Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurcan38

klavye hakkında ne düşünüyorsunuz? yükleyip kaldırdığım bir program ile uçtu diye düşünüyorum. klavyeyi tekrar geri kazanabilirmiyim? onun dışında problem yok.
    teşekkürler

mesaj yazarken yazı yazdığın kısıma parmağınla uzun süre dokunduğun zaman metin düzenle ekranı gelir.burdan giriş yöntemi adı altında klavye seçimini yapabilirsin.
  • Arkadaşlar benim x10 la bilgisayara bağlanamıyorum. Fabrika ayarlarına geri döndüm yine olmadı ne yapmam lazım USB kablosunu taktımmı sadece şarz ediyor telefonu yardım edermisiniz. Eskiden bağlana biliyordum. 2.1 yüklü telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fora61

Arkadaşlar benim x10 la bilgisayara bağlanamıyorum. Fabrika ayarlarına geri döndüm yine olmadı ne yapmam lazım USB kablosunu taktımmı sadece şarz ediyor telefonu yardım edermisiniz. Eskiden bağlana biliyordum. 2.1 yüklü telefona.

PC ye bağladıktan sonra telefona bildirim gelir.Şarj et,bilgisayara bağlan vb. telefondan bilgisayara bağlan(başka birşey de olabilir) o seçeneği seçince olması gerek
  • Yok hocam hiç bir bildirim gelmiyo telefona sadece şarz oluyor. Eskiden geliyodu ne olduysa şimdi gelmiyor anlamadım gitti bu işi.
  • Başka bir kablo ile denediniz mi? Ya da başka bir bilgisayara takmayı?
  • Denedim hocam başka kabloylada denedim başka bilgisayarlada bu sorunla sadece ben karşılaştım heralde.
  • Yeni kurduğunuz veya kaldırdığınız bir programın buna sebep olma ihtimali var mı peki?

• Bende öyle düşündüm ama fabrika ayarlarına geri döndürdüm telefonu yine değişen bişe olmadı kimse bilmıyormu bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

http://www.hepsiburada.com/Liste/zagg-invisible-shield-sony-ericsson-xperia-x10-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-on-arka/ProductDetails.aspx?productId=telkilzaggx10&categoryId=16102

Telefonun önünde minik çizgiler var.Daha da geç ekran koruyucu almaya karar verdim.50tl bütce ayırdım.Sizce bunu alsam yeterli olurmu veya

http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-steinheil-anti-parmak-izi-onleyici-ekran-koruyucu-sony-ericsson-xperia-x10/ProductDetails.aspx?productId=telkilifssteinx10&categoryId=16102

Bunu mu alayım yetmez derseniz silikon kılıf ta alacağım

Hocam ben çok baktım bence silikon kılıf telefonu çok kaba gösteriyor. Ben forumdan bir arkadaşın sattığı şu (tıkla) kapaktan aldım. Üzerine de senin yukarıda linkini verdiğin anti parmak izi önleyici alırsan süper olur. Ama eğer invisible-shield alacaksan o zaman ne bahsini ettiğim koruyucu kapağa ne de silikona ihtiyaç var...

• arkadaşlar yurtdışından xperia x10 geliyorda sony ericsonnlarda simlock olayı falan varmı yoksa sadece kayıt ettirip kullanabiliyormuyum?cevabınızı bekliyorum
  • Telefonu bilgisayara bağlayıp, göndereceğimiz mesajları bilgisayar üzerinden yazmaya yarayan bi program var mı?

Nokia'da Ovi Suite bu işi yapıyordu. PC Companion'da yok sanırım bu işlev.
  • Herkese iyi geceler iyi forumlar...

Bir konuda fikir almak istiyorum AppStoreHQ diye bi site var acep oradan uygulamalari indirebilen varmi?

