Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok hoş bea. ölüyorum bu se ye tr deki saçma politikalarını ayrı tutarsak tabi. Ben bu telefonu alırım bana çok özlediğim w910i mi hatırlattı. w910 i den sonra hiçbi telefon tat vermedi nedense. Şimdi arkadaşlar 2 sorum olacak

1)w995 mi w715 mi desem ne dersiniz. w995 699 lira w715 369 lira özellikler hemen hemen aynı
    2)şu anda ön siparişde 29 unda gelecek yazıyo böyle bi telefonun fiyatı artarmı 29 undan sonra yani şimdi almalı mıyım.

Bu konularda yardımcı olursanız hemen alıcam gerçekten yine se class'ını konuşturmuş.
  • Zamanında Aria logosu vardı telefonlarda. Ne gıcık şey yahu. iPhone 4G'lerde de AT&T yazsın o zaman.
  • Se artık çok güzel fiyattan sokuyor telefonları. Adam oldu sonunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Çok hoş bea. ölüyorum bu se ye tr deki saçma politikalarını ayrı tutarsak tabi. Ben bu telefonu alırım bana çok özlediğim w910i mi hatırlattı. w910 i den sonra hiçbi telefon tat vermedi nedense. Şimdi arkadaşlar 2 sorum olacak

1)w995 mi w715 mi desem ne dersiniz. w995 699 lira w715 369 lira özellikler hemen hemen aynı
    2)şu anda ön siparişde 29 unda gelecek yazıyo böyle bi telefonun fiyatı artarmı 29 undan sonra yani şimdi almalı mıyım.

Bu konularda yardımcı olursanız hemen alıcam gerçekten yine se class'ını konuşturmuş.

bence fiyatı artar. sen şimdiden siparişi geç . ben pişman oldum şimdi W705 aldığıma ama nerden bileyim W715 i getireceklerini

• arkadaşlar bu cihazı bi arkadaşıma almayı düşünüyoruz merak ettiğimz soru su sanırım standart işletim sistemine sahip yani java tabanlı aynı anda 1 den fazla java uygulaması açabiliyomuyuz bundan baska wifi var cihazda internetten video izleyebilecezmi tam ekran boyutunda flash player falan istemesin ???
  • örnegin arka planda müzik çalmaya devam ediyor nette yada menülerde dolaşırken. Youtube dan sorunsuz video izliyodum ben w910i de bundada sıkıntı olacagını sanmam zaten telefonda youtube kısayolu var. Youtube yasagını nasıl aşarız onu bilmiyorum ama. Ben şu anda sipariş veriyorum alacaklara şimdiden hayırlı olsun
  • G705- W705 -W715 aynı donanım a sahip cihazlardır...Birbirleri arası kasaları uyumluluk sağlar.
    Tıpkı K750-W800-W700 / K530- W660 / K550- W610 gibi....

Bu 3 ü arasındaki yazılımlar birbirlerine %100 uyar.

G705 Walkman bir model olmamasına karşın; W715 yazılımı atılarak tüm Walkman özelliklerine sahip olur.

Aralarında birtek W705 de aGPS desteği yok...G705 & W715 de var.

Bir dahada soru sormayın!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 23 Temmuz 2010; 21:14:15 >
  • quote:

örnegin arka planda müzik çalmaya devam ediyor nette yada menülerde dolaşırken. Youtube dan sorunsuz video izliyodum ben w910i de bundada sıkıntı olacagını sanmam zaten telefonda youtube kısayolu var. Youtube yasagını nasıl aşarız onu bilmiyorum ama. Ben şu anda sipariş veriyorum alacaklara şimdiden hayırlı olsun

arkadaşım cevabın icin teşekkürler ama java uygulamasi acikken müzik dinlemeyi ben 5 yaşına girecek olan w810 da yapıyor benim demek istediğim bi oyun acıcam sonra küçültüp baska bi uygula mesela opera mini accam aynı anda birini küçültüp diğerine geçis yapabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esram30

Arkadaşlar w715 sadece vodafone için üretildi bu nedenle hepsinde vodafone yazısı olacaktır. daha 2 aydır w705 almışken olmadı bu çünkü w705 in gümüş rengini aistemeyere aldım. bu renge hastayım :(
    w715 in geleceğini geçen hafta çoğu kişiye söyledim çünkü se türkiyeni sitesinde var :)
    hayır sadece galaktik siyah modelinde vodofone yazıyor. bende pişman oldum w 705 aldığıma şimdi ama telefon çıktığı an fiyatı 550 civarı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

örnegin arka planda müzik çalmaya devam ediyor nette yada menülerde dolaşırken. Youtube dan sorunsuz video izliyodum ben w910i de bundada sıkıntı olacagını sanmam zaten telefonda youtube kısayolu var. Youtube yasagını nasıl aşarız onu bilmiyorum ama. Ben şu anda sipariş veriyorum alacaklara şimdiden hayırlı olsun

arkadaşım cevabın icin teşekkürler ama java uygulamasi acikken müzik dinlemeyi ben 5 yaşına girecek olan w810 da yapıyor benim demek istediğim bi oyun acıcam sonra küçültüp baska bi uygula mesela opera mini accam aynı anda birini küçültüp diğerine geçis yapabilirmiyim
    evet o istediklerinin hepsini yapabilirsin hepsini küçültüp başka uygulamaya geçebilirsin ona özel tuşu var

• belki de w 705 lerde de gps alıcısı vardır w 715 yazılımı atsak ne olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

quote:

evet o istediklerinin hepsini yapabilirsin hepsini küçültüp başka uygulamaya geçebilirsin ona özel tuşu var

ii mis yaw

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

quote:

ii mis yaw
    evet java tabanlı bi tel için çok iyi bir özellik

• bence alcak olanlar sımdıden sparıs versınler.. bende w705 ımı sattıgıma cok memnun oldum:)))
  • w 705 e artıları
    -agps VE fiyat (tabi sadece ön siparişler de olacaktır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Siyah w715 lerde vodafone yazması lazım.

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

Allah tan arkada Vodafone yazmıyor

Bu kutu kafa karıştırıcı Vodafone yazısı yok
    (Sanırım Vodafone yazılımsız olan)

Başka bi W715 kutusu

W715 Kutu açılış videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=GoQDeFSOtoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 24 Temmuz 2010; 2:17:25 >

• waauw süper
  • nette araştıdım biraz telefon vodafone için üretilmiş ve vodafone yazısı var acaba bu bir sorun çıkarır mı?
  • valla fena fiyatttan girdi... orta segmenti yeniden eline alır sony bu fiyattan keşke 6ay önce sürseydi piyasaya :)
  • Arkadaşlar vodafone konusuna nasıl açıklık getirebiliriz?

Birazdna siteye mesaj atacağım ama düzgün ve açıklayıcı cevap verecekelrini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.