arkadaşlarXperia Companiondan yazılım onarımı yaptım ve bildiğiniz gibi google şifremizi istiyor başlangıçta yazdım fakat eski şifremi yazdım 24 saat gibi bişiler yazdı. sonra şifremi doğrusunu yazmama rağmen yanlış dedi o diyer hesabımın şifresini yazdım e postayı deiştim (çift hesap kullanıyorum) ona da dediki fifreniz yeni deişti 24 saa sonra tekrar deneyin şimdi bu telefona nolacak
NOLURSUN YARDIM EDİN :(
Çok basit, gene yazılım onarım yapıp telefonu resetleyeceksiniz, ha hesaba oldu da Google tarafından bir blok konduysa orasını bilemiyorum hocam, o vakit 24 saat hesaba erişiminiz olmadan kullanmanız gerekebilir.
Ulan şimdi bu tavsiyeyi verirken düşündüm de bizim Xperia telefonların harbi güvenlik zaafiyeti fazlaymış lan, yürüt adamın telefonunu, sonra flashtool ile içine stok romu tüm içeriği ''Wipe''layarak tekrar yükle, oldu mu sana pür'i pak tertemiz, hiç açmadan okutsa bi de cihazı piyasada imei takibinden de yırtar, çok mis...
:D gine yazılım onarımı yaptım ama oyle olmadı 24 saat sonra tekrar dendim hatırladım açıldı :D