Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: kirpibey

quote:

Orijinalden alıntı: baboas

benim bir sorunum ben xperia x10 almayı düşünüyom ama byeaz mı siyah mı die sallantıdayım kullanan için soruyom hangisi daha şık ve karizmatik ....

bence siyah arkadaşım.gayet ağır ve olgun duruyor :)

Ben alsaydım siyah alırdım.

ılk once beyazını aldım her goren hayran kaldı . sonra telefonum değişti bu sefer sıyah verdıler iki rengide kullandım yanı bence beyaz gercekten karızmatık duruyor ama sıyahında ayrı bır guzellıgı var orası ayrı. hangısını alırsan al gozler senın uzerınde olacak buna emın ol

• Ben beyazını alacaktım ama elleride yoktu. Adam 3 gün beklersen beyazını adresinize yollarız dediler.Dayanamadım siyah olanını aldım
    Siyah da güzel bence.
  • Siyah olanın arka kapağı daha hoş bence beyaza göre.
  • İnternet ayarlarını bağlı olduğumuz hattan mı isteyecez(vodafone hat)
    Millet çatır çutur faceye giriyo ben anca bakıyom:D
  • beyler
    merhaba
    herkesinde bildiği ve gene söylemek istediğim bişey var.
    "XPERİA X10 ŞAHANE BİR TELEFON"
    android market ve appplanet ten mükemmel uygulamalar yüklemiştim 16 gb a 20 tane film atmıştım.rock player la izliyodum.çok güzel bir telefondu 5 sayfayı full doldurmuştum ama hepsini birdüzene göre ayarlamıştım.
    herşey güzeldi sonra telefonun çizildiğin fark ettim.
    GİTTİGİDİYORDAN bir kılıf aldım şahane oldu beyaz kılıf.
    ama çizikler duruyordu sonra hepsi burada ya baktım
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otsv1100500001003 şu ürün dikkatimi çekti youtube da videolarını izledim.
    akşam düşündümhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilifssteinx10 alıyım dedim ilk displex le çizikleri silerim sonra üstüne anti parmak izi önleyici ekran koruyucuyu mis gibi takarım pırıl pırıl olur dedim.ikisini aldım.3 günde geldi.yani bugün.ilk psp de uyguladım sonuç dehşet ötesi
    şahane oldu.çizikler yüzünden oynuyamıyodum artık çizik filan kalmadı.sonra x10 a sürdüm ve teli açtım bittim bennnnnnn diyip ne olduğuna baktım çiziklerin artmış ve rengi beyaz sayfada kırmızımsı pembe mavi sayfada beyaz.napıcam ben diye düşünürken aldığım yere gittim.adamlar teknik servise yolladı allah razı olsun onlardan.benim gibi başka bu ürünü alacak olan varsa sakın dokunmatik telefonlara kullanmasın ama psp de ve saatlerde sonuç gayet iyi.
    iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Yardımları görelim o zaman....

Bugün bluetooth ile müzik yollamak istedim ama yollayamadım.Dosya gönderimi tamamlanamadı diyor.Bilginiz varmı??

Market uygulamasını nasıl yükleyebilirim.Forumda belki defalarca anlatıldı.Ama link bozuk(x10i telefonun markası)

Dosyaları telefona attığımda telefon görmüyor(Hareketli resimler,proğram vs.).Bunun için önerilerinizi bekliyorum.

Müzik göndermek istediğiniz cihazı kontrol edin. Genelde bu tür problemler telefondan değil de alıcı-gönderici diğer cihazdan kaynaklanıyor. İki cihazın da dosya alışverişinden önce birbirini password ile eşleştirilmesi en sağlıklısı.
    Market için telefonu root etmeniz gerekiyor. Bu linke bir göz atın:
    http://www.xperiax10.net/2010/08/09/exploid-root-method-for-xperia-x10-tutorial/
    Telefona atılan dosyaları ilgili program içinden görebilirsiniz. Mesela apk uzantılı bir uygulamayı kurmak için telefonunuzda bir uygulama yöneticisi program yüklü olması gerekiyor. Örneğin appInstaller. Market problemini çözdükten sonra bu işlemler daha kolay olur. Ama olmazsa telefonun web tarayıcısındanwww.appbrain.com'a gidip google hesabınızla giriş yapınca market kullanır gibi uygulamaları seçip yükleyebilirsiniz.

