Şimdi Ara

œ Sony Ericsson C905 Ana Konu & Fan Club œ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
14.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan_9292

C905 Cybershot Xperience by Witchking v7.0 Türkçe tavsiye ediyorum

http://www.4shared.com/file/aqgnUd-1/C905_Cybershot_Xperience_by_Wi.html

Dostum ilk mesajdakiyle arasında sadece türkçeleştirme olarak mı fark var yoksa kalite olarakta mı bu daha iyi?

• bariz kalite farkı var yeni sürüm.. ek olarak eklenen yeni modlar var..

œ Sony Ericsson C905 Ana Konu & Fan Club œ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 25 Eylül 2010; 20:59:10 >

• arkadaşlar S.A.
    bende t-mobile c905 var. a2uploader ile baktım cid 52 imiş. şimdi ben bunu seus ile güncellesem muhtemelen cid 53 olucak cid 53 olunca da ben bu modifiyeleri yapabiliyor muyum acaba. ayrıca üsdatlarım;

-menülerinde ışık açma kapama kısmını bulamadım. yazılım mı kısıtlı acaba k850i kullanıyordum bu vardı.
    -acustik atsam ahize sesi yükselir mi zira çok kısık
    -birde bu telefonda ön tarafta kamera var mı? internet sitelerinde var yazıyor ama ben bulamadım :)))

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

ChipID:E800,EMP protocol:0401

PHONE STATE: "RETAIL"
    FLASH CID: 0052
    OTP LOCKED:1 CID:52 PAF:1 IMEI:3576............. CERT:RED
    LDR:2009-04-21 18:29 1202-0421_DB3210_CS_LOADER_ACC_SDRAM_R2A081
    LDR:2009-04-21 18:30 1202-0420_DB3210_CS_LOADER_APP_SDRAM_R2A081

Model:C905
    MAPP CXC article: R1BA034 prg1208-0485_TMOBILE_SI
    MAPP CXC version: R1BA034
    Language Package:T-MOB-INT
    CDA article: 1213-3342
    CDA version: R11A
    Default article: 1205-9083
    Default version: R1BA034

Operator: 000-00

Elapsed:24 secs.

NOT: seusla baktım yeni güncelleme var diyor ancak size sormadan güncelleme yapmaktan çekindim açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ihvaniyet -- 25 Eylül 2010; 22:27:15 >

• Kaan yükleyince buraya yorumlarımı yazıcam.Daha elim değmedi.Senden bi ricam bu klasörleri nasıl şifreleriz yani hangi patchle? Ve ben brown yapmadım.Şimdi bu şifreleme patchini atamayacak mıyım?
  • Kaan bişey daha.Elinde başka custom dosyası var mı? Vodafone olan nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkulance

arkadaşlar S.A.
    bende t-mobile c905 var. a2uploader ile baktım cid 52 imiş. şimdi ben bunu seus ile güncellesem muhtemelen cid 53 olucak cid 53 olunca da ben bu modifiyeleri yapabiliyor muyum acaba. ayrıca üsdatlarım;

-menülerinde ışık açma kapama kısmını bulamadım. yazılım mı kısıtlı acaba k850i kullanıyordum bu vardı.
    -birde bu telefonda ön tarafta kamera var mı? internet sitelerinde var yazıyor ama ben bulamadım :)))

ChipID:E800,EMP protocol:0401

PHONE STATE: "RETAIL"
    FLASH CID: 0052
    OTP LOCKED:1 CID:52 PAF:1 IMEI:3576............. CERT:RED
    LDR:2009-04-21 18:29 1202-0421_DB3210_CS_LOADER_ACC_SDRAM_R2A081
    LDR:2009-04-21 18:30 1202-0420_DB3210_CS_LOADER_APP_SDRAM_R2A081

Model:C905
    MAPP CXC article: R1BA034 prg1208-0485_TMOBILE_SI
    MAPP CXC version: R1BA034
    Language Package:T-MOB-INT
    CDA article: 1213-3342
    CDA version: R11A
    Default article: 1205-9083
    Default version: R1BA034

Operator: 000-00

Elapsed:24 secs.

NOT: seusla baktım yeni güncelleme var diyor ancak size sormadan güncelleme yapmaktan çekindim açıkcası.

Elleşmesakın tele kalsın cid52 yeni sürüümü a2 ilede atabilirsin cid52 herzaman iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: 666

Kaan yükleyince buraya yorumlarımı yazıcam.Daha elim değmedi.Senden bi ricam bu klasörleri nasıl şifreleriz yani hangi patchle? Ve ben brown yapmadım.Şimdi bu şifreleme patchini atamayacak mıyım?

brown yapamazsın artık zaten.. paralı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkulance

arkadaşlar S.A.

1)yazılım at a2 uploader ile ilk sayfada anlatıyor..
    2)ahize sesini yükselten akustik var ekleyecem onu
    3)ön kamera yok
  •  œ Sony Ericsson C905 Ana Konu & Fan Club œ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamero -- 30 Eylül 2010; 0:51:42 >

• Arkadaşlar bu teleefondada sony ericssonun diğer cihazları gibi karşı tarafın sesi kısık mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Arkadaşlar bu teleefondada sony ericssonun diğer cihazları gibi karşı tarafın sesi kısık mı geliyor ?