Bir çok uygulama var ama indirme sansim olmadi simdiye kadar? Bakip yardimci olabilecek bi arkadas varmı veya o siteyi bilen kullanan varmi?
  • quote:

Bende öyle düşündüm ama fabrika ayarlarına geri döndürdüm telefonu yine değişen bişe olmadı kimse bilmıyormu bu sorunu

Kimsenin bir bilgisi yokmu arakadaşlar bu konu hakkında telefon sadece şarz oluyor USB kablosunu takınca.
  • quote:

quote:

Bende öyle düşündüm ama fabrika ayarlarına geri döndürdüm telefonu yine değişen bişe olmadı kimse bilmıyormu bu sorunu

Kimsenin bir bilgisi yokmu arakadaşlar bu konu hakkında telefon sadece şarz oluyor USB kablosunu takınca.

Başka bi bilgisayarda denemeyi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/zagg-invisible-shield-sony-ericsson-xperia-x10-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-on-arka/ProductDetails.aspx?productId=telkilzaggx10&categoryId=16102

Telefonun önünde minik çizgiler var.Daha da geç ekran koruyucu almaya karar verdim.50tl bütce ayırdım.Sizce bunu alsam yeterli olurmu veya

http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-steinheil-anti-parmak-izi-onleyici-ekran-koruyucu-sony-ericsson-xperia-x10/ProductDetails.aspx?productId=telkilifssteinx10&categoryId=16102

Bunu mu alayım yetmez derseniz silikon kılıf ta alacağım

Hocam ben çok baktım bence silikon kılıf telefonu çok kaba gösteriyor. Ben forumdan bir arkadaşın sattığı şu (tıkla) kapaktan aldım. Üzerine de senin yukarıda linkini verdiğin anti parmak izi önleyici alırsan süper olur. Ama eğer invisible-shield alacaksan o zaman ne bahsini ettiğim koruyucu kapağa ne de silikona ihtiyaç var...

Hocam verdiğiniz linkteki ürün hoşuma gitmedi.Sanırım anti parmak izi önleyici alacağım veya invisible-sheld alabilirim ki insivible-sheld alacağım gibi

• Birde bu slide me market oluyor değilmi bilmediğimden soruyorum.Kablosuz nete bağlanarak yükleyebildim.Umarım fatura baya kabarık gelmez
    Angry bhirds i buldum ama ücretli idi.Linki olan varsa sevinirim.Ayriyeten önereceğiniz proğramlar var mı hertürlü
  • quote:

Birde bu slide me market oluyor değilmi bilmediğimden soruyorum.Kablosuz nete bağlanarak yükleyebildim.Umarım fatura baya kabarık gelmez
    Angry bhirds i buldum ama ücretli idi.Linki olan varsa sevinirim.Ayriyeten önereceğiniz proğramlar var mı hertürlü

Bu sitede yok yok...
    Üye ol, yükle ve kur.

http://www.googleandroid.gen.tr/forum.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhan359

arkadaşlar yurtdışından xperia x10 geliyorda sony ericsonnlarda simlock olayı falan varmı yoksa sadece kayıt ettirip kullanabiliyormuyum?cevabınızı bekliyorum

evet

benim öyle mesela

quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

Telefonu bilgisayara bağlayıp, göndereceğimiz mesajları bilgisayar üzerinden yazmaya yarayan bi program var mı?

Nokia'da Ovi Suite bu işi yapıyordu. PC Companion'da yok sanırım bu işlev.

şu sanırım

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-pc-suite-turkce

quote:

Arkadaşlar benim x10 la bilgisayara bağlanamıyorum. Fabrika ayarlarına geri döndüm yine olmadı ne yapmam lazım USB kablosunu taktımmı sadece şarz ediyor telefonu yardım edermisiniz. Eskiden bağlana biliyordum. 2.1 yüklü telefona.

tel açık kalsın

usb yi tak

en yukarda sağda saatin ordan elini aşa sürükle bildirim penceresinde ne yazar

usb bağlandı napayım die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 19 Aralık 2010; 1:41:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Birde bu slide me market oluyor değilmi bilmediğimden soruyorum.Kablosuz nete bağlanarak yükleyebildim.Umarım fatura baya kabarık gelmez

Bu sitede yok yok...
    Üye ol, yükle ve kur.

http://www.googleandroid.gen.tr/forum.php

burdaki tartışmalar yarıyor beni :D

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.