana düşen pixel sayısıdır... pixel yoğunluğunun artması demek pixel başına düşen ışık miktarının azalması demektir... bu da ister istemez fotoğraf kalitesini etkileyecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

pixel density 1 cm2 alana düşen pixel sayısıdır... pixel yoğunluğunun artması demek pixel başına düşen ışık miktarının azalması demektir... bu da ister istemez fotoğraf kalitesini etkileyecektir...

Sony Cyber-shot DSC-WX1 teknik özellikleri baktım ancak pixel density bulamadım acaba yanlış yere mi bakıyorum
  • Sony Cyber-shot DSC-WX1 Pixel density 37 MP/cm²
    http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dscwx1.asp
  • W55' i kırmakla büyük hata yapmışız. 29mp/cm2 nerede 50mp/cm2 nerede. Arada Uçurum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir Hattab

Sony Cyber-shot DSC-WX1 Pixel density 37 MP/cm²
    http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dscwx1.asp

bilgi için teşekkürler..
  • quote:

w55 ondan tabiki iyi olacak 29 MP/cm² pixel density düşük bilinçli tüketiciler oldukça üretici firmalar makinalara fazla piksel ve zoom

o zaman nikon L21 tüm bi cihazlara kıyasla en iyi görüntü kalitesine sahip diyebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: glaxi

quote:

o zaman nikon L21 tüm bi cihazlara kıyasla en iyi görüntü kalitesine sahip diyebilir miyiz?

ondan'da iyisi var fuji f50,60,100,200

• evet ama sadece densityi baz alarak görüntü kalitesinin daha iyi olacagı söylenebilir mi?

canon sx210 a baktım simdi , onda da 50 diyor density icin. ama nikon l21in daha kaliteli / ya da yakın kalitede görüntüye sahip oldugunu dusunmuyorum. (compact modellerde)

yanlış mı?
  • Sony Cyber-shot DSC-w290 nın pixel ddensity kaç acaba biliyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: barangüneş

Sony Cyber-shot DSC-w290 nın pixel ddensity kaç acaba biliyormusunuz

43 MP/cm² pixel density
  • şimdi dsc-w290nın pixel density oranını buldum 43müş ggdan sipariş verdim gelecek bu oran cokmu kötü acaba 315tlye aldım bu paraya degermi sizce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.