Şimdi Ara

SONY E5 ALIYORUM SIKINTISI VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum bazı sony cep telefonlarında sorun oluyor e5 nasıldır bi sıkıntısı var mı alıyorum.

http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-e5-p-TELCEPSONXPE5-S?magaza=Be%C5%9Fken%20Elektronik&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=CPHFvq7Jk9QCFXMW0wodO6ILtg[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1626594/f52SONY E5 ALIYORUM SIKINTISI VAR MI?f4717-cd97-4d16-ba50-36377f365590.jpg[/simage]SONY E5 ALIYORUM SIKINTISI VAR MI?SONY E5 ALIYORUM SIKINTISI VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKTAN06 -- 29 Mayıs 2017; 1:9:32 >

• Hangi amaçla alacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük kullanım whatsap normal arama arasırada internet yanlız bu hafta almam lazım kronik sorunu var mı şebeke çekmeme vs
  • HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Sony nin alt modellerinde oluyor genelde şebeke çekmeme. Günlük kullanım için yeterli gibi 1-2 yıl. En iyisi cihazın ana konusuna gidin

• Dostum hayırlı akşamlar. Yaklaşık 6 aydır sony xperia e5 kullanıyorum. Kronik bir sorunu yok. Bir tek kulaklık taktığımda telefon tanımıyor kulaklığı. Kulaklığın takılı olduğuna dair bir simge gözükmüyor. Araştırdım fakat çözemedim. Tavsiye ederim. Günlük ihtiyaçlarını karşılar.

• E5 alacağına 2.el çözümlere bak hocam. Çok fazla talep görmeyen bir model o yüzden cihaz hakkında yorum bulmak çok zor.
  • Hayırlı akşamlar sağolasın

• hocam lenovo k6 varken e5 almak mantıklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

E5 alacağına 2.el çözümlere bak hocam. Çok fazla talep görmeyen bir model o yüzden cihaz hakkında yorum bulmak çok zor.

hocam naptınız 2.el telefon alınır mı bu devirde
  • HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi hocam. Siz almayabilirsiniz ama ben almaya da satmaya da sıcak bakan taraflardanım. Çok şükür şimdiye kadar sadece 1 kez mağdur oldum geri kalanında hep memnun kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.