Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değiştirmeyi düşünmüyorum. Yalnız yetkililere bu sorunu belirtip yeni bir sürüm çıkartmalarını söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 3 Mart 2012; 23:02:07 >
  • Ben telefonumdan memnunum çok şükür
    Evdeki interneti kapattım, 500 mb kotalı internet var. E-postalarıma falan cep tel.imi kullanarak bakıyorum, acil bakmam gereken bilgiler olursa dizüstü bilgisayarımın bluetooth özelliğini açarak tel üzerinden nette gezinebiliyorum vs. vs.

Tek eksiği dokunmatiği neredeyse
  • arkadaşlar cihazımı satıyorum. ilgilenen arkadaşlar 2.el kısmındaki ilanıma bakabilirler.
  • W715 cihazım garantiden değişim ile HAZEL j20i model olarak geri dönüyor.
    telefon henüz elime geçmedi ama ilgilenen olursa pm kutusunun ışığını yakabilir

aksi halde ben kullanmaya başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 7 Mart 2012; 0:46:08 >
  • w715 in yerine bana hazel geldi bügün kutusu filan yok w715 aksessuarları ugunmuş ondan yollamamıslar daha telefonu hiç açmadım direk satmayı düşünüyrm güzel telefon ama iphone alacam ondan ilgelenenler pm atsn.
  • Telefonun ahize hoparlörü bozuldu, garantiye gönderirsem telefonsuz kalacağım Keşke değişim falan yapsalar, ekstra arıza çıkartalım benim telefona
  • Güncelleştirme yapınca telefonum vodafone yazılımına döndü. İlk sayfadaki a2 uploaderi kullanarak yeniden yazılım atacaktım ama Main dosyası silinmiş. Olan biri tekrar yükleyebilir mi acaba?
  • Arkadaşlar telefonun kızağı üstündeki tuşlar çalışmamaya başladı arada bazıları basıyor sonra tekrar gidiyor. Telefonu garantiye yollayacağım ama rehberden almam gereken numaralar var nasıl yaparım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbk167.

Arkadaşlar telefonun kızağı üstündeki tuşlar çalışmamaya başladı arada bazıları basıyor sonra tekrar gidiyor. Telefonu garantiye yollayacağım ama rehberden almam gereken numaralar var nasıl yaparım ?

aynı sorun bende de başladı hatta şuan üst kısımda tek tuş çalışıyo garantisde bitti flexide galiba sorun .neomda serviste telefonsuz kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

Orijinalden alıntı: cbk167.

Arkadaşlar telefonun kızağı üstündeki tuşlar çalışmamaya başladı arada bazıları basıyor sonra tekrar gidiyor. Telefonu garantiye yollayacağım ama rehberden almam gereken numaralar var nasıl yaparım ?

aynı sorun bende de başladı hatta şuan üst kısımda tek tuş çalışıyo garantisde bitti flexide galiba sorun .neomda serviste telefonsuz kaldım

Hocam ben bastıra bastıra zorla çalıştırdım rehberi kurtardım garantiye yollayacağım artık.
  • arkafaşlar garantili sony ericsson w715 araıyorum satan varsa alabilirim hayırlı günler
  • merhaba arkadaşlar agustos 10nun tarihi itibariyle telefonumun kulaklık hoparlör sesi ve sarj ve kulaklık girişinde oluşan sorunlardan dolayı garantiye gönderdim.yaklaşık olarak 10 gün içinde geri dönüş yaptılar. telefonumun garantiden geldigini söylediler.telefonu almak için bayiye gittigimde bide ne görüyüm bana sony xperia x8 göndermişler benim durumumla benzerlik gösteren arkadaşlar bu konuda bilgi paylaşımı yapabilirmisiniz acaba.bana garantiden sadece telefon ve şarj cihazı göndermişler madem sıfır cihaz gönderiyorsunuz kutusuyla birlikte gönderin demi ??
  • Güncel yazılım ve program linklerini nereden bulabilirim arkadaşlar?
    Öncelikle sim kilidini kırmam gerekli...
  • ben denilenleri harfiyen yaptım ama yaklaşık bir 10 dakika bekledim hiçbirşey olmadı acaba dahamı uzun sürüyo programı atması
  • Bende de üst kapak tuşları çalışmıyor. Film koptu galiba.
    İst. Avrupa yakası nerede tamir ettirebilirim. Garantisi bitti.
  • Selam arkadaslar. ıstanbulda olan arkadaslardan bu akustık yukleyen bır yer varsa soylerlermı yada ben yuklerım dıyen varmı acıl yardım lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam
    model yukselttim o nedenle elimdeki se w715 i mi satıyorum
    wifi-3g ve diğer fonks sorunsuz calışıyor.
    ilgilenen olursa pm atsın. fiyat 210 TL.alana hayırlı olsun..
  • topse ru adresinden bakabilirsin
  • konuyu hortlattım ama Telefonumu çok seviyorum ben arkadaşlar.
    4 sene önce Vodafone dan aldığım faturalı telefonu başka hat ile kullanmak istiyorum ama SİM KİLİDİ sorunu yaşıyorum. DOĞRU SİM KARTI TAKIN diyor. Müşteri hizmetleri bu IMEI bizde kayıtlı değil deyip işin içinden sıyrılıyor. Omnius SE kullanarak kırmak istedim fakat Omnius lisans istedi, çok aradım ama lisans bulamadım. Bulabilsem hemen halledecektim. İkinci yöntem olarak A2 Uploader kullanıp yazılımı R1GA030 CİD 53 e yükselttim. ilk sayfada anlatılanları harfiyen yaptım. Telefon açıldı çok güzel oldu ama SİM KİLİDİNİ kıramadık.
    Bana yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim.
    Ya bana Omnius SE lisansı verin ya da A2 Updater da yapacak başka bişey varsa onu söyleyin. Eksik yaptğım bişey yok. ne yapmalıyım?
  • buz61 B kullanıcısına yanıt
    Omnius en son ucretsiz olmustu oyle hatirliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.