Şimdi Ara

Sony NWZ-A860

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu seriyi sony shopta buldum 16gb olan A865 galiba , Istanbul kozyatagi carrefour avm'de ama fiyatı 540 liraydi , bana cok pahalı geldi daha uygun fiyatlı dogubankta bulabilir miyiz acaba?

• 8gb olanını,daha ürün piyasaya çıkar çıkmaz 500 tl'ye aldım,yorum senin
  • alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Arkadaslar bu seriyi sony shopta buldum 16gb olan A865 galiba , Istanbul kozyatagi carrefour avm'de ama fiyatı 540 liraydi , bana cok pahalı geldi daha uygun fiyatlı dogubankta bulabilir miyiz acaba?

Beyaz rengi varmıydı ??
  • Yoktu hepsi siyahtı , A845 ile bu serinin ekranlari farkli mi bilen var mi 860 serisi tft lcd 845 in oled dogru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Yoktu hepsi siyahtı , A845 ile bu serinin ekranlari farkli mi bilen var mi 860 serisi tft lcd 845 in oled dogru mudur?

evet doğru
  • 16gb daha hiçbiryerde yok diye biliyorum eğer eminsen olduğuna a865'in gidip bakacağım. 8gb tün Sonylerde var ama 16'lık daha gelmedi diye biliyorum.
  • Dedigin gibi 8GB vardi hocam
  • Su zikkimin 32ligini bulsam gozum kapali alicam hadi gectim 16yada raziyim bu saatten sonra. Benim X serisi pili oldu olecek acil yerine player almam lazim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Su zikkimin 32ligini bulsam gozum kapali alicam hadi gectim 16yada raziyim bu saatten sonra. Benim X serisi pili oldu olecek acil yerine player almam lazim....

sony nin pili o kadar çabuk ölmez.bende 5 yıllık sony var hala taş gibi.
  • Ölmedi henuz ama olmek uzere, gunde ortalama 3 saatten 2 yıldır kullaniyorum. Zaten yabanci forumlarda da x serisinden pil omru bitene kadar kimse vazgecemiyor. Ben hem pil omru hemde kapasie acisindan degistirmek zorundayim. Takdir edersinizki mp3 playerlar 5 yil evvelki gibi degil gerek ekran gerekse barindirdiklari ses teknolojileri itibari ile pil canavarlari...
  • Forumdan bu cihazi alip kullanan var mi , tavsiye eder misiniz
  • kardesım cıhaz yarın sisli cevahır teknosada ındırıme gırıyomus 439 tl ye a864 olanı alınırmı ne dersınız
  • 8GB olani Sony magazalarinda 530 lira , dogubankta bulunur mu bu cihaz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.