Şimdi Ara

Sony'nin yeni amiral gemi modeli Xperia X Performance hakkında her şey (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha kaliteli mi ..? al bi snickers ye . Samsung un s serisi note serisi plastik telefonlar mı daha kaliteli oluyor. 1 yıl kullanıyorsn soğuyorsun telefondan... (plastik kasalı s serisi ve note serisi) sony kat kat daha iyi dostum... sen plastik samsung kullanmaya devam et .
  • Sony geçen yıllarda Kamera odaklı ve Walkman odaklı yeni çözümler üreteceğini açıklamıştı.
    Bu telefon "Kamera Odaklı" telefon serisinin Amiral gemisi.
    Sony'nin Bayrak Taşıyıcısı "Z" serisi.
    Yani henüz ortada bir amiral gemisi yok.
    2016 Sonbahar diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

daha kaliteli mi ..? al bi snickers ye . Samsung un s serisi note serisi plastik telefonlar mı daha kaliteli oluyor. 1 yıl kullanıyorsn soğuyorsun telefondan... (plastik kasalı s serisi ve note serisi) sony kat kat daha iyi dostum... sen plastik samsung kullanmaya devam et .

Eline hiç note 5,s6 ya da a7 aldın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili dışında donanım müthiş!
  • Tasarım benimde hoşuma gitti. En azından LG G5 'den güzel.
  • Z5 Compact düşünüyordum bunun gelmesi iyi oldu biraz olsun fiyatlar düşer.Ayrıca tasarımı çok beğendim.Fullhd çözünürlükle daha performanslı çalışacaktır.

• Tek sıkıntısı kasa oranı gibi görünüyor.

Batarya iyiyse, kasa oranı pek dert edileceğini sanmam. Umarım bu telefon da 2 gün çıkarma garantisi verir.

Bence güzel bir cihaz olmuş,gerek donanım gerek çözünürlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 23 Şubat 2016; 18:21:22 >
  • Kasa ekran oranı biraz daha arttırılsa bir de pil en az 3200 mah olsaydı muhteşem olurdu.

Bir de bu cihaz bu yılın ortasında Amerika'da çıkacak. Türkiye'ye gelmesi 2016'nın 8. ayını bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 23 Şubat 2016; 18:27:19 >
  • quote:

galaxy s serisinin plastik telefonları :) (s s2 s3 s4 s5 ) s6 da biraz iyi oldu .. öbürleri çocuk oyuncağı. :)

akılları yavaş yavaş başlarına geliyor bence plastik onlara çok şey kaybettirdi ve hantal tıuchwiz arayüzleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2700 mAHh pil şaka gibi... en az 3.500 olsaydı iyi olurdu... Lenovo vibe p1 bile 5000 mAh pil ile bu daha yarısı gibi.

Full HD ekranıyla S820 hiç bir oyunda ısınmaz bile tabi sadece ısı açısından değil enerji tüketimi açısından da 2K ekranlara kıyasla daha düşük bi enerji tüketir onuda geçtim Z5 ile arasında sadece 200mAh fark var sadece, ayrıca ne kadar büyük kapasite o kadar fazla yer tüketimi, bence gayet güzel bi model yalnız benim tek şikayetim sürekli yeni model cihaz çıkartmaları, Z5 çıkalı daha 4 ay oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kasa ekran oranı biraz daha arttırılsa bir de pil en az 3200 mah olsaydı muhteşem olurdu.

Bir de bu cihaz bu yılın ortasında Amerika'da çıkacak. Türkiye'ye gelmesi 2016'nın 8. ayını bulur.

Ki o zaman yeni modeller tanıtılır

• Abi tasarım çizgisi değişmeli evet full hd olması çok iyi batarya 3000 bin olsada rahatlasak geriye kalan konuşarsa kamera önemli yine eh dedirtmesin gerisi zaten konuşulmaz ama firmalar müşteriyi takmadıkça ben almam

• Sony yaparda kötü olur mu .
    Beğenmeyenlere ucuza verseler, hediye gelse seve seve kullanır 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 23 Şubat 2016; 22:37:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Note 5,s6 ya öyle deme taş olursun. Onların da z3, z5 ler kadar kaliteli.
  • Üst çerçeve 5 pinli kulaklık girişi olduğu için küçüleceğini sanmıyorum ama alt taraf için birşey diyemeyeceğim vardır bir sebebi.

xperia z,xperia z1,xperia z2 kullandım ve şimdide xperia z5 var, çok rahatsız etmiyor hatta kulllanırken ekran avuç içine dokunmadığı için gayet güzel oluyor
  • sensör 1/2,6 inc dedikten sonra okumadım

acaba sensör büyütme olayına ne zaman geçecekler lg samsung sony vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Mustafa

Üst çerçeve 5 pinli kulaklık girişi olduğu için küçüleceğini sanmıyorum ama alt taraf için birşey diyemeyeceğim vardır bir sebebi. xperia z,xperia z1,xperia z2 kullandım ve şimdide xperia z5 var, çok rahatsız etmiyor hatta kulllanırken ekran avuç içine dokunmadığı için gayet güzel oluyor

Aslında sağ ve sol boşlukları sıfırlamış olsalar alt üst o kadar da önemli değil. Ekranın kassaya uyumu oturması ve orantısı hep sorunluydu Xperia serisinde o yüzden hiç sevemedim. Yoksa android ailesinde en kaliteli ürünler Xperia cihazlarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfzxcv12

quote:

Orijinalden alıntı: SONEKTRA
    quote:

Orijinalden alıntı: kesbiİğrençlik abidesi bir model daha. Sırf çerçeveden ibaret ve yine OIS yok. Bat artık sony bat lütfen.
    Senin bat dediğin firmalar rekabeti sağlayarak senin sevdiğin firmanın gelişmesini sağlar. Rekabet herzaman pazarın gelişmesini sağlar.
    Kesinlikle katılıyorum size. Rekabet olmasa Android olmasa hala ısıtılıp onumuze getirilen iphone 3g yi kullanırdık hatta 2g yi

Bence rekabet olayı son kullanıcı düzeyinde yaşanmıyor. Patent düzeyinde şirketler arasında yaşanıyor. Son kullanıcı düzeyinde rekabet olmasaydı tek bir marka bile olsaydı yine de İphone 3g kullanıyor olmazdık. Çünkü Türkiye'de olmasa bile dünyada teknoloji kullanan kitle bilinçli. bu da altyapıları ister istemez geliştiriyor ve yeni patentler ortaya çıkıyor. Aslında senin benim durumumuz eleğin en alt kısmı. Hiçbir şeye etkin katkın yok. Sadece seyircisin. Yani rekabet sen satın aldığın için maalesef oluşmuyor.

• SOny, kasa ve malzeme kalitesini diğer telefonlara göre bariz hissettiriyor.Güzel telefon.

• Millet batarya ile kafayı yemiş.5 inç full HD ekranda 2700 mah bataryayı beğenmiyorlar.Her akşam eve geldiğinde telefonu şarj ediyorsun neyin derdindesin bu telefon çok rahat çıkarır 1 günü.G5'te 2800 mah, S7'de 3000 mah batarya mevcut.200-300 mah çok fark yaratacak sanki.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.