Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar aranıza katılalı 1 hafta oldu elimden geldiğince forumu okumaya çalışıyorum ve bütün arkadaşlara teşekkür ederim makinayı sayenizde çözmeye başladım fakat telefon defterinin yedeğini bir türlü alamadım se sayfasından denedim onuda başaramadım nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergiojr

arkadaslar aranıza katılalı 1 hafta oldu elimden geldiğince forumu okumaya çalışıyorum ve bütün arkadaşlara teşekkür ederim makinayı sayenizde çözmeye başladım fakat telefon defterinin yedeğini bir türlü alamadım se sayfasından denedim onuda başaramadım nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim

Gmail hesabın varsa google ile de senkronize edebilirsin.. Şu anda arkadaşım Angry Birds oynuyor bakamıyorum nerdeydi diye Ama kolay bir yerdeydi senkronizasyon..
  • artık bende x10cuyum benide yazın bakayım clube :D :D :D
  • arkadaslar uzun zamandır konuyu takip edemiyordum bugunu fırsat bilip en son kaldıgım sayfadan itibaren okuyup bitirdim ve gördümki konuyu acan arkadaşımız grk207 uzun zamandır forum ile ilgilenememis.bi an önce gelsede konuya bi el atsa diyorum.

okudugum bazı konularda arkadasın bırı arka kapaktaki sıkıntıdan bahsetmis bu konu hakkında arkadası bilgilendireyim arka kapak konusunda icin rahat olsun bı problem yasayacagını zannetmıyorum yaklasık 5 aydır kullanıyorum bir problem yok ve sapasaglam.

bir baska uyemiz de tuslarda kı deformeden bahsetmis bence kullanımdan kaynaklanan bi problem olsa gerek, cunku benım kı ılk gunku gıbı duruyorlar bir problem yok.

bir baska konu ıse motorola ıle xperia karsılastırması arkadaslar tamamen gereksiz bi karsılastırma benım gorusum.
    cunku video da kullanılan xperia 1.6 versiyonu motorola da ise 2.2 versiyonu bulunmakta diger gozume carpan degısıklık ıse videodaki xperia x10 daki aydınlatma otomatikte yanı tasarruf modunda motorolada aynı sekılde degıl tamamen acık bır vazıyette aydınlatma modu.

aklımda kalanlar bunlar arkadaslar simdi biraz uygulamalar hakkında bıseyler yapalım cunku forumu okurken konu bambaska yerlere gelmıs kımı ben almayı dusunuyorum nerde ucuzdur ordadır burdaır dıye konu uzamıs gitmis artık telefonumuzu eglencelı bı hale getırmek ıcın ugrasmaya calıssak nasıl olur ...

• quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

quote:

arkadaslar aranıza katılalı 1 hafta oldu elimden geldiğince forumu okumaya çalışıyorum ve bütün arkadaşlara teşekkür ederim makinayı sayenizde çözmeye başladım fakat telefon defterinin yedeğini bir türlü alamadım se sayfasından denedim onuda başaramadım nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim

Gmail hesabın varsa google ile de senkronize edebilirsin.. Şu anda arkadaşım Angry Birds oynuyor bakamıyorum nerdeydi diye Ama kolay bir yerdeydi senkronizasyon..

hocam gmail hesabım var senk. yaptım ama daha sonra ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olurmusun

• quote:

Orijinalden alıntı: battis

aklımda kalanlar bunlar arkadaslar simdi biraz uygulamalar hakkında bıseyler yapalım cunku forumu okurken konu bambaska yerlere gelmıs kımı ben almayı dusunuyorum nerde ucuzdur ordadır burdaır dıye konu uzamıs gitmis artık telefonumuzu eglencelı bı hale getırmek ıcın ugrasmaya calıssak nasıl olur ...

Uygulamalarla ilgili bi başlık açmıştım kendi android marketimizi kendimiz oluşturalım diye , kimseden ses çıkmadı. Güzel bi paylaşım ortamı oluşturabilirdik ama sallayan olmadı. Onun için ben uygulama konuları ile ilgilenmiyorum artık. Herkes kendi başının çaresine bakıyormuş ne de olsa...
  • quote:

quote:

quote:

hocam gmail hesabım var senk. yaptım ama daha sonra ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olurmusun

Mail hesabını eklediysen eğer , rehberden sol alt tuşla ayarlara gir. Ondan sonra Hesaplar&Senkronizasyona gir. Gmail hesabını seç. Sonra da Kişileri senkronize'yi seç.. Bu şekilde rehberindeki kişileri gmail'e yedeklemiş olacaksın. Ola ki telefonunde kayıtların yok oldu , yine aynı şeyi yaptığın zaman kişileri tekrar google'dan alıp rehberine koyacak..

