Şimdi Ara

œ Sony Ericsson C905 Ana Konu & Fan Club œ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
14.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet benim c905 inde kızağında hafif oynama var.
    ve diğer bir konu. camera driver olarak CX 7.5 kullanıyorum ama odak-konstrat-doygunluk-ISO kontrolu bölümündeki seçenekler çalışmıyor. orjinalde çalışıyordu.sizlerdede aynımı?
  • Arkadaşlar K850i'de manuel ISO kontrolü varken neden C905'te yok anlamış değilim.
  • arkadaşlar benim c905 te sarj yeri sorunu var ve konuşuyorken telefondan ses gelmiyor boarda sorun var herhalde kızagı açınca tuşlara basınca hopörler açılsın mı diyor.sony ericsson servisi yapmıyor bunu acaba nerede yaparlar bildiginiz telefoncu varmı anlayacak yardımcı olursanız sevinirim kaç tane telefoncuya gösterdim ama anlamıyorlar.
  • c905in cam driverları w995e uyar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyan

evet benim c905 inde kızağında hafif oynama var.
    ve diğer bir konu. camera driver olarak CX 7.5 kullanıyorum ama odak-konstrat-doygunluk-ISO kontrolu bölümündeki seçenekler çalışmıyor. orjinalde çalışıyordu.sizlerdede aynımı?

nasil calismiyor menuden sececeksin sonra oradan cikip yon tuslariyla isik ev degerini ayarlama kisminda aktif hale getireceksin +1 +2 gibi.. nasil yapamiyorsunuz ilginc..

œ Sony Ericsson C905 Ana Konu & Fan Club œ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 27 Kasım 2010; 17:11:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *-*krall*-*

c905in cam driverları w995e uyar mı acaba

senin giydigin boxer veya kilot bana uyarmi beden olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 27 Kasım 2010; 17:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Arkadaşlar K850i'de manuel ISO kontrolü varken neden C905'te yok anlamış değilim.

iso yu gece mi kullanmak istiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

yarıldım yaa :D uhsuısdauhs

• quote:

quote:

nasil calismiyor menuden sececeksin sonra oradan cikip yon tuslariyla isik ev degerini ayarlama kisminda aktif hale getireceksin +1 +2 gibi.. nasil yapamiyorsunuz ilginc..

kaan o bölümde sorun yok... odak-kontrast-doygunluk seçeneklerinin olduğu bölüm....

• quote:

quote:

quote:

kaan o bölümde sorun yok... odak-kontrast-doygunluk seçeneklerinin olduğu bölüm....

odagi sectiginden eminmisin..

• quote:

quote:

youtube da izledim c905'e w995 yazılımı yüklemişler demek ki yazılımları birbirine oluyo, c905 de w995 cam driverı kullanmicaklarına göre driverları da uyumludur die düşündüm ve sordum
  • quote:

quote:

quote:

youtube da izledim c905'e w995 yazılımı yüklemişler demek ki yazılımları birbirine oluyo, c905 de w995 cam driverı kullanmicaklarına göre driverları da uyumludur die düşündüm ve sordum

bende diyorumki duzgun calismiyor.. ben kendim denedim.. telefonun kamerasini ve hareket sensorunu kaybediyorsun..O videoda sen adamin foto cektigini gordunmu ?
    ufak bir ornek w995 4.55mm mercege sahip.. c905 5.91mm kameranin telefondan kullandigi nasil denir bilmiyorum.. her neyse donanimlar farkli.. w995 cift hop. c905 tek hoparlorden ses gelmiyor.. fakat w995 kini atinca duzeliyor pek bir isine yaramaz..en buyuk kayip xenon flash calismiyor.. sanirim anlamisindir.. internette her gordugn seye atlamayacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 30 Kasım 2010; 7:39:43 >

• - c905 sistem simgeLeri değişmek istiyoRum napmam LAzm biLgiLendiriRmsn pLs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckyyyy

- c905 sistem simgeLeri değişmek istiyoRum napmam LAzm biLgiLendiriRmsn pLs ?

hazır olarak indirip atacaksan googleye c905 ic pack, mod pack felan yaz çıkar indir birini a2 uploader aracılıgıyla tpa/preset/system/icons buraya at. kendin hazırlayacaksan pek bilgim yok o konuda malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 2 Aralık 2010; 21:41:28 >
  • se4ever.ru bak arama kısmına c905 yaz onunla ilgili herşey cıkar
  • tmm o zaman sağolun teşk ederim
  • artık kimse ilgilenmiyo c905'le
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

Hayırlı olsun Kaan hocam

Katkı

Flash menülü temalar * Temalar özenle secilmiştir hepside cok güzeldir

swf dosyları

"tpa/preset/system/desktop/flash " içerisine atın

thm dosyalarını

telefonun bellek kartındaki tema klasörüne atın.

http://www.speedyshare.com/files/24021437/Temalar.rar

linkin tazesi varmı acaba

c905 te böylemi tam aynı olması lazım ama yinede yol farklı ise bile link saglam

Program

Oyun

Program&Oyun
    http://www.speedyshare.com/files/23952497/Program_Oyun.rar

• yok mu kimse yav
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.