Şimdi Ara

SONY IXPERIA Z5 Bİ BAKARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony xperia z5 almak istiyorum kullanan varmı + lari - leri nelerdir almalıyım memnunmusunuz veya onun yerine bunu alabilirsin diyen görüşlerinizi paylasirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel telefon hocam baya bir şık. Ben z3 kullanıyorum baya memnunum z5 benimkinden daha iyi olduğuna göre?
  • sony kesinlikle almayın, ilk defa böyle olaylar başıma geldi. servisi ve sony'nin kendisi rezalet şekilde ilgisiz. tüm telefonlarında kronik kasa açıklığı problemi var. kasaları aşırı derecede kötü.

kendilerine 1-2 hafta önce dava açtım, sonucu bekliyorum. bu süreç zarfında şu anda 2 aydır telefonsuzum.

az önce sony'yi aradım artık birşeyler yapsınlar diye adamlar salladı resmen. ayrıca sürekli sistemde sorun var diyorlar, sistemleri bile kalitesiz.

UZUN LAFIN KISASI SONY'DEN UZAK DUR. BEN YANDIM SİZ YANMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 27 Temmuz 2016; 14:18:17 >
  • Kronik olarak bazı cihazlarda kasa açılma sorunu var deniliyor.Z2 kullandım ve şuanda Z3 kullanıyorum,kamerası biraz eski sadece,onun dışında iki cihazda da kronik bir problemle karşılaşmadım.Bence alın hocam yukarıda da söylendiği gibi cihaz çok şık + suya dayanıklı + sony arayüz akıcılığı + bataryası da kolay kolay bitmiyor hocam stamina sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumurtacii

Arkadaşlar Sony xperia z5 almak istiyorum kullanan varmı + lari - leri nelerdir almalıyım memnunmusunuz veya onun yerine bunu alabilirsin diyen görüşlerinizi paylasirmisiniz

Hocam eğer vaktin varsa zenfone 3 modellerini bekleyebilirsin kronik sorunlarla karlışma korkusu varsa o kadar para verip saçma sapan sorunlarla karşılamak tuhaf olur zenfone 3 serileri ne zaman gelecek tam bilmiyorum ama Eylül gibi tahminimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen şans işi benim kaç senelik Xperia P'm Galaxy S3 tokatlıyo,ekranı kırılan Z3'üm zaten bir titandı nerdeyse.Ekranı kırılmasa 2 sene daha stabil bir şekilde kullanıcağımı düşünüyorum.Ben bu 2 Sony tecrübemden sonra tekrar Sony düşünüyorum niye beni memnun etti ve yüz üstü bırakmadı.Ama başta dediğim gibi tamamen şans işi sonuçta teknolojik bir makine alıyorsunuz.

Z5 almıcaksanda kesinlikle kararını Iphone 6'dan yana kullanmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.