Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Fiyatın hala artmamasına inanamıyorum.

stoğa giriş yapmadıki artsın

Sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 26 Temmuz 2010; 15:05:16 >
  • bnm sormak istediğim durum asıl şu aslında gerçekten fiyat performasn bi telefon bu tartışılmaz ama arkadaşımda aynen bu şekil bir walkman phone var sürgülü model ve sony ericssonun kasa kalitesinden ezelden beri korktuğum için de şu o arkadaşımın telefonuda her kapağı açıp kapattığında yeniden başlattıını gözönüne alarak korkuyorum :) yani sonuçta ben teli elime aldım mı bu sürgüyü bi ileri bi geri oynarım acaba kasa bana dayanırmı die düşünüorum :D acaba bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı ben nette bu konuya dair bi açıklama görmedim kasa nasıldır plastik kalitesi nasıldır batarya tam oturuyor mu sürgü sistemi nasıldır ?
  • Şarj süresi nasıl acaba. 3 gün gidermi. 400 saat bekleme diyor
  • neden fiyat artacak yönünde bir önyargı var ?
    olamaz mı bu fiyattan satışa devam edemez mi..
    bu söylemler biraz atış gibi geliyor bana..
    kaldıki sony pazarda diğer firmaların zaten gerisindeyken uzunca bir süredir tamamen gerisinde kalmıştı.. samsung olsun nokia olsun sony'nin payını da paylaşıyor.. bence fiyat artışı -dokunmatik ekran telefona geçişin hızlandığı şu günlerde sony'nin yapacağı en büyük hata olabilir.. zira bu telefon bu rakamla adından çok söz ettirebilir.. şuan fiyat/performans açısında oldukça cazip..
  • Valla zatenb yabancı sitelerde

W705 daha pahalı bir telefon

189 euro..

bu telefon 179 euro yada 169 euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

jamiro

ürünün açıklama kısmını okudunmu ne yazıyor aşağıda belki ondan cevap vermemiştir adam

diğer hatları kullanabilirsin..

ekleme: vodafone logosunu beğenmeyen basar parayı değiştirir kasayı ben olsam w705 kasası taktırıdım..

SİYAH VE GÜMÜŞ SEÇENEKLERİ EKLENMİş

o sayfayı baştan sonra eksiksik okudum ama o ibare yoktu ondan sordum.. sonradan eklemişler sanırım. her ne olursa olsun yine de hb.com un bazı sorulara cevap vermeme gibi bir sorunları var orası tartışılmaz.. =)

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Valla zatenb yabancı sitelerde

W705 daha pahalı bir telefon

189 euro..

bu telefon 179 euro yada 169 euro

acaba neden öyle arkadaslar sunun işlemcisine kullandıgı sensöre mercege kadar bütün detaylarınıbirisi eklerse ordan bakalım fark neymiş acaba bunun daha pahalı olması gerekirdi bence ama beni baya şaşırtıyor bu se :):)

büyük ihtimal işlemcisi lensi cartı curtu mutlaka gps dışında bir fark vardır kasa olarak siyahını tercih etmek en mantıklı hareket olur hem daha güzel hemde deformasyonlara karsı griden daha dayanıklı olur :D:D

ama bu cihaz internete sızdırıldıgı zaman kesinlikle fake demiştik sony w705 ve w715 diye 2ye ayrılması yüzünden garanti fake diyoduk çıktı çıkmasınada keşke haklı olsaydıkda fake olsaydı böyle telefon yapıp 1yıl sonra getirmek acaip pazar kaybettirdi se.ye :D orta segmentin iyi cihazlarından birisi

buarada se sitesinde böyle bir ibare yazıyor...

En iyi şarkılar, en popüler YouTube™ klipleri, video podcast'ları - W715 Walkman™ ile bunlara kolayca ulaşırsınız. Beklemedeyken tek bir tık ve işte online oldunuz.

