Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

arkadaşlar ben hepsiburada dan şu ürünü aldımhttp://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-steinheil-anti-parmak-izi-onleyici-ekran-koruyucu-sony-ericsson-xperia-x10/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilifssteinx10

sizce nasıldır?anti permak izi falan diyor kullanan varmı

şu ürün çok dikkatimi çektihttp://www.hepsiburada.com/Liste/zagg-invisible-shield-sony-ericsson-xperia-x10-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-on-/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilzaggx10 ama fiyatı pahalı geldi
    bu ürünü kullanan varmı ve zahmet olmazsa bi telefonunun fotoraf ını çekip koyabilirmi

Şimdi sipariş verecekken dikkatimi çekti. Diğer telefonlarda full body derken bunda sadece ön diyor arkadaşlar. Gerçekten sadece ekran için mi var?

Siyah X10'a şu kılıftan aldım. Renk Bordo.

http://forum.donanimhaber.com/m_44717450/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44717450

Ekrana da bunu alırsam tam olacak.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-steinheil-anti-parmak-izi-onleyici-ekran-koruyucu-sony-ericsson-xperia-x10/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilifssteinx10

Aldığın kııftan memnun musun yorumlarını özellikle merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

Katzé

bune hiz c905 >N8> simdi x10 yanlis gormuyorsam

Ayrıca N8'den sonra W995 ve X6 da kullandım, ben de biraz maymun iştahı vardır.

Ya bu arada arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları nasıl kapatacağız? Ortadaki tuşa basılı tutunca açık uygulamalar gözüküyor ama halbuki onlardan çıktım.

Onlar açık uygulamalr değil son açtığın prog. kolay ulaşım.
    ek yazılım kullanmıyorsan
    ayarlar/uygulamaayarları/çalışan programlar

dan görebilirsin

Teşekkür ederim. Bu iyi oldu, ben de açık uygulamalar sanmıştım, Symbian'dan sonra afalladım biraz.

Bu arada telefona yumuşak silikon kılıf siparişi verdim 10 TL'ye. Daha önceki aldığım sertti ve deklanşör tuşuna sürekli basıyordu sıktığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

Arkadaşlar sabahtan beri forumu okuyorum kusucam artık :) şimdi şunu öğrenmek istiyorum bende iphone dan vazgeçip bu telefonu alıcam büyük ihtimalle zaten 10 yıla yakın sony ericsson kullandım.Şimdi sorum şu bu telefonu yeni alırken android 1.6 yüklü mü olucak yoksa 2.1 mi umarım son versiyon yüklü olur tekrardan bu versiyon yükseltmeyle uğraşmim kaç ay olmuş çıkalı zaten bilen varsa söyleyebilir mi?

1,6 yüklü alınca şarjı doldur pc ye bağla sony nin web sitesine girip 2.1 e güncelle

---

Benimde bir sorum var

Mesaj yazarken klavye geliyorya arkadaşlar tam boy Q klavye yerine nokia daki gibi. 3 tuşlu klavye varmı.

Anlatabildim mi Örnek 1 numarasında ABC var 2 de DEF bunun gibi.. sayısal tuşlar üzerine harfler.

1.6 da iken marketten indirmiştim böyle bir klayye "better keyboard" olabilir yada slide ID gibi birşeydi. dediğinin yanında başka dizilimler de secebiliyordun ama 2.1 de tekrar vaktim olmadı aramadım.

• Selam Arkadaşlar Telefonuma attıgım programları veya resimleri telefonda göremiyorum nasıl görmemı saglayabılırım yardımcı olursanız sewinirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Katzé

Ya bu arada arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları nasıl kapatacağız? Ortadaki tuşa basılı tutunca açık uygulamalar gözüküyor ama halbuki onlardan çıktım.

dan görebilirsin

Teşekkür ederim. Bu iyi oldu, ben de açık uygulamalar sanmıştım, Symbian'dan sonra afalladım biraz.