100 tane sony kullandım bu dediğinize hiç rastlamadım.Telefonun dış sesi kısık deseniz anlarım ama bu dediğinizin alakası yok.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu teleefondada sony ericssonun diğer cihazları gibi karşı tarafın sesi kısık mı geliyor ?

100 tane sony kullandım bu dediğinize hiç rastlamadım.Telefonun dış sesi kısık deseniz anlarım ama bu dediğinizin alakası yok.

valla ben 2 tane kullandım biri k850i diğeri k790i ikisindede vardı bu sorun kardeşim.
  • Olabilir hocam denke gelebilir.Ben tam 10 tane değişik model kullandım bana denk gelmedi.Garantiye yollarsın diycemde bunların garantisi yok işte.Arıyosan benim dükkana uğra.
  • quote:

quote:

quote:

valla ben 2 tane kullandım biri k850i diğeri k790i ikisindede vardı bu sorun kardeşim.

akustik atarsan ses yükselir karsı tarafın sesini rahat duyarsın
  • selam arkadaslar bende vodafone c905 var ben bu teli bir türlü türlü türkce yapamadım yurtdısındayım a2 ile yapıldıgını girdüm bır kac sitede denedim olmadı bunu nasıl yapıcam
    2.si telde navigasyon var ama acmıyor nerden navigasyon programı bulabilirim
    3.sü telefona program yüklemek istedigim hafıza kartına attıgımda attıgım dosyayı bulamıyorum bir türlü LÜTFENNNN birisi bana yardımcı olsun yoksa ben bu telefonu kırıcam
  • arkadaşlar ben de c905 aldım.nasipse yarın elime geçecek.aldığım cihaz yurtdışı vodafone cihazı.öncelikle dilini nasıl türkçeye çevireceğim.cid 53 yapmış olsam modifiye yapabiliyor muyum.daha önce k850 kullanmıştım.modifiye işleriyle uğraşmıştım.bu cihazda dikkat etmem gereken farklı bir nokta varmı.a2 uploader kullanımını detaylı anlatan bir konu yokmu?yanlış bişey yapmaktan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

arkadaşlar ben de c905 aldım.nasipse yarın elime geçecek.aldığım cihaz yurtdışı vodafone cihazı.öncelikle dilini nasıl türkçeye çevireceğim.cid 53 yapmış olsam modifiye yapabiliyor muyum.daha önce k850 kullanmıştım.modifiye işleriyle uğraşmıştım.bu cihazda dikkat etmem gereken farklı bir nokta varmı.a2 uploader kullanımını detaylı anlatan bir konu yokmu?yanlış bişey yapmaktan korkuyorum.

arkadaslar telefona en son surume attim.superr oldu.ilk sayfadaki camdriveri ve akustigi attim.camera super ama akustik dis sesi cok boguk cikiyor.baska akustik onerisi var mi.ayrica sony sketch fontunu 2 defa denememe ragmen telefona atamadim.telefona uygun sony sketch fontunu nerden bulabilirim.veya nerde hata yaptigimi soylermisiniiz.kaan abi yardimlarini bekliyorum.

• arkdşlar tlfn birden kafayı yedi :S hiç darbe fln almadığı halde kapağı kapaynca ekran gdio.. açınca da 3-5 dk snra gelio :S acaba teknik bi sorunmudur yoksa donanımsal bişeymidir? yoksa flex cable falanmı koptu? ama bataryayı çıkarıp tlfnu açtğmda ekran gelio.. slide kapağı aşşağı çekene kdr herşy normal.. ama kapaynca ekran gdio açıncada gelmyor
  • arkadaşlar c905 için yeni bir acoustic buldum.sizlerle paylaşmak istedim.telefonun dış sesi çok net ve yüksek çıkıyor.acoustikte herhangi bir sorun görmedim.kulaklık sesini denemedim ama cihaz sesi süper oldu.(bildiğiniz gibi 'ifs/settings/acoustic/' konumuna atacaksınız)

Acoustiği Buradan indir

ayrıca çok aradığım sony sketch fontunu sonunda telefona uydurdum.gerçekten süper oldu.denemek isteyenler buyursun.(tpa/preset/system/fonts konumundakileri silip yerine indirdiğiniz dosyadakileri atacaksınız)

Fontu Buradan indir

10 adet c905'de çalışan flash menuleri de sizlerle paylaşmak istedim.uyumlu temalar da mevcuttur.indirmek isteyenler buyursunlar.(swf uzantılı olanları 'tpa/preset/system/desktop/flash' konumuna atacaksınız.thm olanları da hafıza kartındaki theme klasörüne atın.)

Flash Menüleri Buradan indir

• bu sayfaya neden bişey yazan olmuor ya.ne bir soru ne de bir yenilik yok bu konu da? 3 tane soru sordum tek cevap yok.bişeyler paylaşıoruz.yine ses seda yok.artık soracak olduğum soruların da pek önemi yok gibi.nasıl olsa cevap verecek kimse yok.paylaşımların artması dileklerimle.......!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.