W715 Walkman™ Galaktik Siyah, yalnızca Vodafone aracılığıyla temin edilebilir.

büyük ihtimal grisi walkman siyahı ise vodafone yazılı olucak ama herşeye ragmen siyahını almak mantıklı olanı...

ve birde sitesindeki fotolardada siyahta vodafone yazıyorken gri olanında walkman yazıyor

renk konusuna nokta koyulmustur sanırım:):) hb.deki yazan elemanın vodafone yazıcak demeside bundan geliyor sanırım gri yada siyah diye ayrım yapamamışlar yine ne aciz elemanlar çalışıyor bu tür yerlerde yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 26 Temmuz 2010; 16:46:17 >

• Girer gimez bitmesin telefon aklında olanlar düşünmeden alsın. Se nin sürgüsü son derece kaliteli öyle oyuncak gibi degil korkunuz olmasın. Zaten sattıgının arkasında duran bi firma sony nin garantiside işini iyi yapıyo.
  • su telefonun adi nokia olsaydi fiyat ne olurdu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Şarj süresi nasıl acaba. 3 gün gidermi. 400 saat bekleme diyor

şarjı 3g aktif iken 2-3 gün, 3g kapalı iken minimum 4 olmak üzere kullanıma göre 5 ya da 6 gün bile gidebilmekte. şarj yönünden sağlam bir telefon.
  • s.volkan güzel yere değindin, ben dün aynı fiyatlarda nokianın telefonlarına baktım 3g yi falan geçtim wi-fi falan da yoktu. gps falan zaten yoktu sıradan bi telefondu sanırım markası da x3... se o telefonu eze eze paramparça eder o derece. ama gel gör ki nokia ile aynı fiyatta :)

bu arada sombre06 w705 kullananlar kızak arasında biraz boşluk kaldıgından bahsederdi aynısı w715de de oluyor mu ?
  • bence de fiyat artışı olmaması gerekir hatta g705 de indirim olması daha ihtimal olmalı x10 mini piyasaya 800 civarı bi fiyattan bile girse bu ürünlerin fiyatı 500 olduğunda talebi düşürür fiyatı gayet normal bence global pazar payında düşünürsek hele ki x10 mini nin paralel ithalat ile 650 ye getirildiğini düşünürsek.
  • 24.07.2010 21:31:22 Sony Ericsson W715-

Telefonun resimlerinde vodafone yazıyor.Bize göndereceğiniz üründe böyle yazıyormu?Yazıyorsa neden?

26.07.2010 11:16:20 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Ürün vodafone logolu olup tüm oparatörler ile kullanılabilmektedir. Ürünün şuanki dağıtımını Vodafone yapmaktadır.

alana hayırlı ola..durum böyle
  • kızak sorunu w705 ,w715,g705 genel durumu hepsinde bir miktar boşluk var
  • alıyorum beeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

kızak sorunu w705 ,w715,g705 genel durumu hepsinde bir miktar boşluk var

W910i kullanmış biri olarak bence boşluk olması daha iyi olmuş. Çünkü w910i deki boşluksuz kızak nedeniyle tüm kasa çiziliyordu. Hem de daha karizmatik kayıyor, kapanırken ŞIRRRRAK!
  • ne zaman gelcek yaw bu cihaz ön sipariş verenler direk suan görünen fiyattan alabilecekmis ah su yaz okulu olmasaydı tam aradığım cihazdı bence 100 lira daha yukarı cikar bu telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

ne zaman gelcek yaw bu cihaz ön sipariş verenler direk suan görünen fiyattan alabilecekmis ah su yaz okulu olmasaydı tam aradığım cihazdı bence 100 lira daha yukarı cikar bu telefon

yaptım havalemi 1 dk önce .. inşallah daha yüksek fiyattan girer de önsipariş yaptığımıza değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

kızak sorunu w705 ,w715,g705 genel durumu hepsinde bir miktar boşluk var

W910i kullanmış biri olarak bence boşluk olması daha iyi olmuş. Çünkü w910i deki boşluksuz kızak nedeniyle tüm kasa çiziliyordu. Hem de daha karizmatik kayıyor, kapanırken ŞIRRRRAK!

aynen benim tuşu çizmeye başlamıstı sürgü olarak w760ı çok begenmeiştim ben çok yumusak ve milim oynamayan bi sürgüsü var bulursam bi w760 almayı düşünüyorum ben :D

• quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

ne zaman gelcek yaw bu cihaz ön sipariş verenler direk suan görünen fiyattan alabilecekmis ah su yaz okulu olmasaydı tam aradığım cihazdı bence 100 lira daha yukarı cikar bu telefon

yaptım havalemi 1 dk önce .. inşallah daha yüksek fiyattan girer de önsipariş yaptığımıza değer

ben de dün sipariş verdim sana da şimdiden hayırlı olsun. artış bekleyin çünkü kesinlikle artacak bu benim görüşümce.. gps siz w705 450 civarında ise şuan, bu telefon gpsli hali ile 500 ve üstü olur kanımca..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.