Bu arada telefona yumuşak silikon kılıf siparişi verdim 10 TL'ye. Daha önceki aldığım sertti ve deklanşör tuşuna sürekli basıyordu sıktığı için.

http://www.hepsiburada.com/Liste/zagg-invisible-shield-sony-ericsson-xperia-x10-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-on-/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilzaggx10
    Ben sadece bunu alsam telefonu korur mu?
    Hocam silikon kılıf siparişi verdiğiniz siteyi yazarsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Bu ne ya nerdeyse yedek bi telefon daha çıkacak

• quote:

@ se_rontome

Teşekkür ederim. Ahize sesinden ben de şikayetçiyim. Ahize sesi baya kısık, ben de kulaklarımdan şüpheleniyordum meğer herkeste varmış bu kısıklık. Ortam biraz gürültülü olduğu zaman duymak zorlaşıyor. Aslında yazılımla halledilebilecek bir sorun neden inat ediyorlar anlamış değilim. Karşı tarafa ses giderken yok da gelirken sorun var, o da sesin kısıklığı maalesef.

Bu da benim incim.

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

kardeş cok teşekkur ederım demek x12 beklemek gerek

• arkadaşlar merhabalar.benim biraz uzunca bi soru olacak.cevaplarsanız çok sevinirim.
    ben 2 haftadır bu cihazı kullanıyorum.dün anca vaktim oldu cihazla ilgilenmek için.versiyonu 2.1 yaptım.şimdi sorularım şunlar;
    1) şimdi telefonum daha yeni olduğu için işe yarar programlar ve ayarlar olarak neler yapmam gerekir ilk etapta,neler önerirsiniz?
    2) mesela telefondan market uygulamalarına bakıyorumda iphone daki gibi çok işlevsel uygulamalar bulamıyorum.( tv kanalları , oyunlar vs. ) bu uygulamaları sadece telefonda market menüsündenmi indirebilirim,yoksa android uygulamaları ve oyunları indirebileceğim başka yerlermi var? eğer varsa buralardan nasıl indirimler yapabiliyoruz? iphone lardaki gibi bi jealbreak işlemi falan yapmak gerekiyormu?
    3) market te oyun aradığımda mesela asphalt , nfs tarzı oyunları ara butonundan arıyorum ama markette saçma sapan şeyler çıkıyo.oyunların wallpaper ları falan gibi.ama oyunlara ulaşamıyorum.bu tarz kaliteli oyunları nerelerden ve nasıl indirip kurmalıyım?
    4) telefonu daha kullanışlı hale getiricek ve zamanımı telefonda daha güzel geçirebileceğim uygulamalar ve oyunlar varmıdır?

şimdilik sorularım bunlar arkadaşlar.dediğim gibi daha yeni başlıyorum teli kullanmaya,o yüzden sordum bunları.cevaplayanlardan Allah razı olsun,sağolasınız...

• s.e xperia x10 nun sesi çok mu düşük yoksa abartıyolarmı konuşurken sesi nasıl acaba söledikleri gibi düşük mü yoksa
  • Xperia X10 MIUI Özel Rom IPhone's

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

Takipte olun!
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-xperia-x10-miui-ozel-rom-iphone-s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Aralık 2010; 18:33:18 >

• Hocam 2.2 için değildir buda umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

quote:

quote:

quote:

Katzé

Asıl ben beğenmediğinizi

dan görebilirsin

http://www.hepsiburada.com/Liste/zagg-invisible-shield-sony-ericsson-xperia-x10-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-on-/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilzaggx10
    Ben sadece bunu alsam telefonu korur mu?
    Hocam silikon kılıf siparişi verdiğiniz siteyi yazarsanız

asıl ben beğenmediğiniz kılıfın ne olduğunu öğrenebilirmiyim. Ben de burada satılan sert bir kılıf alacaktım. bosuna almayayaım.

