Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumturk

quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

selam arkadaşlar

şımdı acayıp koyu bır se tutkunuyum. k850 kullanıyorum hanı tabırı caizse aşık olmuştum xperia da aynen oyle benım ıcın samy iph lg vs hepsı fasa fiso

şimdı x12 çıkacak 12 olmasına rağmen bir eksık bir fazla cok artısı olmayacak ekran ve android vs.

hanı beklemye değermı?

bu kulaklık ve dış ses olayı gercek anlamda duzeldımı

sonra ben bu root moot ışlerınden anlamam se sitesınden guncellenıyormu?
    bu rootların bır zararı varmı*
    şuan teknosa da 1199
    1089 5 taksıtte vatanda buldum biraz ıcımı rahatlatın lutfen
    arkadaşım samy i9000 s aldı çatlatmam gerek

saygılar

arkadaşım şu anda hepsiburada 1110 tl ye satıyor ayrıca 6-8 taksitte %10 world puan veriyor. bilgine...

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telceperickq10&categoryId=371946

nihayet benı bırı fark ettı. sapol kardeş bunu değerlendırecem lakın bu ses problemı ne durumda yane bırı de cıkıp net bır şey soyeleyemıyor bu benı korkutuyor. x12 beklemek mı gerek acaba
    hanı canlısını alıp konuşama şansım da olmadı ama dış sesı medıa m. da actığımda yertelı gelmıştı bana tabı kulaklık sesı nasıl test edemedım

şoyle bırı gercekten ıc rahatlatıcı bır şey yazsada gıdıp alsam artık hergece ruyamda gormek ıstemıyorum

saygılar

• ya bı de bu mereti ankaradan kullanan bırılerı varmı yanı gıtsemde ses olayını test etsem
  • Arkadaşlar ben cihazı 1000 TL'ye garantili aldım nasıl sizce?

Bu arada inanmayan arkadaşlar için;

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

Orijinal kılıf ve sticker. Sticker 2 adet verilmiş. Birisini telefona yapıştırdım.
  • ha demek sticker dediğiniz şey ekran koruması, vay be o bile çıktı demek çok iyiymiş, kılıfta oldukça şık ve güzelmiş

hayırlı olsun..
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Arkadaşlar ben cihazı 1000 TL'ye garantili aldım nasıl sizce?

Orijinal kılıf ve sticker. Sticker 2 adet verilmiş. Birisini telefona yapıştırdım.

Hayırlı olsun. Ne zaman ve nerden aldınız? Ben 1 hafta önce aldım ne kılıf ne sticker bir şey çıkmadı. Benim cihazın kutusu strec nylon ile kaplı kutusunda da sticker vardı, yani hiç açılmamıştı, ilk ben açtım.. sizin kutu da aynı şekilde kapalımıydı, kılıf ve strec sonradan konmuş olabilir mi? :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumturk -- 11 Aralık 2010; 20:14:15 >
  • satın almak istesek şu anda satışta olan telefonlar da 1.6 ile mi geliyor. 2.1e yükseltmek basit bir işlem mi ve bedava mı, pek anlamam bu işlerden. bir de multitouch randımanı nasıl. fotoğraflara zoom yapmada işe yarıyor mu?
  • quote:

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

kimin garantisi altında ve kim tarafından kayıt ettirilmiş birde pm den adres ve telefon bilgisi verirseniz çok iyi olur

• quote:

quote:

Hayırlı olsun. Ne zaman ve nerden aldınız? Ben 1 hafta önce aldım ne kılıf ne sticker bir şey çıkmadı. Benim cihazın kutusu strec nylon ile kaplı kutusunda da sticker vardı, yani hiç açılmamıştı, ilk ben açtım.. sizin kutu da aynı şekilde kapalımıydı, kılıf ve strec sonradan konmuş olabilir mi? :s

Hocam benim kutunun da bandrolü açılmamıştı. Hatta dedimki evde ben kendim açacağımi heyecan olsun diye.

Yani bandrolü ben kestim öyle açtım. Ama bu aksesuarların kimsede çıkmaması çok ilginç.

• quote:

vay vay sanada hayırlı olsun bende 600e adım kayıtsız bitane şimdi pasaport arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

quote:

vay vay sanada hayırlı olsun bende 600e adım kayıtsız bitane şimdi pasaport arıyorum

Sağolasın, sana da hayırlı olsun.

