Şimdi Ara

Sony'nin telefonlardaki Otomatik kamera yazılımı neden diğerlerinden geride kalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senedir sony kullanıyordum, bu son çıkardıkları xz modelini gidip teknosa'da inceleyim dedim. o turuncu reyonları bilirsiniz, tuttum orayı çektim turuncu rengi kırmızı olarak algıladı ve fotoğrafta da o renk kırmızıya yakın bir renkte çıktı. S7 Edge ve diğer telefonlara baktım o reyonları kendi rengi gibi çıkardı. İsterseniz gidip test edin bahsettiğim reyonları çekin turuncuyu kırmızı gösterdiğini görürsünüz bu sorun xz için geçerli değil sony'nin tüm modellerine baktım hep aynı şeyi yaptı.

Koskoca sony, fotoğraf makinelerinde 1 numara olan sony nasıl olurda kendi telefonlarında yazılıma önem vermiyor anlamıyorum. Bakınca fotoğraf makineleri incelemelerinde en yüksek puanları hep sony almış ama telefonlarında bu işi nasıl beceremiyorlar hayret ediyorum. Sadece Sony xperia x performance modeli Türkiye'ye gelmediği için onu bu eleştirilerden ayrı tutuyorum çünkü onu incelemediğim için eleştirmem yersiz olur.

• Muhtemelen kamera parçası sattığı firmalarla özel anlaşması olduğundan bazı özellikleri kısıtlıyor yada kapatıyordur. Ordan voleyi vuruyorlardır. Yoksa bunca sene kamera konusunda bi arpa boyu ilerlememelerin bi açıklaması olamaz.
    Ben sürekli bi Sony/Sony Ericsson kullanmış olarak kamera her zaman tırttı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

Muhtemelen kamera parçası sattığı firmalarla özel anlaşması olduğundan bazı özellikleri kısıtlıyor yada kapatıyordur. Ordan voleyi vuruyorlardır. Yoksa bunca sene kamera konusunda bi arpa boyu ilerlememelerin bi açıklaması olamaz.
    Ben sürekli bi Sony/Sony Ericsson kullanmış olarak kamera her zaman tırttı

Olabilir hocam kaç senedir bunu çözmüyorlarsa bir şey var demektir. aslında manuel moda geçip ayarları yapınca düzgün şekilde çekiyor ama insanlar her zaman manuel moda geçip ayar yapmakla nasıl uğraşsın? Sony isteseydi şimdiye kadar bu sorunu çoktan çözerdi, o kadar fotoğrafçılık tecrübesi var sonuçta.

• sony 'i bırakmamın sebebi kamera ve kasa üretim kalitesi olmuştu. biraz önce yeni modellerle ilgili bir araştırma yapayım, kamera olayları düzeldiyse modellere tek tek bir bakayım dedim ama...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.