Uzun araştırmalar yaptım ama sonuca ulaşamadım. Umarım buradan sonuç alırım. Sony m5 modelindeki telefonuma havuzda 30 cm derinlikte su girdi ve ekran görünmüyor,tamamen karanlık, dokunmatik çalışmıyor.
Garantiye göndermeden içindeki belgelerimi almak istiyorum.
Usb kabloyla PCye bağladığımda telden onay vermem gerektiği için PCden yedekleme yapamıyorum kısaca. Bunu nasıl çözebilirim. Bir de garantiye göndermeden ekranı halledebilmemin bir yolu var mı?
Şimdiden teşekkürler!
quote:
Orijinalden alıntı: gksldr
Merhaba.
Uzun araştırmalar yaptım ama sonuca ulaşamadım. Umarım buradan sonuç alırım. Sony m5 modelindeki telefonuma havuzda 30 cm derinlikte su girdi ve ekran görünmüyor,tamamen karanlık, dokunmatik çalışmıyor.
Garantiye göndermeden içindeki belgelerimi almak istiyorum.
Usb kabloyla PCye bağladığımda telden onay vermem gerektiği için PCden yedekleme yapamıyorum kısaca. Bunu nasıl çözebilirim. Bir de garantiye göndermeden ekranı halledebilmemin bir yolu var mı?
Şimdiden teşekkürler!
Ekranı kendiniz değiştirebilirsiniz ama cihaz garanti dışında kalır. Belgeleri ekran olmadan kurtarma yolu yok anlattığınız kadarıyla. Benim xperia tipoda telefonu açıp bağlayınca direk görünüyor dosyalar, ama yeni telefonları kullanmadım, bilemiyorum.
Garantiye göndersenizde sonuç alacağınızı sanmıyorum, kullanıcı hatası denir büyük ihtimal. O kadar diyoruz şu telefonları sokmayın suya diye Sony yeni telefonlarında üstüne basa basa "Suya Dayanıklı" diye not geçiyor. Yani su geçirmez değil. Çünkü eski telefonlardan su geçirenler çok oldu, çok çektiler. Baya zarar ettiler bu konuda. Artık daha katılar. Geçmiş olsun ne diyim tahminen 300-600 civarı bir masrafı olacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme