Şimdi Ara

Sony garanti sorunu. tecrubesi olanlar! lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 23 Ağustosta garantiye vermiştm telefonu, KVK ya...
    telefon sony garantili.

bugun msj geldi. şu yazıyor.
    Sayın Müşterimiz ; Cihazınızda Darbe/Kırık tespit edilmiştir. Onarım işlemlerinin başlayabilmesi için onarım ücretine onay verilmesi beklenmektedir.Onayınız sonrasında, onarım esnasında ücret artışı sözkonusu olabilir. Onarım ücretine onay vermek için fiyat@kvkteknikservis.com adresine mail atabilirsiniz. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
    Garanti Durumu:
    Garanti Harici
    Departman Statüsü: Fiyat Onay Bekliyor - Darbe / Kırık
    Fiyat Onay Açıklama: kullanıcı kaynaklı darbeden dolayı ekran sararma vardır ekran ücreti verilebilir.
    Fatura Bilgisi: 551 TL

ekranı ben sarartmısım. ekran yavaş yavaş sarardı. ben bunlara nasıl takla arttırabılırım. hangi mahkemeye falan gitmem gerek !

• tüketici mahkemesi mi yoksa tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım ?
  • Cihazı düşürmüş isen garanti karşılamaz mahkeme bir fayda vermez firma her türlü kendini aklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motti79

Cihazı düşürmüş isen garanti karşılamaz mahkeme bir fayda vermez firma her türlü kendini aklar

dostum düşmeyle ekran mı sararır kaldıki düşmeyen telefon mu var. köşede bir çizik oldumu hemen garanti dışı yapıştır
  • Neredeyse her serviste geçerli,cihazda darbe varsa garanti dışı kalıyor.Düşmeyen telefon da kişiden kişiye değişir.İsterseniz hakem heyetine başvurabilirsiniz,ancak biraz uzun zaman sonra sonuç alırsınız,ve büyük ihtimalle de alacağınız sonuç bir işe yaramayacaktır
  • Ankara teleservice veyahut izmir teleservice gonder kvk banada aynısını yapti sony ile görüştüm baska servis onerisi yapti suan anakart değişimi verdiler.

• Hiena1 kullanıcısına yanıt
    dostum kvkyla falan uğraşma direkt sony ile iletişim kur. bana da zamanında üretim hatası olan bir aylık telefonumun ekranı için 302 tl dediler mal gibi ödedim.
  • beyler sony ile görüştüm istanbul teleservise yolladım. eğer yapmazsa şikayet edeceğim. telefonda oraya ait darp izi yok !!!!! bu kadar kolay lokma değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralfox

Ankara teleservice veyahut izmir teleservice gonder kvk banada aynısını yapti sony ile görüştüm baska servis onerisi yapti suan anakart değişimi verdiler.

istanbul teleservise yolladım.
  • bölge tüketici hakem heyetine detaylı resimler ve benzer sorun yaşayanların forum yazılarını veya google araştırmalarını dosyana ekleyip gönder uzatmadan seni haklı cıkarırlar ve paranı her türlü alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayaMk

dostum kvkyla falan uğraşma direkt sony ile iletişim kur. bana da zamanında üretim hatası olan bir aylık telefonumun ekranı için 302 tl dediler mal gibi ödedim.

sony hiçbir şey yapmıyor dostum....
  • Hiena1 kullanıcısına yanıt
    şahsen benim için ve sony eurosa'yı aramam gerektiğini söyleyen kişi için yaptılar. bana "sony'i aradım iki saat sonra parçası geldi yazdı" dedi, ben de gaza gelip aradım 36 gün boyunca "swap cihaz bekliyor" olan duruma aradığım günün akşamı "cihazınız yenisiyle değiştirilmiştir yeni imei" notu düştüler. telefonu klargoya verdiler araya bayram girdiği için alamadım.
  • KayaMk kullanıcısına yanıt
    Banada anakart değişimi felan verdiler bayram arasi diye alamadim daha parca bekliyor insallah bayram sonrası parca gelmiş olurda bari

• Kvk kadar ahlaksiz işten anlamayan servis görmedim saglam cihazi bozup gonderiyorlar siz siz olun acemi kvk ile ugrasmayin.teleservis en azindan ustalik uzmanlik servis konusunda tek ve işin ehli

• evet arkadaşlar KVK'nın yapmadığı işleri TELESERVİS yaptı helal olsun ! lakin ekranorjinalliğini nasıl kontrol edebilirim şüpleniyorum malum Türkiyede yaşıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.