İlgin için teşekkür ederim.Bugün deneyeceğim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

selam arkadaşlar

şımdı acayıp koyu bır se tutkunuyum. k850 kullanıyorum hanı tabırı caizse aşık olmuştum xperia da aynen oyle benım ıcın samy iph lg vs hepsı fasa fiso

şimdı x12 çıkacak 12 olmasına rağmen bir eksık bir fazla cok artısı olmayacak ekran ve android vs.

hanı beklemye değermı?

bu kulaklık ve dış ses olayı gercek anlamda duzeldımı

sonra ben bu root moot ışlerınden anlamam se sitesınden guncellenıyormu?
    bu rootların bır zararı varmı*
    şuan teknosa da 1199
    1089 5 taksıtte vatanda buldum biraz ıcımı rahatlatın lutfen
    arkadaşım samy i9000 s aldı çatlatmam gerek

saygılar

arkadaşım şu anda hepsiburada 1110 tl ye satıyor ayrıca 6-8 taksitte %10 world puan veriyor. bilgine...

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telceperickq10&categoryId=371946

• Kutu içeriği bir hayli acayip. Teşekkür ederim Sony Ericsson. Beni ekran sticker'ı ve telefon kılıfı almaktan kurtardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

beyler
    merhaba
    herkesinde bildiği ve gene söylemek istediğim bişey var.
    "XPERİA X10 ŞAHANE BİR TELEFON"
    android market ve appplanet ten mükemmel uygulamalar yüklemiştim 16 gb a 20 tane film atmıştım.rock player la izliyodum.çok güzel bir telefondu 5 sayfayı full doldurmuştum ama hepsini birdüzene göre ayarlamıştım.
    herşey güzeldi sonra telefonun çizildiğin fark ettim.
    GİTTİGİDİYORDAN bir kılıf aldım şahane oldu beyaz kılıf.
    ama çizikler duruyordu sonra hepsi burada ya baktım
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otsv1100500001003 şu ürün dikkatimi çekti youtube da videolarını izledim.
    akşam düşündümhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilifssteinx10 alıyım dedim ilk displex le çizikleri silerim sonra üstüne anti parmak izi önleyici ekran koruyucuyu mis gibi takarım pırıl pırıl olur dedim.ikisini aldım.3 günde geldi.yani bugün.ilk psp de uyguladım sonuç dehşet ötesi
    şahane oldu.çizikler yüzünden oynuyamıyodum artık çizik filan kalmadı.sonra x10 a sürdüm ve teli açtım bittim bennnnnnn diyip ne olduğuna baktım çiziklerin artmış ve rengi beyaz sayfada kırmızımsı pembe mavi sayfada beyaz.napıcam ben diye düşünürken aldığım yere gittim.adamlar teknik servise yolladı allah razı olsun onlardan.benim gibi başka bu ürünü alacak olan varsa sakın dokunmatik telefonlara kullanmasın ama psp de ve saatlerde sonuç gayet iyi.
    iyi günler

Demekki o tip ürünler resesif ekran ve normal ekranlar için geçerli imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Kutu içeriği bir hayli acayip. Teşekkür ederim Sony Ericsson. Beni ekran sticker'ı ve telefon kılıfı almaktan kurtardın.

kutu içeriği nedir acaba? kılıf bile çıkıyor mu?
  • bu ay sonu x10 ile donatıcam kendimi ayrıca bu 2.1 in stabil hali geldimi seus a
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Kutu içeriği bir hayli acayip. Teşekkür ederim Sony Ericsson. Beni ekran sticker'ı ve telefon kılıfı almaktan kurtardın.

Kılıf dahi çıkıyor, hatta sticker'ları görünce bile çok tuhafıma gitti. Bunların yanında olması gereken aksesuarlar var. Başka ekstra kablo vs. yok.

Arkadaşlar ben güncellemeleri kontrol ettiğimde son sürüme sahipsiniz diyor. Oysaki aldığımdan beri hiç güncellemedim telefonu (Android OS 1.6). 2.1 yazılımını nasıl yükleyebilirim?

• quote:

quote:

quote:

Kılıf dahi çıkıyor, hatta sticker'ları görünce bile çok tuhafıma gitti. Bunların yanında olması gereken aksesuarlar var. Başka ekstra kablo vs. yok.

Arkadaşlar ben güncellemeleri kontrol ettiğimde son sürüme sahipsiniz diyor. Oysaki aldığımdan beri hiç güncellemedim telefonu (Android OS 1.6). 2.1 yazılımını nasıl yükleyebilirim?

cevap için tşk ederim. mümkünse kılıfın fotosunu koyabilir misiniz nasıl birşey görelim.. birde sticker dediğiniz olay nedir?

• sticker ve kılıf mı
    Bende hiçbiri çıkmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

sticker ve kılıf mı
    Bende hiçbiri çıkmadı...

Benim cihaz TR garantili bu arada. Sizinki nedir?
  • hocam nerden aldınız
  • Bimex ten aldım hocam...
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım ironi yapıyorsunuz....

Ben de ne kılıf, ne de sticker çıktı.

• Kadıköy'de bir telefoncudan sıfır olarak aldım.
  • Çok ilginç.. sticker dediğiniz olay nedir acaba? birde kılıfın fotosunu eklerseniz seviniriz..
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.