• quote:

quote:

Uygulamalarla ilgili bi başlık açmıştım kendi android marketimizi kendimiz oluşturalım diye , kimseden ses çıkmadı. Güzel bi paylaşım ortamı oluşturabilirdik ama sallayan olmadı. Onun için ben uygulama konuları ile ilgilenmiyorum artık. Herkes kendi başının çaresine bakıyormuş ne de olsa...

mantıklı aslında nasıl olacaksa bı el atsak.1.6 versiyonu kullanırken baya bı hareketlıydı burası ama sımdı ole degıl.

• quote:

quote:

quote:

mantıklı aslında nasıl olacaksa bı el atsak.1.6 versiyonu kullanırken baya bı hareketlıydı burası ama sımdı ole degıl.

ben her türlü yardıma hazırım

• İmzamda var ... apk arenası diye bir başlık oluşturdum zaten hocam senden ses cıkmayınca ama ... kimseden destek yok nasıl bi forum bu yaw anlamış değilim
  • Bugün bir arkadaş telefonumu biraz kurcaladı.Bunu alacağına keşke 5800 alsaydın dedi.Dondum kaldım.Sen yaşama öl deim

• nokia bunlara ne veriyorda bukadar istekli oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Bugün bir arkadaş telefonumu biraz kurcaladı.Bunu alacağına keşke 5800 alsaydın dedi.Dondum kaldım.Sen yaşama öl deim

hiç güleceğim yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

İmzamda var ... apk arenası diye bir başlık oluşturdum zaten hocam senden ses cıkmayınca ama ... kimseden destek yok nasıl bi forum bu yaw anlamış değilim

hazır konu tekrar haraketlenmişken burada bir uzlaşmaya varsak en azından kimler var kimler yok bu konuda görmüş oluruz
  • Hiç anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredbyofk

quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

İmzamda var ... apk arenası diye bir başlık oluşturdum zaten hocam senden ses cıkmayınca ama ... kimseden destek yok nasıl bi forum bu yaw anlamış değilim

hazır konu tekrar haraketlenmişken burada bir uzlaşmaya varsak en azından kimler var kimler yok bu konuda görmüş oluruz

Ben elimden geldiğince uygulama konusunda yardımcı olurum.. APK Paylaşım başlığında onlarca link var. Linkler nedir ne değildir pek belli değil. Application fazlalığı değil amaç. En çok işe yarayacak , kaliteli ve kullandığımız application'ları paylaşmak.. Uygun bi vakitte o başlığa ben de birşeyler eklerim..

• elimde x10 olmadıgı için şuan böyle zaten ama indirip denemekten kimse ölmez zaten kaynak olsun zaten bunlar güncellenir değişirse coğunluğu gereksiz olacak appbrain düzgün çalışsa zaten bu konuya ne luzum var appmarket gelmesi şart se türkiyeye herkez topluca mesaj atmalı bence hergün belli sayıda belli kişiler mesaj atsa adamlar artık eşşek değil ya birşeyler yapmaya çalışır ...
  • arkadaşlar android market e türkiyeden ulaşılamıyor diye yazıyorsunuzda,
    benim cihazım giriyor.nasıl oluyor :)

soranlara yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpibey

arkadaşlar android market e türkiyeden ulaşılamıyor diye yazıyorsunuzda,
    benim cihazım giriyor.nasıl oluyor :)

soranlara yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar...

Türkiye'den girilmiyor diye bir durum yok ortada. Türkiyeden alınan cihazlarda girilmiyor.. Yurtdışından gelen cihazlarda girilebiliyor.
  • Arkadaşlar bu fiyata değecek bir telefon mu ? Uygulama çeşitleri ve menü hızları ne alemde ?

Update yapmak, veri yüklemek uğraştırıyor mu çok ? Donma, takılma problemi oluyor mu ?

3-4 gündür araştırıyorum; N8, Galaxy ve Xperia'yı. N8'i çok problemli olması dolayısıyla eledim. Galaxy'i iphone'a çok benzer menüler ve uygulamalar yüzünden eledim geriye Xperia kaldı. Xperia'nın arayüzleri, menüleri vs. farklıymış sanırım.

"Al pişman olmazsın, donmaydı, yavaşlıktı problem yaşamazsın" derseniz alıcam bu sabah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryshal -- 9 Aralık 2010; 3:23:26 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.