600 TL çok çok iyi fiyat valla, ne diyeyim, mükemmel cihaz da 2.1'i kuramadım nasıl olacak bilmiyorum.

• evet iyi aldık bakalım saolasın

benimkinde 2.1 kuruluydu direk :D kurulum işlemi nasılfdır bu androidlerin pek bilmiyorum L1 den sonra kullandım ilk android:)
  • quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar

şımdı acayıp koyu bır se tutkunuyum. k850 kullanıyorum hanı tabırı caizse aşık olmuştum xperia da aynen oyle benım ıcın samy iph lg vs hepsı fasa fiso

şimdı x12 çıkacak 12 olmasına rağmen bir eksık bir fazla cok artısı olmayacak ekran ve android vs.

hanı beklemye değermı?

bu kulaklık ve dış ses olayı gercek anlamda duzeldımı

sonra ben bu root moot ışlerınden anlamam se sitesınden guncellenıyormu?
    bu rootların bır zararı varmı*
    şuan teknosa da 1199
    1089 5 taksıtte vatanda buldum biraz ıcımı rahatlatın lutfen
    arkadaşım samy i9000 s aldı çatlatmam gerek

saygılar

arkadaşım şu anda hepsiburada 1110 tl ye satıyor ayrıca 6-8 taksitte %10 world puan veriyor. bilgine...

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telceperickq10&categoryId=371946

nihayet benı bırı fark ettı. sapol kardeş bunu değerlendırecem lakın bu ses problemı ne durumda yane bırı de cıkıp net bır şey soyeleyemıyor bu benı korkutuyor. x12 beklemek mı gerek acaba
    hanı canlısını alıp konuşama şansım da olmadı ama dış sesı medıa m. da actığımda yertelı gelmıştı bana tabı kulaklık sesı nasıl test edemedım

şoyle bırı gercekten ıc rahatlatıcı bır şey yazsada gıdıp alsam artık hergece ruyamda gormek ıstemıyorum

saygılar

ses olayına gelince kesinlikle tavsiye ederim kulaklık sesi çok iyi suan benimki kayıtlı olmadıgı için ahize sesini test edemiyorum ama kulaklık sesi gerçekten iyi ekranda öyle dış seside bana göre iyi ben cihazın pek bi eksisini göremedim x12.yi bende istiyorum ama şimdilik x10 ;)

• yurt dışından geleçek bi yakınım tanıdıgım olsa :D hemen kayıtsız bir android kitliycem kendime de zor gelen yok
  • quote:

quote:

quote:

Hocam benim kutunun da bandrolü açılmamıştı. Hatta dedimki evde ben kendim açacağımi heyecan olsun diye.

Yani bandrolü ben kestim öyle açtım. Ama bu aksesuarların kimsede çıkmaması çok ilginç.

Bandrol ne bandroluydu? asya telekom, telpa v.b. falan mı yoksa başka mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

yurt dışından geleçek bi yakınım tanıdıgım olsa :D hemen kayıtsız bir android kitliycem kendime de zor gelen yok

yurtdışındaki arkadaşlarım telefonları kontratsız alamadıklarını söylüyorlar, peki alan nasıl alıyor????
  • ebay vb + kontratsız satan teknoloji magzalarından alıyorlar
    indirim isteyene magzalar indirimde yapıyor.

ben istesem cihaz gelir ama dayımda teyzemde halamda yengemde :D hiç kimse parasını almaz bende bu durumu kabul etmediğim için iş yatıyor içim rahat etmiyor kalsın diyorum yoksa x10 çoktan eskitmiştim

birde ailecek geldikleri için bi kaç telefonu aynı anda kaydettire bilme şansımda oluyor x10 vivaz satio :D
  • ben amerikadan aldım x10 u

içinden kılıf çıktı şarj cihazı kablo kulaklık

usb stick aparatı

ekran sticker çıktı onu almayı unuttum kontrol ederken :)

şansıma tükürem :)

sizde usb stick çıktımı micro sd yi içine takıp pc ye bağlanıyor katlanır birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboas

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

ha demek sticker dediğiniz şey ekran koruması, vay be o bile çıktı demek çok iyiymiş, kılıfta oldukça şık ve güzelmiş

hayırlı olsun..

beyaz rengi telde nasıl duruyo usta

niye bana sordun dayı, ben x10 kullanmıyorum ki
  • Ayakta uyumuşuz valla.Milletin kutudan neler çıkmış

Sticker bari çıkaydı ya
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.