Şimdi Ara

œ Sony Ericsson C905 Ana Konu & Fan Club œ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
14.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

C905 Cybershot Xperience by Witchking v7.0 Türkçe tavsiye ediyorum

http://www.4shared.com/file/aqgnUd-1/C905_Cybershot_Xperience_by_Wi.html

7.5 cikti.. 7.0 surumunun dil dosyasini kullanabilirsiniz..

http://www.enterupload.com/368impg7p15p/C905_Cybershot_Xperience_by_Witchking_v_7.5.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 1 Kasım 2010; 17:11:49 >

• arkadaşlar görüşme yaparken karşı tarafın sesini dışarı verince ses kısık geliyor.farklı akustikler denedim ama pek verim alamadım.tavsiye edeceğiniz akustik varmı?
  • camera sürücüsünü yüklemek için telefonun brown olması mı? gerekli... işin burasını anlamadım....sürücüleri yüklüyorum hiçbir değişiklik yok... ve 2. konu video bölümüne girdiğimde telefon kendini resetleyip ana ekrana geliyor...bunun için ne yapmalıyım... konu için teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyan

camera sürücüsünü yüklemek için telefonun brown olması mı? gerekli... işin burasını anlamadım....sürücüleri yüklüyorum hiçbir değişiklik yok... ve 2. konu video bölümüne girdiğimde telefon kendini resetleyip ana ekrana geliyor...bunun için ne yapmalıyım... konu için teşekkürler....

kamera driveri, akustik,flash tema,font vs... için brown olması gerekmez.brown sadece telefona patch yüklemek için gereklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

quote:

Orijinalden alıntı: ganyan

camera sürücüsünü yüklemek için telefonun brown olması mı? gerekli... işin burasını anlamadım....sürücüleri yüklüyorum hiçbir değişiklik yok... ve 2. konu video bölümüne girdiğimde telefon kendini resetleyip ana ekrana geliyor...bunun için ne yapmalıyım... konu için teşekkürler....

kamera driveri, akustik,flash tema,font vs... için brown olması gerekmez.brown sadece telefona patch yüklemek için gereklidir.

teşekkürler flashı yükleyince herşey düzeldi
  • Beyler telefonu Ankara'da satan bir yer var mı? Garantili-Garantisiz fark etmez.
  • s.a benim c905 var icon ve menü fLn hepsi silindi bi yardım etseniz :(
  • iyi bayramlar arkadaşlar benımde bır sorunum var sony ericsson c905 kullanıyorum aktif kapak sensörü calışmıyor ve tuş takım ısıkları yanmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen bana yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor_46

iyi bayramlar arkadaşlar benımde bır sorunum var sony ericsson c905 kullanıyorum aktif kapak sensörü calışmıyor ve tuş takım ısıkları yanmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen bana yardım edin

teknik servise gondermeyi deneyebilirsin
  • Bugün ben de C905 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Telefon 1 aylıktı, sıfırdan farksız olunca ben de kaçırmadım aldım hemen.

Örnek bir iki fotoğraf çektim, kalitesi gayet güzel ancak ses seviyesi çok düşük. Ayrıca Megabass hiçbir işe yaramıyor.
  • hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan.inşallah sorunsuzca kullanırsın.benim cihazın da şarj-usb soketinde sorun var.telefoncuya verdim.bir türlü parça bulamadılar.burda başka anlayan da yok..telefonu şarj olacak şekilde yapıp bana verdi.usb ve kulaklık çalışmıyor şuan.parça bulabilirsek soketi değiştiririz dedi.ben de bekliyorum.hatta enson attığım akustikte sorun var.usb çalışmayınca onu bile düzeltemedim.bakalım hayırlısı...
    quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Bugün ben de C905 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Telefon 1 aylıktı, sıfırdan farksız olunca ben de kaçırmadım aldım hemen.

Örnek bir iki fotoğraf çektim, kalitesi gayet güzel ancak ses seviyesi çok düşük. Ayrıca Megabass hiçbir işe yaramıyor.

• quote:

Bugün ben de C905 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Telefon 1 aylıktı, sıfırdan farksız olunca ben de kaçırmadım aldım hemen.

hayirli olsun ilk sayfadan akustigi yukleyebilirsin camera drivera gelince cx 7.5 tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doktor_46

iyi bayramlar arkadaşlar benımde bır sorunum var sony ericsson c905 kullanıyorum aktif kapak sensörü calışmıyor ve tuş takım ısıkları yanmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen bana yardım edin

teknik servise gondermeyi deneyebilirsin

tesekkur ederim bılgınız ıcın
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Kafama bir şey takıldı. Kızağında çok hafif bir oynama mevcut. Bütün C905'ler böyle mi acaba? Umarım böyledir, ilk günden soğumak istemiyorum şu telefondan. Gerçi N95 dağılacak gibiydi de ama onun kızak sistemi farklıydı.
  • quote:

Çok teşekkürler arkadaşlar. Kafama bir şey takıldı. Kızağında çok hafif bir oynama mevcut. Bütün C905'ler böyle mi acaba? Umarım böyledir, ilk günden soğumak istemiyorum şu telefondan. Gerçi N95 dağılacak gibiydi de ama onun kızak sistemi farklıydı.

bir sorun cikartmaz
    evet
  • quote:

quote:

Çok teşekkürler arkadaşlar. Kafama bir şey takıldı. Kızağında çok hafif bir oynama mevcut. Bütün C905'ler böyle mi acaba? Umarım böyledir, ilk günden soğumak istemiyorum şu telefondan. Gerçi N95 dağılacak gibiydi de ama onun kızak sistemi farklıydı.

bir sorun cikartmaz
    evet

Bütün C905'ler böyle mi yani hocam? Arkadaşımın W910i'si çok güzel ve kusursuz bir kızağa sahip. Öyle beklemiştim ama bilmiyorum umarım fabrikasyondur benimki de.

• Bu arada telefonun yazılımı R1FA035. Daha günceli var mı acaba?
  • quote:

Bu arada telefonun yazılımı R1FA035. Daha günceli var mı acaba?

yok malesef
  • Olsaydı iyi olurdu gerçekten. Yazılım güncellemek hoşuma gidiyor, yeni yazılımlar sürprizlerle dolu oluyor sanki.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.