Arkadaslar bu seriyi sony shopta buldum 16gb olan A865 galiba , Istanbul kozyatagi carrefour avm'de ama fiyatı 540 liraydi , bana cok pahalı geldi daha uygun fiyatlı dogubankta bulabilir miyiz acaba?
8gb olanını,daha ürün piyasaya çıkar çıkmaz 500 tl'ye aldım,yorum senin
alınmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: komazec
Arkadaslar bu seriyi sony shopta buldum 16gb olan A865 galiba , Istanbul kozyatagi carrefour avm'de ama fiyatı 540 liraydi , bana cok pahalı geldi daha uygun fiyatlı dogubankta bulabilir miyiz acaba?
Beyaz rengi varmıydı ??
Yoktu hepsi siyahtı , A845 ile bu serinin ekranlari farkli mi bilen var mi 860 serisi tft lcd 845 in oled dogru mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: komazec
Yoktu hepsi siyahtı , A845 ile bu serinin ekranlari farkli mi bilen var mi 860 serisi tft lcd 845 in oled dogru mudur?
evet doğru
16gb daha hiçbiryerde yok diye biliyorum eğer eminsen olduğuna a865'in gidip bakacağım. 8gb tün Sonylerde var ama 16'lık daha gelmedi diye biliyorum.
Dedigin gibi 8GB vardi hocam
Su zikkimin 32ligini bulsam gozum kapali alicam hadi gectim 16yada raziyim bu saatten sonra. Benim X serisi pili oldu olecek acil yerine player almam lazim....
quote:
Orijinalden alıntı: Tube Screamer
Su zikkimin 32ligini bulsam gozum kapali alicam hadi gectim 16yada raziyim bu saatten sonra. Benim X serisi pili oldu olecek acil yerine player almam lazim....
sony nin pili o kadar çabuk ölmez.bende 5 yıllık sony var hala taş gibi.
Ölmedi henuz ama olmek uzere, gunde ortalama 3 saatten 2 yıldır kullaniyorum. Zaten yabanci forumlarda da x serisinden pil omru bitene kadar kimse vazgecemiyor. Ben hem pil omru hemde kapasie acisindan degistirmek zorundayim. Takdir edersinizki mp3 playerlar 5 yil evvelki gibi degil gerek ekran gerekse barindirdiklari ses teknolojileri itibari ile pil canavarlari...
Forumdan bu cihazi alip kullanan var mi , tavsiye eder misiniz
kardesım cıhaz yarın sisli cevahır teknosada ındırıme gırıyomus 439 tl ye a864 olanı alınırmı ne dersınız
8GB olani Sony magazalarinda 530 lira , dogubankta bulunur mu bu cihaz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme