Şimdi Ara

SONY EX1 - Z4500?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. İki LCD modeli arasında sıkıştım kaldım. Teknik özellikler açısından (dvd, dvix,PC İçin) hangi paneli tavsiye edersiniz. Fiyat olarak birbirine yakınlar.

Karar veremiyorum. Yardım...

• quote:

Orjinalden alıntı: joven

siz tavsiyem sony alacaksanız X4500 Z serisi 200 hz desteği iyi gibi gözüksede panel işlemcisi X4500 daha başarılı

Kesinlikle ''X'' Serisi daha HIGH Bir panel ve işleyişi yazılımı ve modulu çok çok iyi-Z4500 200Hz ama avrupada bu kıyaslama yapılabiliyo ülkemiz açısından 200Hz bi +canlı analiz edemedim
  • Bu noktada pio krl 46 tavsiye edilebilir mi?
  • İkiside hıgh seridir X biraz daha iyidir yeni gelicek Z5500 bakmaktada fayda var , saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Mayıs 2009; 23:41:34 >
  • quote:

Bu noktada pio krl 46 tavsiye edilebilir mi?

+1

bundan 4-5 ay önce fiyatı 5800 tl civarıydı şimdi 4500 e düştü..bence 4500 e alınacak en iyi lcd krl46v
  • Dostum alırım almasınada öyle durur panel yeni evi daha kurmadım , bir bilemedin iki ay içinde alıcam Sony Z5500 kullanıcı yorumlarını bekliyorum , saygılar...
  • allah kolaylık versin ev kurmak zor iş..bende 2-3 aya alıcam toplıyım bi kendimi fiyatlarda iner biraz o zaman bakarız..bu arada z5500 çıkış tarihi ne zaman?nette herhangibir döküman,test vs. varmı takip ettiğin ?
  • Sağolasın , Z5500 ilgili henüz ciddi testler ve uzman görüşü yayınlanmadı biraz daha beklemek gerekicek Pıoneer'la aralarında fiyat farkı olacağı kesin ama.
  • Pioneer linkinide verelim tam olsun
    http://forum.donanimhaber.com/m_31502357/tm.htm
  • pioneer.uk dan pioneer ın pdf sini indirdim demin..enteresandır 5090-6090 daha eski olmasına rağmen dlna var 46v de yok nedense ? dükkanı kapatıyolar diye malzemeden mi çaldı bu pioneer gerçi japonlar yapmaz böle bişi kore olsa anlarım ama
  • sn arkadaşım,

ben çok önce bu ürünleri görmüş ve yorum yazmıştım.

bir kere her iki cihaz kullanım amaçları açısından birbirlerinden çok farklı avantajlar taşıyor.
    Z serisi 200Hz olmasından dolayı motion sahnelerde bir ayrıcalığa sahipken , EX serisi kablosuz 1080 görüntü aktarabilmesiyle istediğiniz zaman odanın içerisinde TV ye yer değiştirme avantajı getiriyor. Bununla beraber EX serisinde çeşitli cihazların kablosunu yetiştiremedim, yada cihazı duvara astım herhangi bir kablo takıp-çıkarmak için ikinci kişi bulmak zorunda değilsiniz. Yani inanılmaz derecede kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu özelliğe hayran kaldığımı çok önce belirtmiştim.

Daha sonra bu Wireless 1080 görüntü aktarma teknolojisi işini araştırdım ve ilk uygulayanın Sony olduğunu da öğrendim. Ancak 2009 yada 2010 yılında Panasonic'in de bu konuda çalışmaları bulunuyor ve modellerine eklemeye başlayacaklar.

Sözün özüne gelirsek şu yada bu model demek kolay değil. ihtiyaçlarınızı veya odanızın durumunu düşünerek buna siz karar vermelisiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozant

Selam. İki LCD modeli arasında sıkıştım kaldım. Teknik özellikler açısından (dvd, dvix,PC İçin) hangi paneli tavsiye edersiniz. Fiyat olarak birbirine yakınlar.

Karar veremiyorum. Yardım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.