Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omergh

ewet arkadaşlar dün itibariyle bende minilendim yurt dışından ablama getirttim 480 tlye mal oldu burda 750den aşşağı olacağını zannetmiyorum

max . 600TL olur burda , ahaa yazdım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

ewet arkadaşlar dün itibariyle bende minilendim yurt dışından ablama getirttim 480 tlye mal oldu burda 750den aşşağı olacağını zannetmiyorum

Fazlası tutmaz, Samsung & LG işi götürüyor 200-250 TL lik dokunmatik ekranlıları

X10 Mini & Mini pro için FaceBook sayfası açtım
    Beğen & Öner

http://www.facebook.com/pages/Xperia-X10-Mini-X10-Mini-pro/145974915443639

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 21 Eylül 2010; 1:55:52 >

• bluetooth problemim hala dewam ediyor ne pcden bilge ne bilgden pcye bişey gönderemiyorum ayrıca marketten indirdiğim bluetooth file transfer programınıda çözemedim
    fiyat konusunda hala 750de ısrarlıyım zaten paralel ithalatla gelen teller şu an dediğiniz fiyatlarda lütfen ineceleyin
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x10-mini-fiyati,194017.html
    birde bu cihaz netten indirdiğim resimleri uygulamaları nereye atıyor bana tel hafızasına atıyomuş gibi geldi ki ben herşeyin sd kartta olmasını istiyorum marketten indirdiğim sen to sd card programınıda kullanamadım sadece programın ayarların ve nsl kullanacağını gösteriyo ama anlattıkları yapmak için gerekli seçimler ortada kısacası anlamadım ben bu işi

• quote:

bluetooth problemim hala dewam ediyor ne pcden bilge ne bilgden pcye bişey gönderemiyorum ayrıca marketten indirdiğim bluetooth file transfer programınıda çözemedim
    fiyat konusunda hala 750de ısrarlıyım zaten paralel ithalatla gelen teller şu an dediğiniz fiyatlarda lütfen ineceleyin
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x10-mini-fiyati,194017.html
    birde bu cihaz netten indirdiğim resimleri uygulamaları nereye atıyor bana tel hafızasına atıyomuş gibi geldi ki ben herşeyin sd kartta olmasını istiyorum marketten indirdiğim sen to sd card programınıda kullanamadım sadece programın ayarların ve nsl kullanacağını gösteriyo ama anlattıkları yapmak için gerekli seçimler ortada kısacası anlamadım ben bu işi

bende hala ısrarlıyım 600TL bile olmayacak. paralel ithalatçılar ŞUAN fırsattan İSTİFADE ettiği için bu fiyattan satıyorlar.

• umarım haklı çıkarsın seviniriz amerika fiyatı 300$

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

• 300$: 450 TL

150 TL de kar olsa 600 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

300$: 450 TL

150 TL de kar olsa 600 :D

150 tl kar
  • walla facebookum olsa ben de eklencem walla
  • quote:

2günde 45 kişi olduk HEDEF 1 milyon

destek benden de

• Şu an yeni miniden yazıyorum. Gerçekten inanılmaz keyifli bir alet. Pro almaya hiç gerek yok. Kesinlikle tavsiye ediyorum
  • 3g modem olarak nasıl kullancaz bu telefonu..

Birde ben telefonu takınca herhangi yazılım yüklenmiyor. Yazılımları başka nerden buluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

destek benden de

Hergün 40 kişi artıyor

• quote:

quote:

quote:

destek benden de

Hergün 40 kişi artıyor

artar ben bizim arkadaşları da ayarlıyım da

• Üye mi oluyoruz ne yapıyoruz bilmiyorum ama bende mini sahibi olarak destek veriyorum.

• youtube.com/watch?v=UoneuC1JM78

Video çekimi gece olduğu halde etkileyici

youtube.com/watch?v=4XQNC7tkJgo

• Benim incelememde pro nun ekran dokunmatigini zayf buldum. Mini aldım.
    Ama şunuda unutmayalım mini nin pilini deiştirmek icin tornavida falan lazım resimleri verildi daha önce.
    onun dışında bi fark görmedim.

Mini :
    Telefon
    Ses kalitesi cok yüksek. Rehber,numara girerek arama,konusma esnasındaki kullanım cok kolay. ayrıca konusma esnasında ışık sensörünü kullanıyor bu cok hoş. kulagınıza götürdügünüz an ekran kararıyor düğmelere basılmıyor konusma esnasında telefonu kulagınızdan ayırıp ekrana baktıgınız an ekran acılıyor. Çok yararlı bi özellik olmuş.

Pil : Deneme şansım olmadı henüz ancak : Android ilk kez kullandıgım icin şaşırdım. Hangi program pili ne kadar harcıyor vs gibi cok ayrıntılı pil bilgileri mevcut.

Wifi : Performans çok iyi ısınmıyor. Cihazı hızıyla birleşince harika olmuş.

Bluetooth : Ayrtınlı ayar yapabilmesi güzel. Dosyatransferine vakit ayıramadım. Bluetooth kulaklık samsung vardı armaniden kalma. Sorunsuz baglandı kullanıyorum performans cok iyi. Tepkileri cok hızlı

Kamera : Kalite ve kamera hızı muazzam. Ancak zoom u bile bulamadım Kamerayı ac bas cek ister rehbere ata ister kaydet. Ayrıntıya girilmemiş. Biri sormuştu sanırım. Sd ye kaydediyor. Sitesinden indirdiginiz sync programı ile cok kolay ulaşıyorsunuz.

Şebeke bağlantısı cok güzel kolay. ve siz istemediginiz sürece yannışlıkla bile acmıyor baglanmıyor. Bu özellik omniada başıma dert olmuştu bi ara.

Gps : nete ihtiyac duyuyor dahili gps yok. Gps olarak cihazı kullanamazsınız bunu unutun.

Android market : Ucretsiz yüzlerce program var. Ve her programdan en az 4-5 çeşit. File manager dan widget lere kadar. Task switcherlara kadar ceşit ceşit ve hepsi ucretsiz. windows mobile den hicbir eksigi yok. Tamamen ücretsiz oldugu icin iphone nun marketine hertürlü basar.

Mail : performans mükemmel. pop mailler hotmail hicbir sorun cıkarmadan calısıyor. gmail den bahsetmeye gerekyok cok güzel programı standartda var zaten.
    Msn sorunsuz stabil. Hızlı

Bu arada cihazı sadece resimden görmüş arkadaşlara yazıyorum bunu. Telefoncuya gidip cihazı elinize aldıgınızda şok olacaksınız.

Aklıma gelenler bunlar soru sormak isterseniz pm atın cok bakamıyorum buraya. ama cevabı burdan yazarım herkes okur.

• video çekimi de oldukça iyiymiş cihazın
  • arkadaşlar sadece şebeke üzerindenmi gpse bağlanılıyor acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

destek benden de

Hergün 40 kişi artıyor

artar ben bizim arkadaşları da ayarlıyım da

125 kişiyiz, Türkiye diye açtık yabancı kaynıyor hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 24 Eylül 2010; 23:55:31 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.