Karşı tarafın sesi net gelmiyor ve az geliyor bunun için kesin bir çözüm önerebilecek varmı?
bu sorunu yasayan baska bir g705 sahibi varmı?
yazılım güncellemesi ile bu sorunu düzelten bir çok kişi var. ilk başlardaki sayfalarda görebilirsiniz...yani çözüm=>yazılım güncellemesi...ben şu an konuşurken sesi biraz kısıyorum çünkü baya güçlü geliyor ve bazen rahatsız ediyor
gürültülü bir ortamda bolca telefon görüşmesi yapmak zorunda olduğum bir işim var.konuşurken ahize sesini kısmak zorunda kaldığın yazılım( yada acoustic)hangisi.ahizedeki ses kısıklığı sorununu halledemediğim için telefonu satılığa çıkardım.sorunum çözülürse bu çok beğenerek aldığım telefonu satmak zorunda kalmam.çok rica ediyorum.şu an en son NEW_G705_ACOUSTİC yüklü.ondada zaten hoparlör sesi çok açılınca distortiona giriyor yani ses bozuluyor.
Telefonu almayı düşünüyorum ancak ahize sesi kısıklığı şikayetleri yüzünden şu anda kararsızım. Acaba ses kısıklığı sorunu yeni yazılımlarla halledilmiş durumda mı yoksa hala devam ediyor mu?
arkadaslar bu telden bende vatandan almayı dusunuyorum. Acaba pdf uzantılı dosyaları acıyormu..
Merhaba, ben de yeni aldım g705 i. simdilik cok memnunum ve bi hafiza kartı alamak istiyorum. almısken 8 gb alıyım diyorum ama kasar mı aleti? yoksa 4 gb daha performanslı mı olur?
quote:
Orijinalden alıntı: ekansdiuqil
Merhaba, ben de yeni aldım g705 i. simdilik cok memnunum ve bi hafiza kartı alamak istiyorum. almısken 8 gb alıyım diyorum ama kasar mı aleti? yoksa 4 gb daha performanslı mı olur?
hayır kasmaz. 16 gb lık bile alabilirsin
Bu telefonu aldığıma bir kez daha seviniyorum çünkü aradan 3 ay geçmesine rağmen halen fiyatı düşmedi ve elde ele dolaşan kötü bir model olmadı verdiğim para rezil olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Bu telefonu aldığıma bir kez daha seviniyorum çünkü aradan 3 ay geçmesine rağmen halen fiyatı düşmedi ve elde ele dolaşan kötü bir model olmadı verdiğim para rezil olmadı
aklıma ilk gelen model Samsung E250 bi kayan kapaklı telefon bu kadar tutulabilir!
Farklı modller özellikle SonyEricsson görünce millette , seviniyorum doğrusu :)
quote:
Orijinalden alıntı: se(dd)at
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
aklıma ilk gelen model Samsung E250 bi kayan kapaklı telefon bu kadar tutulabilir!
Farklı modller özellikle SonyEricsson görünce millette , seviniyorum doğrusu :)
ben de gayet memnunum özellikle arka tarafı beklediğim gibi hiç bir çizilme, deformasyon olmadı...ama ön camı biraz çizdim...çok berbat telefon kullanıyorum ya her seferinde bunu düzgün kullancam dememe rağmen
Merhabalar, Servisten bana yolladıkları g705 i alarak ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefonu bi kere açtım işletim sistemi olmaması biraz üzse bile beni baya güzel özellikleri var gerçekten. Ancak benim amacım fring üzerinden skype out görüşmeler yapmaktı ve g705 de fring bunu desteklemiyor. İnternette bazı yerlerde g705'in kendisinin SIP (Session Initiation Protocol) özelliğine sahip olduğu yazıyor (yani bir nevi voip). Bu konuda fikri olan var mı acaba? Ona göre telefonu satıp satmayacağıma karar vericem.
Güzel telefon..
kız arkadasima aldim. yazilim güncellemesi yapmadigim halde ses cok net ve yüksek duyuluyor. ayrica karsi tarafada ayni güzellikle gidiyor. ama gercekten kamerasindan pek bişey beklememek gerekiyormus.
quote:
Orijinalden alıntı: ekansdiuqil
hicbir sony ericsson da kasma durumu olmuyor dostum. se(dd)at ın dedigi gibi 16gb bile alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
kız arkadasima aldim. yazilim güncellemesi yapmadigim halde ses cok net ve yüksek duyuluyor. ayrica karsi tarafada ayni güzellikle gidiyor. ama gercekten kamerasindan pek bişey beklememek gerekiyormus.
yanılmıyorsam SE son karara göre servise giden ya da yeni alınan telefonları, yazılımların son versiyonlarını yükleyerek vereceklerdi...ondan yazılımı zaten güncel olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: Rohanamaria
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
yanılmıyorsam SE son karara göre servise giden ya da yeni alınan telefonları, yazılımların son versiyonlarını yükleyerek vereceklerdi...ondan yazılımı zaten güncel olabilir...
kulaga gayet mantikli geliyor yazilimina bakarim
Bu telefona yükleyebileceğimiz bir document reader var mı? E-mail ile aldığımız Word ve Excel dosyalarını açmamızı sağlayacak bir java programı var mı merak ediyorum.
merhaba arkadaşlar bende araştımalarımdan sonra G705 te karar kıldım ve 2. elde 1 aylık g705 e 400 lira vererek sahip oldum tahmin edeceginiz gibi versiyon 081016 çıktı. bende sizlerin önerdiğiniz şekilde pcsuit yükleyerek son sürüme yükseltmeye calışıyorum ama başaramadım. güncelleştirme yaparken telefona erişim kayboluyor. telefon kapanıyor daha sonrada pcsuit kararsız kalıyor bu sorunu aşabilmem için yardımlarınızı bekliyorum....
Wireless bağlantı olan bir yerde telefondan deneyebilirsin update yapmayı. office programlarını ben de arıyorum ama bulamadım.
ilk aldığım gün youtubeden video izleyebiliyordun şimdi izleyemiyorum yardımlarınızı bekliyorummm
quote:
Orijinalden alıntı: mmets
merhaba arkadaşlar bende araştımalarımdan sonra G705 te karar kıldım ve 2. elde 1 aylık g705 e 400 lira vererek sahip oldum tahmin edeceginiz gibi versiyon 081016 çıktı. bende sizlerin önerdiğiniz şekilde pcsuit yükleyerek son sürüme yükseltmeye calışıyorum ama başaramadım. güncelleştirme yaparken telefona erişim kayboluyor. telefon kapanıyor daha sonrada pcsuit kararsız kalıyor bu sorunu aşabilmem için yardımlarınızı bekliyorum....
sonunda İşi çözdüm beyler telefon kapanıyor dediğim gibi ama tlf.nu açma tuşuna bastığınızda yükleme işlemi başlıyor. 23 temmuz tarihli yazılım sahibiyim artık
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinkaya89
ilk aldığım gün youtubeden video izleyebiliyordun şimdi izleyemiyorum yardımlarınızı bekliyorummm
internet bağlantısıyla alakalı galiba bazen ben de izleyemiyorum. DNS değişmeye çalışıcam tutarsa burda açıklarım