Şimdi Ara

Sony kredi kartımdan 0.10 GBP para çekti . ( 15 dakika da 7 kere )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son indirimler ile bir kaç oyun alayım dedim , her kredi kart bilgilerimi girip işlerimi hallettikten sonra bilgileri silerim. Zaten aydan aya anca 1 oyun alıyorum . Bugün tekrar denedim ve kart bilgilerinizi lüfen doğru girin gibisinden bir şeyler yazdı. Bende tekrar 7-8 kere denedim olmayınca vazgeçtim . Şimdi 7 tane mesaj geldi . '' kartınıdan 0.10 gbp para çekilmiştir '' diye . Bu durumu yaşayan var mı aranızda ? Daha önceden oyun almıştım kredi kartımla bu sefer kabul etmedi ve durum böyle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 15 Temmuz 2016; 13:18:55 >

• Sorunun ana kaynağı alışveriş yaptıktan sonra kart bilgilerini silip tekrar geri girmektir. Kartınızı her defasında sisteme okuttuğunuzda bir provizyon ücreti çekilir. Bir hatadan dolayı kartınız okunmadıysa bu denemeleriniz doğrultusunda bu ücretler sonsuza değin gider. Size tavsiyem kart bilgilerinizi bir kere girdikten sonra bir daha silmemeniz olacaktır. Bu şekilde çekilen provizyon ücretsi yarım saat içerisinde kartınıza geri yüklenir. Aksi takdir bu tarz sorunları sıkça yaşabilirsiniz ve bu provizyon ücretleri yaşanan sayısız denemeden dolayı asla kartına geri yüklenmez
  • Her alisveristen sonra kart bilgilerini silmene gerek yok. Sistem kartin gecerli olup olmadigini kontrol etmek icin bir miktar para ceker. Bu tutar 1 hafta veya 10 gun provizyonda bekler, sonra silinir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Her alisveristen sonra kart bilgilerini silmene gerek yok. Sistem kartin gecerli olup olmadigini kontrol etmek icin bir miktar para ceker. Bu tutar 1 hafta veya 10 gun provizyonda bekler, sonra silinir.
    quote:

Orijinalden alinti: Armag3d0N

Her alisveristen sonra kart bilgilerini silmene gerek yok. Sistem kartin gecerli olup olmadigini kontrol etmek icin bir miktar para ceker. Bu tutar 1 hafta veya 10 gun provizyonda bekler, sonra silinir.

Ylginiz için te?ekkürler .

Provizyon vs problem degil de bir an sasirdim 7-8 kere çekilince :) İsin kötüsü karta geçersiz demesi ve bir çok kisi de böyle bir problem olmasi . Tam indirim zamani geldi çatti kart geçersiz diyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 15 Temmuz 2016; 15:31:00 >

• Cektikleri anda bana geri yollamamışlardı karti eklediğimde. Bakiyenizde bir azalma var mi? Çünkü geri yollamaları lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 15 Temmuz 2016; 15:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Cektikleri anda bana geri yollamamışlardı karti eklediğimde. Bakiyenizde bir azalma var mi? Çünkü geri yollamaları lazim.
    quote:

Orijinalden alinti: --CarpeDiem--

Cektikleri anda bana geri yollamamislardi karti ekledigimde. Bakiyenizde bir azalma var mi? Çünkü geri yollamalari lazim.

Artık istesem de cevap veremem :) İş bankası müşteri hizmetleri 15 dakka önce aradı ve playstation adresi üzerinizden kartınızdan 12 kere para çekilmiş deyip kartı güvenlik gerekçesi ile kapattı :) Kadın telefondan fatality yaptı. 15 güne de kartınızı şubeden alırsınız dedi. İndirimler de gitti , kartta gitti ...
  • Kotu olmus bu. Bence ininal kart alin. Ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. İndirimleri de kaçırmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Middle-earth™: Shadow of Mordor™-Yılın Oyunu Sürümü (Tam Oyun) 179,00 TL 27/07/2016
    FAR CRY PRIMAL - APEX EDITION (Tam Oyun) 119,00 TL 18/07/2016
    298 tl lik oyun alıyorum faturam 400 tl geliyor bu sony ps4 firmasi insan soyuyor resmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.