Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakında yeni doğan bebeklerede vodafone damgası koymasın bunlar.. made in vodafone vs made in china
  • w715 hepsiburadadan başka nerede satılıyor bilen var mı şu an izmirde yim ?????
    bugun bu telefonu alacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Reklam olmasının ne kötülüğü var..

Dünyanın en büyük GSM Operatörünün vermiş olduğu güven var..

SOny v630i kullanıyorum vodafone logolu. Herkes ne kadar gzel duruyor diyor burada eleştiriliyor :D

Vodafone Türkiyede olmasa sorun değil ama var kardeşim :D

Eleştirmedim ki sadece fiyatında etkisi olabileceğini belirttim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

w715 hepsiburadadan başka nerede satılıyor bilen var mı şu an izmirde yim ?????
    bugun bu telefonu alacaz

Daha hp'de bile stoklara girmedi. Başka yerde zor... Nette bile görmedim başka yerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

w715 hepsiburadadan başka nerede satılıyor bilen var mı şu an izmirde yim ?????
    bugun bu telefonu alacaz

Daha orada bile önsiparişte. Siz nasıl başka yerde bulmayı planlıyorsunuz
  • ereyon a da girmiş ön sipariş olarak
    http://www.ereyon.com.tr/urun/sonyericssonw715w715.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.k

ereyon a da girmiş ön sipariş olarak
    http://www.ereyon.com.tr/urun/sonyericssonw715w715.aspx

havale ile hepsiburada'dan 4 TL daha ucuza gelio
    hb'deki siparişi iptal edip burdan mı alsakki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasrc

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Reklam olmasının ne kötülüğü var..

Dünyanın en büyük GSM Operatörünün vermiş olduğu güven var..

SOny v630i kullanıyorum vodafone logolu. Herkes ne kadar gzel duruyor diyor burada eleştiriliyor :D

Vodafone Türkiyede olmasa sorun değil ama var kardeşim :D

Eleştirmedim ki sadece fiyatında etkisi olabileceğini belirttim..

Size demedim efendim,

Konunun başından beridir giden bir Vodafone muhabbeti var.

Ben sırf olması için siyah istedim

• telefon üreticileri her ne kadar dokunmatik ekranlara yönelsede genel kesim tuşlu kullanır ve tuştan vazgeçmez
    quote:

Telefon piyasası şu an dokunmatik ekranlara döndü. Ayrıca işletim sistemi de önemli şu an. Bundan dolayı telefonun fiyatı uygundur ama çok da düşük değildir. Ama w705 in fiyatı düşecektir. bir de unutmayın telefonun üzerinde reklam vardır. Fiyatının düşük olma nedenlerinden birinin de bu olduğunu sanıyorum.
    ben ıphone 3gS te kullandım ama tuşlu telefonlar konuşmak için her zaman daha idealmesala 6230i sevdiğim kadar başka telefonu sevmemişimdir.

• bnm de görür görmez dikkatimi çekti bu telefon.hep sony ericsson telefonum olmasını isterdim ve bu sfer olacak galiba...

merak ettiğim birkaç husus var arkadaşlar.

fiyatı güzel görünümü güzel özellikleri süper.....

bn program yüklemek istediğim de sorun yasarmıyım ?
    birkaç uygulamayı aynı anda kullanabilir miyim
    müzik dinlerken onu arka plana atıp internet yada diğer programları kullanabilir miyim arkdaşlar belki acemice sorular:D fakat pek bilgim yok o yüzden soruyorum.. şimdiden teşkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk_190522

bnm de görür görmez dikkatimi çekti bu telefon.hep sony ericsson telefonum olmasını isterdim ve bu sfer olacak galiba...

müzik dinlerken onu arka plana atıp internet yada diğer programları kullanabilir miyim arkdaşlar belki acemice sorular:D fakat pek bilgim yok o yüzden soruyorum.. şimdiden teşkkürler
    evet müzik dinlerken veya başka programı arka plana atabilirsin

• Bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba/Hakkı
    Bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz

Almaya değer bu fiyat çok iyi özelliklerine göre

Öndeki vodafone yazısına bakmayın

tüm hatlarda sorunsuz çalışmakta
  • se bazı modelleri piyasa bozma amacıyla mı niye yapıyor bilmiyorum ama bir mağazayla anlaşarak çok ucuza satıyor. biraz da ne zaman ne yapacağı belli olmaz imajı vermeye çalışıyor ki sürekli takipteki müsterinin dikkatini çekiyor. hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama w880i 189 tlden teknosada satmıştı. teknosada 2 günde tükenmişti o cihaz. 79 gram 9-10 mm arası kalınlıklı walkman cihazı 189 tlye verdikten sonra ben baya bi takip etmiştim herhangi bi kampanya çıkarırsa kaçırmayalım diye. tabii o zaman kaçırmıştım da 2. el olarak bir frsatçıdan 210a aldığıma şükretmiştim
  • evet gayet güzel telefon tüm izlenimlere bakarak..

detaylı kullanım menüsü kamerası falan youtube var arkdaşlar kullanım acılıs falan...w715 diye yazın cıkar heme videolar:)
  • E müthişmiş fiyattan haberim olmasa sence bu telefon ne kadar deseler 600-800 arasıdır heralde derdim.

Sony den şaşmamak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

telefon üreticileri her ne kadar dokunmatik ekranlara yönelsede genel kesim tuşlu kullanır ve tuştan vazgeçmez
    quote:

Telefon piyasası şu an dokunmatik ekranlara döndü. Ayrıca işletim sistemi de önemli şu an. Bundan dolayı telefonun fiyatı uygundur ama çok da düşük değildir. Ama w705 in fiyatı düşecektir. bir de unutmayın telefonun üzerinde reklam vardır. Fiyatının düşük olma nedenlerinden birinin de bu olduğunu sanıyorum.
    ben ıphone 3gS te kullandım ama tuşlu telefonlar konuşmak için her zaman daha idealmesala 6230i sevdiğim kadar başka telefonu sevmemişimdir.

Kesinlikle katılıyorum. bence hala geçerli olan, tuşlu telefonlar.. dokunmatik olanları ben özel bir tercih olarak görmeye devam ediyorum.. bu arada 6230i den bu elefona terfi edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

Orijinalden alıntı: yk_190522

bnm de görür görmez dikkatimi çekti bu telefon.hep sony ericsson telefonum olmasını isterdim ve bu sfer olacak galiba...

evet müzik dinlerken veya başka programı arka plana atabilirsin

Hatta daha detaylı olarak aktive menüsünü açan bir tuş var. O tuş ile hem çalışan uygulamaları görebilir, geçiş yapabilir, kapatabilir hem de arka plana atıp başka şeyleri açabilirsiniz (oyun oynarken durdurup arkaya atıp müzik açma ve aynı zamanda nette gezmek gibi).

Ancak unutmayın ki bu java telefon, symbian vb. kadar program beklemeyin. Tabi yine de sözlük vs. ihtiyaca yönelik programlar mevcut.

Edit: @Tango-1; o "şaşmamak" lafı "nogyacılar"a has bir laftır. Akıllı adam her zaman F/P ürününü tercih eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 31 Temmuz 2010; 20:30:16 >

• bende siparişimi verdim. her zaman sony ericsson kullandım zaten...
  • arkadaşlar vodafone bayilerinde de bu telefon satışa sunuldu sanırım bugün gazetede ilanı vardı worldcard a 6 taksitle 350 tl ye geliyor haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.