• Arkadaslar bu lınkler nekadar dogrudur bılemıyorum deneyen arkadaslar dogrulugu hakkında bılgı versın lutfen..... eger bı sorun yoksa 10-15 adet daha part var yazacagım... **** yerler rpdshr.com ve gerisi aynı

Weather Widget.apk
    Wallpaper Plus.apk
    Video Safe License.apk
    TasKiller.apk
    Spray Paint Can.apk
    SNesoid (SNES Emulator).apk
    Screenshot.apk
    Scan2PDF Mobile.apk
    Rotate Screen Unlock.apk
    Root Explorer.apk
    PhotoVault.apk
    Nesoid (SNES Emulator).apk
    My Backup Pro.apk
    Musical Pro.apk
    Music Sleep.apk
    IM+.apk
    Gensoid (Sega Emulator).apk
    GameBoid (GBA Emulator).apk
    FotMob 2009-2010.apk
    Camera ZOOM.apk
    App Vault.apk
    Advanced Taskmanager.apk

http://rapidshare.com/#!download|429dt|316853983|Android_-_Apps_-_Part_1.rar|4571

YouTube Downloader (2.2).apk
    Spy Camera (1.5.2).apk
    Snap Photo Pro (1.4).apk
    RepliGo Reader (1.4.0).apk
    Remote Desktop Client (1.0.1).apk
    Power Manager Full (1.5.9).apk
    PhoneMyPC (1.0.5).apk
    PdaNet (1.1.2).apk
    Open Home (2.6).apk
    Open Gesture (1.4.6).apk
    Lock 2.0 (2.2).apk
    iLightr – Virtual Lighter (1.0.0).apk
    FBReader (0.5.20).apk
    dxTop – Home Alternative (1.6.22).apk
    Documents To Go Full Version Key (2.000).apk
    Documents To Go (2.000).apk
    Bluex – Bluetooth Fileshare (1.0.3).apk
    Better Keyboard (2.3).apk
    Beautiful Widgets (1.46).apk
    Battery Status – Donate (1.2.1).apk
    AppManager Pro (1.0.0).apk

http://rapidshare.com/#!download|513cg|316854210|Android_-_Apps_-_Part_2.rar|12632

MusicOnline (1.7.9).apk
    Klaxon (2.2.2).apk
    IP Cam Viewer (2.4.7).apk
    Greed (1.0.6).apk
    Geodroid (0.8.2).apk
    FeedR Newsreader (1.0.31).apk
    Enigmanoid (0.4).apk
    Droid LivePlayer (1.0.5).apk
    DoggCatcher (1.0).apk
    CoPilot (8.0.0.328).apk
    CoPilot (8.0.0.327).apk
    Call Dock Bar (2.2).apk
    Bluetooth Fileshare (1.0.3).apk
    BetterCut (1.2.3).apk
    Battery Level (2.1.459).apk
    Backup (3.5.3).apk
    AndroMote Pro (1.2.3).apk
    Alarming! Alarm Clock (2.1.2).apk
    a2b – GPS (2.2.0).apk
    1 Click Direction (1.2.9).apk

http://rapidshare.com/#!download|617l35|316854650|Android_-_Apps_-_Part_3.rar|19425

Wikitude World Browser Premium (7.0).apk
    Web Copypaste Pro (1.4.1).apk
    Velox Pro (1.1.5).apk
    TrafficAlert2 (2.0).apk
    TouchDown (3.2.0011).apk
    Timesheet (1.1.0).apk
    Television (1.5.3).apk
    StreamFurious (1.0).apk
    SPB TV (1.1.0).apk
    SoundManager (2.0.0).apk
    Sherpa (1.0).apk
    Pure Calendar (1.3.1).apk
    PhoneRecorder (1.1.3).apk
    PhoneMyPC (1.0.2).apk
    NightStand (1.2.0).apk
    NFL (1.0).apk
    MusicOnline (1.8.6).apk

http://rapidshare.com/#!download|527l33|316854815|Android_-_Apps_-_Part_4.rar|7250

