Şimdi Ara

Sony M4 Aqua almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800 TL bütçem var sony ideal geldi daha iyi bir önerisi olan var mı?
    M4'de uygulamaları hafıza kartına yükleme şansım var mıdır? android 6.0 ile yapılabiliyormuş sanırım M4'e gelecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozturk09 -- 11 Nisan 2016; 20:14:40 >

• 8 gb hafıza olduğu için almamalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sd kart alsam çözemez miyin 128gb'a kadar destekliyor?
  • Sony Xperia m4 aqua iyi bir telefon ama en kötü özelliği 8 gb dahili hafızası olmuş.hafıza kartı ile desteklersin ama çoğu uygulama hafıza kartına yüklenmiyor. fazla uygulama yüklemem zaten dersen alınabilir.
  • Cok iyi bi sd kart ve root ile bi sorun kalmaz.

• Android 6 ile sd kartı şifreleyerek kartı telefonun hafızasına dönüştürme olayı M4'de yok mu peki?
  • Ozturk09 kullanıcısına yanıt
    Telefonu ne amaçla kullanacaksınız ona göre cevap vereyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenciyim yani belki 1-2 oyun yüklerim yolda gider gelirken müzik dinlerim gördüğüm ufak tefek şeylerin fotoğrafını çekerim bu şekilde
    Sosyal ağ kullanmıyormusunuz(facebokk,twitter,whatsapp,instagram vb.) birde nasıl oyunlar yüklüyorsunuz

• sadece facebook.Oyun zevkim çok yoktur arada bir değişik oyuna rastlarsam indirir 1 hafta sonra silerim bu şekilde yani aşırı uygulama yüklemem ne instagram ne snapchat o tip şeylerle hiç ilgilenmem. Asphalt8 tipi oyunları yüklemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozturk09 -- 12 Nisan 2016; 19:55:40 >
    Bahsettiğiniz kullanımla hafıza yeter gibi, anakonusuna da bir sorun telefonu şu şekilde kullanıyorum hafızası bana yeter mi gibisinden. Şimdi alın derim sıkıntı çıkar sonra beddua falan yerim hiç gerek yok böyle şeylere

• Kardeşim eşimde bende m4 aqua var,fiyatına göre cihaz süper öneririm. Android 6 da zaten bu hafıza sorunu ortadan kalkacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hafıza şu an sıkıntı aga.
    onun haricinde parasının hakkını veren bir telefon.
    çok dayanıksız duruyor ama kaç kez yere düşürdüm bir şey olmadı.
    sesi falan da gayet iyi, kamera idare eder.
    trivia ve 8pall diye 2 oyun, facebook-messenger-twitter-instagram-swarm-whatsapp yüklü bende şu an ve 500 küsür mb boş yer var. Daha fazla ileriye gidemiyoruz, bunun bilincinde ol ama inşallah 6.0 güncellemesiyle hafıza mevzusu düzelecek.
  • Kesinlikle almayın.
    siteye şimdi cevap verebilmek için üye oldum.

1) ürünü aldığım ilk ay sesin karşıya gitmemesi sorunnundan dolayı servise göndedim, 1 ay sonra ürün değişimi yaptılar.
    2) uzun süre ısınma sorunu yaşadım ama servise vermemek için direttim. ısınma sorunu devam ederken kamera açılamıyor uyarısı almaya başladım. kamera bozuldu anlıyacağınız. Servise kamera-ısınma sorunu olarak ürünü gönderdim. Servisten geldiğinde parça değişimi yapıldığını söylediler ancak hangi parça değiştiği hakkında hiç bir bilgi alamadım. Isınma sorunum da düzelmemişti. (1 ay önce olıuyor)
    3) Bir iki gündür ısınma sorunu iyice arttı ve tüm programlar kapalı olmasına rağmen sarjı dolu olan telefonun şarjı biranda 0 olup kapanıyor, bu arada telefonun arkasına dokunmak neredese imkansız , cayır cayır yanıyor. Yarın 3.kez servise göndericem.

Almayı düşünüyorsan bir kez daha düşün derim.
    Eminim çok memnun olan da vardır ama benim deneyimlerim bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.ilker -- 25 Nisan 2016; 23:13:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b.ilker

Kesinlikle almayın.
    siteye şimdi cevap verebilmek için üye oldum.

1) ürünü aldığım ilk ay sesin karşıya gitmemesi sorunnundan dolayı servise göndedim, 1 ay sonra ürün değişimi yaptılar.
    2) uzun süre ısınma sorunu yaşadım ama servise vermemek için direttim. ısınma sorunu devam ederken kamera açılamıyor uyarısı almaya başladım. kamera bozuldu anlıyacağınız. Servise kamera-ısınma sorunu olarak ürünü gönderdim. Servisten geldiğinde parça değişimi yapıldığını söylediler ancak hangi parça değiştiği hakkında hiç bir bilgi alamadım. Isınma sorunum da düzelmemişti. (1 ay önce olıuyor)
    3) Bir iki gündür ısınma sorunu iyice arttı ve tüm programlar kapalı olmasına rağmen sarjı dolu olan telefonun şarjı biranda 0 olup kapanıyor, bu arada telefonun arkasına dokunmak neredese imkansız , cayır cayır yanıyor. Yarın 3.kez servise göndericem.

Almayı düşünüyorsan bir kez daha düşün derim.
    Eminim çok memnun olan da vardır ama benim deneyimlerim bu şekilde.

bende katılıyorum çektiği bütün sıkıntılarının aysını bende çektim ve şuan hala telefon garantide anakartı değişiyor gerçekten uzak dur. Onu alacağına samsung j7 al geç
    fiyat,performans dedik aldık ama fiyasko

• Bence almalısınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.