Şimdi Ara

Sony Ericsson P1i wlan problemi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu araştırmama rağmen bu konuda bir bilgi bulamadım..Bir türlü evdeki wireless bağlantıyı bu telefonda kullanamıyorum.
    Bilgisi olan biri açıklayabilirse çok mutlu olacağım.
    Şimdiden teşekkürler..

• dostum aratınca bulunuyorsa router zaten direkt üzerine tıkladığında bağlan seçeneğini tıklamalısın daha sonra bu bağlantıyı ekledikten sonra bir gruba ekleyeyim mi diye soruyor orada bir gruba ekleyip öncelikli bağlantın bu olduğunu gösterip rahatlıkla bağlanabilirsin
  • P1i sadece Wlan-b türünü desteklemektedir. Şuan standart olan Wlan-g standartını desteklememektedir. Eğer modeminizde geriye dönük Wlan-b desteği yoksa bağlanamamanız doğaldır. Çözüm ise modemi Wlan-b destekli başka bir modemle değiştirmektir. Tabi P1i ile wireless bağlantısını yapmayı bildiğinizi yani bağlanamamanızın sizden kaynaklanmadığını varsayıyorum
  • modemimin ayarlarını tavsiyeniz üzerine değiştirdim ve sorun çözüldü..
    İlginize teşekkür ederim..
  • 'Kullanamiyorum' dedigine gore baglantiyi goruyor. daha once 'internet hesaplarina' girip
    'hesaplari' kurcalamis olabilir misin? eger oyle birsey yaptiysan en kestirme onerim bsslangic ayarlarina don bende ise yaramisti yaramasaydi suan sana cevap yazamazdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: divanidestan

'Kullanamiyorum' dedigine gore baglantiyi goruyor. daha once 'internet hesaplarina' girip
    'hesaplari' kurcalamis olabilir misin? eger oyle birsey yaptiysan en kestirme onerim bsslangic ayarlarina don bende ise yaramisti yaramasaydi suan sana cevap yazamazdim

26 saniye ile kaçırmışsın
    @lycopersicon
    Önemli değil arkadaşım, başarılar

• bende p1i kullanıcısıyım arkadaşlar.. telefonumu çok seviyorum ama bazı özelliklerinden yararlanamıyorum sorun bende :) mesala wireles a baglanıyorum her sey ok fakat sonrasında nete giremiyorum mesala wireles a baglandım devamında nerden nete gireceğim?? multimedyada web diye bi secenek var burdan denedim uzaktan baglantı hatası gibi bi sey dedi anlamadım gitti??? opera indirdim oda wireles tan deil baglantıyı gpsten yapıo .. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
    birde telden daha fazla yararlanmak istiyorum kullanıslı program önerileri yapar mısınız???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaisas

bende p1i kullanıcısıyım arkadaşlar.. telefonumu çok seviyorum ama bazı özelliklerinden yararlanamıyorum sorun bende :) mesala wireles a baglanıyorum her sey ok fakat sonrasında nete giremiyorum mesala wireles a baglandım devamında nerden nete gireceğim?? multimedyada web diye bi secenek var burdan denedim uzaktan baglantı hatası gibi bi sey dedi anlamadım gitti??? opera indirdim oda wireles tan deil baglantıyı gpsten yapıo .. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
    birde telden daha fazla yararlanmak istiyorum kullanıslı program önerileri yapar mısınız???

opera mini den girmek istersen denetim masasindan "midlet izinleri" gibi bisey olması lazım adını tam hatirlayamadim. ordan opera yi secince baglanti secenekleri cikacak. ordan wireless i secersin. ama durumu bakilirsa sende ayrı bir sorun var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.