Şimdi Ara

Sony'nin yeni amiral gemi modeli Xperia X Performance hakkında her şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony tasarımıda yazılımıda donanımıda muhteşem yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

quote:

quote:

Exynoslu samsunglar hala daha iyi olacak gibi.

neden?

İlk testler bunu gösteriyor çünkü. 12 çekirdekli mali işlemcinin farkı da var. Samsung qualcommu sadede amerika da kullanacak bu yüzden ki qualcomm un üste para verdiği bile söyleniyor kullanması için. Bir sitede böyle okudum en azından. Samsung exynos dan memnun ki onu kullanacak.

hangi ilk testler sdn videosunda birseyler salladilar millet de inandi. sd820 ekinokstan gpu ve tek cekirdekte daha ustun bir islemci.gsmarena,phonearena gibi sitelerde ki sonuclarada bakarsan 15-20 bin geride kaliyor ekinoks 8890.gfxbenctede fark yiyior adreno530'dan.

ya bu samsung fanlari bitti ekinoks fanları basladi qualcomm niye para versin samsunga boyle sacma birsey olabilir mi,en fazla islemcide indirim yapar o da hacimli miktarda aldigi icin.12 cekirdekli mali t880 beklentilerin altında kaldi cunku frekans hizi dusuk cikti muhtemelen pil omru ve ısınmaya olumsuz etkisinden dolayı samsung yuksek frekansta calistiramadi gpuyu.

Link Verde bakalım test sonuçlarına. Gerçi videosu olmadan pek inandırıcı değil . Bir kaç güne onlarda çıkar. Vulkan mıdır nedir mali onu da destekliyormuş bu arada.

Antutu dan 130 bin alıyor exynos. Qualcomm da bu civarlar alıyordu. Şunu da unutmayalım samsung üretiyor s820 yi de. En iyi onlar tanıyor işlemciyi. Daha iyi olsa kullanırlardı muhtemelen. Neyse qualcomm fanlarına ne anlatıyorsak.

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S7-Exynos-8890-edition-benchmark-tests-are-out-scores-below-LG-G5-with-Snapdragon-820_id78638

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_and_s7_edge_benchmarked_the_exynos_flavor-news-16794.php

Bu ne o zaman?

Sony'nin yeni amiral gemi modeli Xperia X Performance hakkında her şey

Yav adamlar shiftdelete canlı test yaptı 130 binlerde çıkıyor puanlar. Son hali ile test yapmadan bunlar komik. Neyse dediğim gibi satan her s820 den de samsung para kazanacak zaten ürettiği için. fanboyluk da samsung a yarıyor her türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z3 compact'ımı satıp Z5 Compact alacaktım ama sanırım bunu bekliycem. Metal tasarımı çok hoşuma gitti. En azından cam tasarım gibi narin olmaz zaten performansına diyecek yok. Sony bu işi çok iyi yapıyor

• İğrençlik abidesi bir model daha. Sırf çerçeveden ibaret ve yine OIS yok. Bat artık sony bat lütfen.

• tasarımını beğendim belki yandaki tuşlar daha farklı olabilirdi ama hiç olmazsa özgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 22 Şubat 2016; 12:50:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

İğrençlik abidesi bir model daha. Sırf çerçeveden ibaret ve yine OIS yok. Bat artık sony bat lütfen.

Senin bat dediğin firmalar rekabeti sağlayarak senin sevdiğin firmanın gelişmesini sağlar. Rekabet herzaman pazarın gelişmesini sağlar.

• Cihaz performans severler için harika olmuş ama editörün amiral gemisi görüşüne katılmıyorum. Sony'nin Z serisi amiral gemilerinden hızlı ve yeni donanımlı bir cihaz ama amiral gemi değil. LG'deki V10 gibi daha hızlı ama amiral gemi değil. Zaten ekran boyutu, çözünürlüğü, ismi kendisini ele vermiş tamamen performansa yönelik bir cihaz.

• O kadar güzel cihazlar yapıyor Sony, ama bir türlü OIS ve fiziksel tuşlar koymuyor. Azcık müşteriyi dinleseler keşke.
  • FullHD ekran ve Adreno 530 ile tam bir oyun makinası olmuş

• Tasarım hariç on numara.

1080p ekran çok iyi bir seçim olmuş.

Çözünürlük biraz düşük olacak ama bunun yanında daha fazla pil süresi daha az ısınma ve daha iyi performans olacak.Ben de olsam 1080p ekran koyardım.

• Haziran mı

• 2013'den beri aynı tasarım sıkıldım

Sony'nin yeni amiral gemi modeli Xperia X Performance hakkında her şey

• Bu telefon yeni amiral gemisi filan değil, Htc a9 klasmanı birşey. Büyük ihtimal artık M serisi yerine geçicek.

Eğer bu yeni amiral gemisi olup z6 cıkmayacak ise sony nin mobil alanda son telefonu olur.Amiral gemisi için berbat birşey.

• Kaç inç arkadaşım bu düzgün yazın

• hala aynı çerçeve ve sanal tuş bide şunu beğenen var yahu şahsen cercevesi kalın bir telefonu elime aldıkca içim daralıyor lg de g5 de çerçeveyi kalınlaştırmış zaten g2 deki gibi mükemmel ekran kasa oranini artiracagina bozdular.. teknoloji nereye gidiyor anlamak güç Allahtan samsung var...

• Hem Samsung hemde lg nin arkasında kaldı. Sony ve lg bir kaç yenilik yaptılar yapmaya çalıştılar. Ama sonyde al s820 koy telefona. Sonyde ki mantık hep bu olmuştur...

Bataryada git gide geriliyor. Tamam belki diğerleri ile aynı süreyi verebilir..Ama niye daha fazla değilki..

Bence bu sonyin amirali değil. Askeridır.

Z6 iyi olmalı rakipleri bu yıl biraz zor...

• Haziran'da çıkacak telefon şubatta tanıtılıyor.Bu da Sony'nin bir başka saçmalıklarından biri.Samsung galaxy s7 serisiyle piyasanın tozunu attıracak gibi..

• iPhone kullanıcısı olarak hep bir Sony Xperia serisi bir telefon kullanmak istemişimdir ama şu çerçeve kalınlıkları yüzünden bir türlü ısınamadım şu telefona. Tamam ele alınca buradan göründüğü gibi değil ama yine de o çerçeveler ne abi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SONEKTRA

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

İğrençlik abidesi bir model daha. Sırf çerçeveden ibaret ve yine OIS yok. Bat artık sony bat lütfen.

Senin bat dediğin firmalar rekabeti sağlayarak senin sevdiğin firmanın gelişmesini sağlar. Rekabet herzaman pazarın gelişmesini sağlar.

Kesinlikle katılıyorum size. Rekabet olmasa Android olmasa hala ısıtılıp onumuze getirilen iphone 3g yi kullanırdık hatta 2g yi

• Xperia XA çok acayip birşey olmuş 5inçlik ekranı ilk defa 66mm genişliğe sığrılabildiğini görüyorum ama üst alt çerçeveler biraz fazla 144mm uzunluğundaymş. Tasarımı z,lere göre daha iyi biraz z3 havası var ve diğer üreticiler gibi olmayıp artık ekran büyütmeyi durdurmaları çok iyi oldu 4.7 inç standart olsaydı daha iyi olurdu ama 5inçte çerçevesiz tasarmda kullanışlı olabilir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.