Wireless Tether for Root Users (1.51).apk
    Voice Text (2.2).apk
    Usefull Switchers (1.2.4).apk
    Transition Effects.apk
    Smart Dialer T9 (1.0).apk
    SetCPU (1.3.0).apk
    OfficeSuite Viewer (1.0.52).apk
    My Backup Pro (2.0.1).apk
    Louder Volume Hack (2.0).apk
    iQuran Pro (1.0.8).apk
    Google maps (3.1.2).apk
    dxTop – Home Alternative (2.1.0).apk
    Desktop 3 Suite.apk
    Contacts Blast (1.8).apk
    Bloo (1.3.3).apk
    Bikini Camera (1.0.0).apk
    Babbler (1.3.1).apk
    Autostarts (1.1.2).apk
    Astro File Manager (1.3.13).apk
    Apps Desktop (1.2).apk

http://rapidshare.com/#!download|652tl|316855065|Android_-_Apps_-_Part_5.rar|10580

Weatherbug Elite (2.0.395).apk
    Weather Widget (2.5).apk
    Twidroid Pro (2.6.0).apk
    Root Manager (1.3).apk
    Remote RDP (1.8.5).apk
    PocketDJ (1.3.7).apk
    PhraseBook 18-in-1 (1.0.2).apk
    Open Home (2.8).apk
    eRay (2.15).apk
    Bloo (1.3.8b).apk
    Better Terminal Emulator Pro (1.53).apk

http://rapidshare.com/#!download|474l35|316855144|Android_-_Apps_-_Part_6.rar|4129

SpeedForge 3D (1.1.1).apk
    SnapPhoto Pro (1.4.6).apk
    Night at the Museum – Battle of the Smithsonian.apk
    Handcent SMS (2.3.2).apk
    EasyMoney (1.10).apk
    DroidLive Player v1.0.8.apk
    Collins English Dictionary.apk
    Beautiful Widgets Pack 2 (1.01).apk
    AndCam 3D (1.3).apk
    Advanced Taskmanager (3.4).apk

http://rapidshare.com/#!download|244tl2|316855380|Android_-_Apps_-_Part_7.rar|11190

Gblocker (1.1.7).apk
    FaceBook (1.0).apk
    Eray Real Task Monitor (2.1.4).apk
    Concise Oxford English Dictionary (11th version).apk
    Collage Creator (5.6).apk
    ClearMe (1.0).apk
    Camera Widget (1.0.1).apk
    BeyondPod Unlockkey.apk
    BeyondPod (1.5.6).apk
    Battery Time (1.2).apk
    Battery Monitor (1.0.5).apk
    AnyRSS reader Widget (2.5).apk
    AnonymousEmail (1.0.0).apk
    aniWidget (3.2.4).apk
    Androffice (0.98).apk

http://rapidshare.com/#!download|708l33|316855457|Android_-_Apps_-_Part_8.rar|3471

Weather Forecast Widget Unlocker (2.4.1).apk
    Ultra Notes Enhanced (2.2).apk
    Top 100’s by Year (1.0.0).apk
    Tether Blu (1.0.2).apk
    Smart Monitor (1.5).apk
    ReaderScope (1.1).apk
    Pure Messenger Widget (1.0.0).apk
    PicSay Pro (1.3.2).apk
    nuTsie iTunes Music Player (1.0).apk
    MobileWrite (1.0).apk
    MemoryUp Professional 2.70.apk
    Loops (1.0).apk
    Kingsoft Powerword (1.0).apk
    In Case of Emergency (1.1).apk
    Gphone Mangager (1.6.3).apk

http://rapidshare.com/#!download|153l32|316855629|Android_-_Apps_-_Part_9.rar|8243

The Game Of Life (1.0).apk
    Stealth Recorder (1.0).apk
    Splash ID Password Manager (4.6).apk
    Sherrif Android (2.27).apk
    Pure Calendar Grid (1.06).apk
    Maverick Pro (1.1.1).apk
    Dual Mount SD Widget (1.6).apk
    Contacts2Sim Pro (1.4).apk
    AppControl ( 1.4.5).apk

http://rapidshare.com/#!download|781l34|316855782|Android_-_Apps_-_Part_10.rar|6698

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykucukaydin -- 14 Aralık 2010; 0:05:22 >

• market.apk yok varsa muhtemelen son uygulamalar indiremezsiniz. But you can always download the apk files from the top 3 android apk providers. Ancak her zaman ilk 3 android apk sağlayıcılarından apk dosyaları indirebilirsiniz.

While browsing web i came accross 3 different websites which allow us to download android apk in seconds. Tarama web i bize saniyede android apk indirmelerine izin 3 farklı web sitelerinde gelirken. The best of all is these website update regularly which means you won't be left behind for getting a perticular app. En iyisi bu web sitesi size bir perticular uygulaması almak için geride olmayacak yani düzenli güncelleştirmesidir.

1-) Android Freeware.org 1 -) Freeware.org Android

Android Freeware Directory is an Internet directory, which is aimed to collect and categorize free software and other freeware resources for Android-based phones. Android Freeware Directory toplamak ve Android tabanlı telefonlar için ücretsiz yazılım ve diğer ücretsiz kaynaklar kategorize amaçlayan bir İnternet dizin vardır. You can download over 1000 apk’s Eğer's apk 1000 indirebilirsiniz üzerinde
    2-) Freeware 4 Android.com 2 -) 4 Freeware Android.com

Download the most popular android app Download en popüler android app
    3-) Free Androidware.com 3 -) Ücretsiz Androidware.com

One of the largest android apk directory with lots of Android theme, wallpaper, skin, application and games. Android tema, duvar kağıdı, cildi, uygulama ve oyun dolu büyük android apk dizinin biri.
    4-) Android Downloadz 4 -) Android Downloadz

Another great site with a lot of android downloads including apk's , wallpaper, ringtones, and utilities for pc. apk's, duvar kağıdı, zil sesleri ve programları pc dahil android indirme birçok başka büyük bir site.

5-) Android-APK.info 5 -) Android APK.info

Another great website which provides you with most of the android apks. android apks çoğu sağlar Başka büyük web sitesi.

• Sony Ericsson Dokunmatik telefonlar için yeni site!
    Birçok oyun&uygulamalar mevcut!

http://touch.sonyericsson.com/tr_TR/web/tr/home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 14 Aralık 2010; 2:24:24 >
  • peki arkdaşlar hiç dokunmatiğini n8 ile karşılaştırma şansı yakalıyanlar oldu mu? n8 gbise dokunmatiğigüzel ama 5800 gibi basmatik ise bi sonraki seriyi beklemekte yarar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62
    peki arkdaşlar hiç dokunmatiğini n8 ile karşılaştırma şansı yakalıyanlar oldu mu? n8 gbise dokunmatiğigüzel ama 5800 gibi basmatik ise bi sonraki seriyi beklemekte yarar var

5800 rezistif , X10 kapasitif
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

peki arkdaşlar hiç dokunmatiğini n8 ile karşılaştırma şansı yakalıyanlar oldu mu? n8 gbise dokunmatiğigüzel ama 5800 gibi basmatik ise bi sonraki seriyi beklemekte yarar var

? bu ikisinin farkı ne bide n8 hangi katogoride?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

? bu ikisinin farkı ne bide n8 hangi katogoride?

Senin dediğin gibi
    5800 da baskı yapman lazım kalem de kullanılabilir

x1o da hafifçe dokunman yeterli, kalem gibi sert nesneleri ekram tanımaz)

n8,x10 kapasitif ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 14 Aralık 2010; 6:36:19 >

• nokia kapasitif ekranlardaki dokunmaigi cok kotu..
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.